Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

anasebe stiu ca n-o sa-mi fie usor, dar am eu un fix cu lucratul si gata.... plus ca mai ies si eu in lume si mai uit de teroristi!!! numai asa o zi-doua mi-ar ajunge.Mai mult nici n-as vrea.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele,
Va pupam pe toate si scuze ca nu intram asa des dar ne pregatim de ro-peste 1 sapt decolam.
plus ca luni=15 avem vaccinul si sunt curioasa cum stam si cu greutatea,lungi suntem.
In rest ni suntem bine, tot la 5 mese, prima la 6 dimi-laptic muls,la 10 cereale cu apa-milupa 5 linguritze si bibe muls,la 2 un oiure dar 5 lg si lapte formula,6 formula si 10 laptc muls dupa baitza.n ro trecem pe piure de legumas i poate supica-am incercat mar si morcov piure-a mers.,
Moni-sanatate multa si pupicei lui Di!
ursulina- petrecere frumoasa si bafta cu exam!
Irina-sanatate lui Marian.
Cuscra-pus poze noi cu o jucarie care are dubla utilizare,pina la 1 an ca in poze si apoi cana si apasa pe butoanele de sus.Am si eu premargator dar o pun dupa 5 luni pt coloana,asa e ok pt ei.
Anele,Giova,cata,Mirela,Janina,Alina,Bombo si restul pupicei si vazut pozici-superbe!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Vad ca tot seara apuc sa intru, pana atunci mai stau cu sotzul, ii dau de papa la bebe, mai spal si fac curat in casa (ca acum nu mai am femeie de servici ) si uite asa trece timpul.
Am aflat rezultatul hemoleucogramei, are anemie cam mare, deci trecem la 10 pic de fier pe zi. Asta pt ca i-am sistat eu fierul de vreo luna si mai bine, asa ca la mintea mea credeam ca e in regula deja. Acum trebuie sa-i dau cine stie cate luni...
De mancat, ieri a fost f. prost, nici minimul de 100 ml/kgcorp nu l-a realizat ceea ce e f. problematic pt ca nu are corpul suficiente lichide, i-am mai bagat ceai dar nu a vrut cu nici un chip, pana la urma a mancat cam 465 ml, iar ea are 4770 gr...
Azi la fel merge, am zis ca n-o mai alerg cu papa, pai atunci mananca 200 ml, asa ca am trecut la masuri radicale, mi-am suflecat manecile si i-am bagat biberonul pe gat, mare mirare l-a luat si a inghitit cu pofta, ceea ce demonstreaza doar ca e preocupata sa rada, sa se joace si sa "vorbeasca" in timpul mesei...oricum pe mine ma dispera fazele astea...
Cu examenul de digestie cik e ok, digera tot, de aceea si pune chiar daca papa putin...dar exista o limita sub care n-are trebui sa pape si vad ca are tendintza sa mearga in directia aia..
Eu sunt ok, am mai apucat sa citesc ce ati postat, bine ca stiu ce cadouri se fac la nasi...ideea cu pozele e faina . In 3 iunie avem si noi botezul, asa ca toata ziulica ne chinuim cu meniuri, invitati si alte trebushoare de genul asta.
Ma duc ca vrea sotzul sa-mi faca un masaj si nu vreau sa ratez momentul..
Va pe toate dragelor si pe bebeii vostri!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Of Ingrid. Dienuta nici cum nu vrea sa pape. indoapo ca pe o gasca.
eu nu stiam ca se fac cadouri la nasi. doar prin partile Bucurestiului se fac, ca si la nasii de cununie. pe aici nu am auzit de asa ceva. dar putem sa le facem si noi un album.
Unde e femeia care facea curat?
Denisa spor la bagaje, drum bun si distractie placuta.
Mira si eu vreau la lucru. cu cine lasi copii acasa? mai ales pe Selin?

de ce nu pot intra sa vad pozele de pe ciontuil comun???
Mai incerc dimineata.

va in grup. merg si eu la nani, am curatt prin bucatarie si am facut conopida pane pt. maine.
Mai nou gatesc noaptea.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

giova osa vad eu cu cine-i las
pentru inceput poate venimama sau matusa mea pana organizez ceva
sau chair alcineva din ro pentru 3 luni si tot asa
chair mi-a zis mama a calatorit acum din elvetia cu doua tipe care au venti aici pe cate 3 luni tot asa la familii banuiesc ca romani, una era chair din Oravita cica le platea 800fr pe luna adica vreo 500 EU. daca as lucra jumatate de norma ar fi ok. Problema cea mai mare e sa-mi gasesc ceva!!
si acum la culcarica ca iara pierd vremea pe DC
noapte buna!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Dana, uite ca m-ai deocheat si n-am mai fost asa activa.
Cand am stat si eu mai mult pe net nu prea ati scris, cum am avut treaba ati umplut doua pagini. Hmmm.
Am citit ce ati scris, dar la ora asta nu am retinut mare lucru. Doar ca Ingrid are problme cu hranirea Dianei. Daca te consoleaza cu ceva si noi avem aceleasi problema. Al meu mananca doar daca il adorm altfel e un adevarat chin. Problema e ca mai nou a inceput sa adoarma cu gura deschisa. Iar in disperarea mea apas cu tetina pe gingia lui sa ii curga laptic, iar el inghite. Tremur toata sa nu se innece. Asta este, fac oric numai sa ii mai bag cateva picaturi de laptic in gura. In rest e cel mai dulce si mai cuminte baiat. O concuram pe micuta Jasmine.
Ma duc la culcarica si maine poate pun si poze.
Pupicei.

Moni, sper ca esti ok ca azi nu ai dat nici un semn. Parca azi urma sa mergi la control, nu?

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna dimineata!

GIOVA, deci luna viitoare ne vom intalni... Daca vrei, puteti sa-l aduceti pe Marco cu voi si sa-l lasati la noi. Sigur nu se va plictisi – va avea si parteneri de joaca . Si va fi mai aproape de voi. Unde va fi nunta?

SILVI, astept sa ne cunoastem. In gradina botanica se intalnesc si forumistele clujence cu copilasii. Chiar azi am fost la intalnire si-au fost muuulti copilasi.

DANA, multa bafta la examenul de vineri! Cand mai ai timp sa si inveti?

CATALINA, eu nu cred in superstitii...Copilasii se descopera cu ajutorul oglinzii.

MIRA, sa stii ca si eu sunt de parere ca tie ti-e mai greu cu 3 copilasi de varste diferite, caci au preocupari diferite si vor atentie in mod diferit. La mine, piticii, chiar daca nu au chiar acelasi program (mai ales de somn, ca de mancat mananca la aceeasi ora), au aceleasi “preocupari”, nu ma poarta in doua “directii” (doar cand sunt maraiti).

MIRELA, iti doresc multa putere sa le faci pe toate. Imi dau seama ce greu iti poate fi. De curand, m-am hotarat sa-mi fac timp si pentru mine, ... de-aici si energia in plus...

Va doresc o zi frumoasa!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata!
Ce-as mai fi dormit.... Dar fii-miu a dormit 12 ore si apoi, joaca nene. Acum l-a apucat sughitul.
Nu v-ati trezit?
Io-s la cafea ca de abia imi pot tine ochii deschisi.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Am pus poze noi incepand de aici:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/detail?.dir=5adb&.dnm=72b8re2.jpg&.src=ph

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sunt si eu pe aici..Bia face nanii...eu cu supa ei pe foc, dupa ce l-am fugarit pe taicasu!

poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput