Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Ioana pe langa antibiotic, baga-i copilului supozitor pt. febra, nu este bine sa faca temp. mare pt. ca poate da in convulsii, eu am patit-o cu Robert la 4 luni si am ajuns in spital!Sanatate lui Razvanel si pofta de mancare
Irina imi pare rau pt. Marian, succes la operatie si refacere rapida!!! Pupicei pt. francezul creolin ( nu ai mai pus ´poze noi....)
Tatiana ce sa mai spun de gemenei Sant frumosi si arata foarte bineAm observat ca nu seamana asa incat sa nu-i deosebesti Fetita este o scumpa iar tu arati foarte bine

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Anasebeochisorii Alexandrei sunt caprui. Multumesc pentru complimente.
Ioana nu pot sa te ajut...nu stiu cum arata viermisorii Eu cred ca puteai sa-i dai si Nurofen. Eu am chemat odata salvarea si mi-a spus ca are otita si in caz de febra sa-i dau Nurofen si Amoxacilina (daca nu-i scade febra de la Nurofen). Am fugit cu ea la spital si nu avea nici o otita, doar colici foarte puternici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cata, Calpol scade febra? Mie mi-e frica sa ii dau preamulte o data ca sa nu gresesc pe undeva si sa ii dua supradozaj din acelasi ingredient.....nu dati cu pietre....acum ii dau sucul si apoi il imbrac si mergem la undr...oricare!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana Foarte bine. Du-l la doctor. BAFTA!

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ioana, bafta la doctor. Daca are febra mare baga-i totusi supozitor (e cel mai eficient in cazul bebelusilor) si fa ce ti-a zis si AnaSebe, cu scutecul si apa. Nu de alta, dar lor tare iute le creste febra. Cat despre viermisori, eu zic sa te gandesti ce i-ai dat sa pape si ce putea sa evacueze sub forma respectiva. Mie mi se pare improbabil sa aiba viermisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am vazut ca Alexandra a trecut la rochiile de vara, deja...Mama si ce burtihan are si ea, parca e Bia!

poze nou noute - ma joc la inventia mamei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ioana, tinem pumnii lui Razvanel!

Maraki, adoarme super leganat pe picioare. Deja este la somnul nr. 3 de azi dimineata de la 5 de cand s-a sculat.
Mai da-o-n spuma marii pe socroshenie, multe n-au mai vazut grecii astia, neam de traista...

Irina, bafta lui MArian la operatie!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sorry Astery, tu erai cu scutecul si apa. EU sunt intre maraiturile Anei si computer. Maraituri care se transforma in urlete disperate dupa mine. Uffffff, fata asta nu ma mai scapa din ochi. Nu ma vrea decat pe mine sa ma joc cu ea, sa-i cant si sa ma maimutaresc. In rest nu-i convine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Eu chiar nu stiu ce sa mai cred legat de sucul de portocale si lamaie. Mie pediatra mi-a spus ca ii pot da, acum va aud pe o parte din voi ca nu este bine Ce sa mai cred legat de ce spun unii pediatrii si ce spun altii?! Parca n-ar fi facut toti aceiasi facultate. Daca era vb despre o problema la mate mai intelegeam ca ar avea mai multe cai de rezolvare, dar asa....
Cred ca voi merge pe instinctul de mama legat de aceasta problema, si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai, uitati ce mi-a zis doctorita: cica suculet de porto de la Nestle, deoarece astia fac din porto netratate cu chimicale, cica ar fi ecologice...

Noi am inceput azi cu suculet de mar .

Sapt. viit. cu suc de porto Nestle...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput