Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
anasebe spune:
Ioana Dar daca are rosu in gat e bine sa-i dai suc de portocale? Nu-l irita si mai tare? Nu stiu, intreb si eu.
ana sebe +
tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
T_Ioana spune:
Faza e ca aseara, dupa ce i-am dat a doua doza de Amoksiklav, am citit cu mai mare atentie prospectul si se pare ca din cele 3 tipuri de suspensie,:suspensie orala, suspensie orala forte si suspensie orala pt copii, mie mi-a dat suspensie orala si imi vine sa mor cand ma gandesc ca dupa ce ca ii bag antibiotic nici macar nu e pt copii!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
Crisu Am vazut pozele cu minunea ta in roz. Este foarte draguta.
Ce culoare au ochii Alexandrei, ca din poze reiese ca-i are inchisi la culoare.
ana sebe +
tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
T_Ioana spune:
Ana sebe, nu stiam ca se poate irita....ma gandeam ca a baut asa de bine sucul de portocala cu toate ca e acru rau pentru ca se "stampara", cum se zice pe la noi, adica de la arsurile de la febra se racoreste cumva pe interior!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Mi-e atat de mila de el, si ma dispera ca i-a dat Amoksiklavul asta, nu ii putea da Nurofen sau Panadol sau ceva pt bebei?!
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
anasebe spune:
Ioana Si nu poti sa-l suni pe pediatru sa-l intrebi?
ana sebe +
tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
T_Ioana spune:
Vreu sa va intreb ceva: cum arata viermisorii la bebei? Adica e musai sa fie albi, saupot sa aiba si alta culoare? Va rog sa nu radeti de mine ca sunt atat de
, dar am descoperit niste chestiute dubioase in Pampersul de azi dimineata...ca niste viermisori,negri, subtiri ca ata si multi de tot....nu miscau....asa ca nu stiu ce poate fi!
Imi cer scuze pt detalii, dar pana ajug la dr (ca azi e de la 14.00 la cabinet).........!.
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
T_Ioana spune:
Ana, am sunat-o si azi dar are tel inchis mandra
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
Bee spune:
Buna dimineata fetele.
Ioana, rau imi pare de Razvanelul racit. Eu zic sa suni doctorita sa intrebi daca trebui sa iei musai Amoxiclav suspensie pt copii. Poate nu stia ca exista. Si oricum la toate medicamentele pt copii, substanta activa e aceeasi, doar ca sunt dilutiile mai meri cred eu, sau eventual mai baga ceva sa le schimbe gustul sa le faca mai usor de acceptat.
T_Ioana spune:
nu stiu ce sa mai facsa iiscad febra!
si mi-a zis Ralu ca se poate sa dea convulsii la bebei febra!
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)