Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata..si noi matinale
mmm cafea, n-am mai baut cam de mult!
Mai, Ioana are un program alandala de somn si unu si mai anapoda de papa. Acum spre exemplu doarme dupa ce mi-a molfait vreo 30 min sanul. Dimineata se trezeste undeva in jur de 7.30-8, mi se pare ok ora de trezire, problema este ca se scoala noaptea din doua in doua ore sa mai bage niste tzitzi. Credeti ca ar trebui sa iau masuri in privinta asta? Oare nu s-o mai satura cu laptele meu?
AndreaM sa stii ca si mandra me isi suge ambele maini, nu se rezuma la un deget. Noi suzi nu servim, ne face greata.
Cata lasa ma fata sa se oglindeasca, mie mi se pare super fun s-o pun in fata oglinzii.
Irina imi pare rau pentru Marian, sper ca asta sa nu va impiedice sa veniti in ro.
Mira, Te cred si eu ca vrei la servici. Pupicei la micutii teroristi.
Tatiana mai poti sa-l iei si pe Marco? Cred ca a fost fain la intalneala aia cu multi bebelusi.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Tatiana, nici nu stiu care e mai frumos ca celalalt...toti 3, sunt niste scumpi..sa stii ca te invidiez nitel pentru ca ai si gemeni baieti si o fetita, toti niste copii de nota 10...vezi ca-mi curg balele si dupa tortul lui tata, si eu cica sunt la cura de slabire, dar o prajitura jumate tot balotez!Mama, dar cine a mincat atitea torturi mai? Trebuia sa ma chemi si pe mine ca te ajutam!

poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata Manaci o prajitura jumate sau o jumate de prajitura? De bine ce ma laudam ieri ca nu mai manac dulciuri, a cumparat mama ieri o tona de prajituri, asa ca.... tare bune au fost.
Andreea Fii-miu isi roade pumnii, nu degetele asa ca momenatn stau linistita.
Tatiana Dar frumosi mai sunt! Toti trei. Eduard e mai zambaret? Sau asa s-a nimerit in pozele astea?

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mneata fetelor!
Eu treaza de la 6.30. Razvan racit, dat antibiotic. Aseara v-am citit dar nu am mai apucat sa raspund!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Alaltaieri seara a facut temperatuura 38.9, i-am pus un supozitor cu Paracetamol si dimineata avea 38.4. Am mers la medic care a constatat ca are si rosu in gat si poate sa faca si otita de la el asa ca mi-a dat picaturi pt urechi si Amoksiklav (e un fel de amoxicilina)

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Nu a papat ieri nimic de la 9 pana la 15, a baut doar 80 ml de suc de portocala (super acru), cred ca i-a placut ca il racorea de la febra! A papat la 15, a luat 3 ml de Amoksiklav si a mai papat la 18.30 180 ml Nan, nu a vrut tzatzuca. Am uitat sa zic ca in timpul cand nu a papat a dormit non-stop!

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana Imi pare tare rau ca a racit Razvanel! Uite un , poate ii trece mai repede.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ioana, imi pare rau de micut! Sa se faCA repede bine! Si noi am luat Amoksiklav, a fost bun, pt. viroza si rosu in gat. ai grija cu febra, da-i paracetamol baby sau mai bine intreaba dr.-ta!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Salut gagici!
Ioana se simte mai bine Razvanel?Cum a racit?
Noi suntem cu degetele in gura...ne producem greata si catodata mai dam si lapticul afara
Am mai adaugat si eu cateva poze.

Mergi la inceput

Scriu mesaje scurte ca se tot blocheaza rahatul (scuze) de computador si nu vreau sa scriu un km si sa se piarda mesajul~!
Reiau. De la 18.30 pana la 22.30 s-a jucat cu ta-su, am ras dar avea febra 38.7, asa ca am mai pus un supozitor si sosetele cu otet si pana la urma a scazut la 37.7..dar......baiatul nu a mai vrut sa pape nimik, nici Tzitzin zici lapte praf, nici lapte cu cereale nici ceiutz, cred ca de la rosul in gat, ca sigur il ustura gatutul....asa ca pana la urma i-am dat antibioticul (fara sa pape inainte), si a facut nani pana dimineata la 6.30. Cand a papat putin san, a papat 30 ml Nan si a luat antibioticul. La 9.300 a papat iar san (binisor), 159 ml Nan si a adormit lemn, acum doarme, problema e ca are iar 38.7

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput