Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
anasebe spune:
Ioana M-ai speriat cu viermisorii aia, am cautat pe net, dar nu am gasit. De fapt nici nu stiu ce sa caut. Mai insista la doctorita aia.
ana sebe +
tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
Ioana vrei sao intreb pe mama ce sa ii dai si cum, cit?
poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
anasebe spune:
Mai Ioana, dar ia copilul si du-te la oricare doctor il gasesti. Cat despre febra, ai spus ca i-ai pus comprese (sosete) cu otet. Nu stiu. Catalina ii dadea Biei Calpol pentru starea febrila, dar ea stie mai bine pt. ce e medicamentul asta.
Cata Pe unde umbli?
ana sebe +
tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
asteryaro spune:
Ioana, am uitat sa spun, eu i-am facut si exudat faringian lui razvan pt. rosu in gat si ghici? are un microb, imi scapa acum cum ii spune. i-au facut si antibiograma si ma tot intreb cum de i-a trecut raceala cu amoksiklav cand nici nu era pe lista? ma rog, cred ca a vrut Domnul asa...
deci poate ii faci si exudat.
despre chestiile din kk nu stiu ce sa zic, dar viermisori de unde mai? din lapte praf sau cum???
cat despre condentratia antibioticului... daca ai indoieli cat de mici, schimba doctora! este copilasul tau la mijloc si nu se pot face compromisuri sau greseli elementare.
uite concentratia de la amoksiklavul nostru: 156,25 mg/5 ml.
pupici la frumusel!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
silvi_2005 spune:
Salutare tutror, si eu sunt trezita de dimineata dar am fost zombi pana la aceasta ora, sunt la a treia cafea
.
Ioana imi pare rau pentru Razvanel, sper sa se faca bine repede, copilasii se fac bine repede. Eu as zice sa aveti grija cu sucul de portocale, nu doar pentru ca e racit ci in general....medicii din strainatate sunt de parere ca sucul de portocala e prea acid si nu e recomandat pana la varsta de 7 luni sau chiar un an, spun altii. Acum tu faci cum vrei dar am vrut sa-ti zic ca ma gandeam ca poate n-ai auzit, o sa postez un subiect pe tema asta pe forum sa vedem ce mai zic si alti parinti.
Alain asa cum v-am zis si ieri nu a vrut sa doarma cum trebuie dupa-masa si aseara de la opt a picat lat, nici la baita nu l-am putut trezi. La ora 23,30 i-am dat sa pape si a bagat 160 ml prin somn dar.....azi noapte pe la 3,30 s-a trezit. Ok, i-am dat ceiut a baut putin si cu toate ca era intuneric, n-am aprins nici o lumina, dumnealui avea niste ochi cat lanternele si vesel nevoi mare. Asa a tinut-o pana la 5 dimineata, vorbea singur din scoica, am incercat sa-i dau si niste lapte, era o masura de urgenta dar el nimic. Nu a vrut lapte, a povestit pana la 5, cand a adormit si s-a trezit la 7 ca de obicei.Sunt zombi, ma duc acum la el ca ii e fomita. revin, pupici
Silvi
asteryaro spune:
Ioana, DA, febra mare da convulsii. impachetari in scutec de finet imbibat cu apa la temp. camerei, si chiar stropit cu otet (scutecul).
si algocalmin, o picatura pe kg. corp! deci daca are 7 kg = 7 picaturi. supozitoare cu paracetamol sau algocalmin.
si daca nu scade, mergi la SPITAL! E CEL MAI SIGUR.
.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
utocatalina spune:
Umblu pe aici cu maraita...cred ca are nitele crampe sau bizdici de la supa de ieri sau cerealele cu mar si morcov ori ii e somn, nici eu nu stiu...Acum astept sa vad daca baga somn...i-am facut o supa de la ling eu pe deste si astept prinzul, ca de iesit sigur nu iesim nicaieri azi..
Ioana eu i-am dat Calpol Biei, si doctorita m-a pus sa cumpar si Panadol pentru copii dar nu a mai fost cazul sa-i dau...ia zi o sun sau nu pe mama? Ai incredere in ce-ti zice sa faci?
Ciresica Bianca 
utocatalina spune:
Silvi si noi stim ca portocala si lamaia pot da o colica acida nasola...nici noi nu servim deloc din ele..
Ciresica Bianca 
T_Ioana spune:
Tocmai am vazut-o pe Anastasia pe Webcam......e SUPERBA
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
marchplayer spune:
Unde a fost ma pana acum Andreiasu lu` tanti ca eu nu l-am vazut pana acum, frumusel mai este dar are o guraaaa cand plange
!
teolinda tu pe unde mai esti? hai ca ploua si n-ai treaba prin curte, mai intra si tu sa ne mai spui ce-ti face papanasul! Ce frumos este el cu mainile impreunate. Cred ca i-a placut aerul de la munte.
Ce frumoasa este Si Oana si ce cool a fost imbracata la botez! Anca sa-ti traiasca micuta crestina.
ursoaico tu ii dai bataie cu examenele si cu pregatirile de nunta/botez. Frumoasa foc ratusca Raisa. Nu mai ai timp de poze...
Cel mai mare bebel al gastii razvan gabriel este un strengar frumusel(ma tot repet spunand despre fiecare frumos, frumusel dar ce sa fac daca toti sunt minunati???) cu palarioara la fel ca mami a a lui. Am ras de numa Ma Ioana de curcanul tau imbalsamat.
Astery ai fost super draguta la botez, de ce spuneai sa nu radem? Razvanel este un scumpel, pupicei, ii urez multa sanatate crestinului.
Alt Razvanel. al lui Oachi, care nu prea ne-a mai vizitat si nici n-a mai pus poze.
Dana, am vazut si pozele cu mandrele tale. Imi place ca Oana are grija de Roxanica. Apropo mie mi se pare ca seamana una cu alta foarte bine. frumusele foc. Imi place invitatia de botez.
Sebastian de Bumbita scumpic foc si el, ce fericit este el cand bea suculet.
Mira am dat si prin pozele tale. Toti puii sunt frumosi dar Selin este o dulceata. frumoase pozele cu gasca si cele in curte!
Tibi, pozele tale le-am vazut mai demult ca nu m-am putut abtine. Super dragut ai fost imbracat la botez! Mai Ana da ce ati facut voi acolo la botez, streapteze? Deja l-ai pus pe Tibi sa stea in fundulet? Mie mi-e frica s-o las pe Ioana!!
Vladimir tot putine poze...dar pare un somnoros ca mai mult adormit este![]()
hai ca am ajuns si eu la zi cu vizionatul pozelor...uh
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos