Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Daniela eu am ramas la filip cu completarea datelor, si cand sa trec la manmdra ta, am vazut ca e numele complet si id-ul mamicii ei. oare cine sa fi fost????![]()
Stai ca acum m-am prins: tu te refereai la numele din lista de la inceputul fiecarui cap., nu????
Acum il scriu complet
.
deci a facut kk pana la urma??
marco e a 2-a oara pe ziua de azi. si l-a schimbat tat-su care tare s-a strambat si a zis ca pute mai rau ca ieri.
Cata, deci ti-ai bagat cireasa la somn???? Marco mai papa la ora 22 deci la fara un sfert ii fac si baita.
A papat mar ras si pe urma doar 70 ml laptic. doamne ce i-a placut marul.
Stii cat am asteptat luna asta CM??? Ca de 3 zile am greata dim. si am zis ca am comis-o iar. dar uite ca de azi incepe sa vina.
Cu toate ca, Clau m-a asigurat ca e ok si n-am cum sa fiu
.
Partea dura e ca, de nu venea, data UM era tot 7 aprilie, ca atunci cand am ramas cu Marco.

In alta ordine de idei, habar n-am cand tre sa-ti vina, caci mie mi-a venit de 3 luni, in timp ce alaptam.
Diana iubita, ai ramas in urma cu semnaturaaaaaa......
Mirela mersi, dar zau ca nu-mi sta bine cu din alea umflate de crinolina si cercuri.
Am facut si supica pt. maine,mai bine zis un piure super aratos si gustos. mai fin si mai frumos arata ca cel de la Hipp, pe care l-a mancat pana acum.Sper sa-i placa si la gust.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
diana12 spune:
Cata, mie mi-a venit la o luna jumate dupa ce am renuntat la alaptat.
Giova, am schimbat semnatura. Macar cu asta sunt la zi.![]()
03/02/2006 si
25/04/2000
dana_ene spune:
Am tot modificat la site.
Catalina, am pus pozele trimise de tine
.
Diana, ia te uita ce activa esti. URAAA !
Actualizez si eu acum pozele Roxanei din albumul comun.
Si Roxana a adormit. Se mai trezeste in jur de 4:00-4:30 dimineata sa pape, apoi tocmai pe la 7:30-8:00.
Din fericire azi Oana a plecat la bunici pentru cateva zile, fiindca eu trebuie sa invat pentru un examen pe care-l dau vineri
, asa ca voi dormi mai bine la noapte.
Da... adica eu ajunsesem sa ma trezesc mai des pentru Oana decat pentru Roxana. Asta fiindca Oana cere la olitza noaptea sau vrea sa bea ceai... de-astea !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
anasebe spune:
Cata Si mie mi-a venit CM-ul acum 3 luni (alaptam inca), dar de ce esti atat de nerabdatoare? Las' ca vine el.
ana sebe +
tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Bombonicaaaa spune:
Buna fetelor! Va multumesc ca a-ti mai intrebat si de mine, dar din pacate nu am avut timp nici sa va mai citesc pana azi cand am recuperat 3 capitole , acum sunt la zi cu stirile ![]()
Am umblat mereu o sapt. si ceva cu Jasmine dupa mine am studiat piata vanzarilor de masini,am probat cateva chiar dupa umblatura si dureri de cap mi-a luat sotul masina visata
Acum mai trebuie sa ne si mutam din casa asta si umblu iar sa caut alta
dar sper sa termin odata si la capitolul asta ca m-am saturat sa fiu numai pe drumuri si copilul de gat mereu .
Sa va mai zic si de minunata mea,i-am facut vaccinul de la 4 luni,de fapt au fost 4 deci 4 intepaturi
dar s-a comportat super bine, nu a plans mult si nici fabra nu a facut deloc... dar in schimb e cam maraita de cateva zile si roade tot ce prinde mai ales pumnul asa ca am verificat gingiile si ...surpriza! Ii cresc dintisorii ,gingiile sunt tare umflate si deja se vad mugurasii albi prin piele si se simte si la deget ca sunt acolo aproape de tot
daca ar tine-o tot asa nu-i bai ca nu pare sa o deranjeze tare mult . Cu papa stam binisor zic eu, adica tzitzi dimineata pe la 7 si se pare ca nu se satura mai deloc, la 10 lapte cu cereale diverse si papa un bibe de 240g si peste zi la 1-2, creme de legume ,supa sau pasta de carne de pui i-am mai dat si papa cam 120g cat are un borcanel intreg , iar daca nu vrea decat jumatate din el mai bagam si un desert din fructe care il savureaza imediat , mai papam seara inainte de culcare pe la 7-8 cate un bibe cu lapte 200-240g si cam atat...nu stiu daca se cheama ca papa bine ca la greutate nu prea se vede in ultimul timp.
In rest sunt tare multumita de programul care si l-a facut singurica, intre mese se joaca singurica pe paturica aia cu jucarii sau in roata aia de a-ti vazut-o in poze care de fapt se vrea a fi un fel de premergator aici , stam amandoua la calc. cand avem timp si are doua reprize de somn pe zi a 2 ore fiecare ,cand o vad ca e obosita o pun in patutz in camera ei si adoarme singurica
nici nu-mi vine sa cred ce copil minunat am !(iartata-mi fie modestia
)![]()
Azi sunt in pauza de plimbari asa ca m-am pus serios pe citit din urma si de gatit , am lecturat prea mult pt. o singura zi si nu mai stiu cine si ce a zis dar oricum va pup pe toate si chiar mi-a fost dor de voi
Fug sa ma uit la poze , ca si acolo am de recuperat dar mai putin ce-i drept, si daca mai e cineva revin.
Oana
de

INGERASII MEI
J G spune:
Ladies v-am trimis ceva interesant pe contul comun, o carte despre psihologia copilului.
J si Carla (05.02.2006)
AndreaM spune:
Buna fetelor,
merci mult pentru primirea calduroasa, abia astept sa ne cunostem mai bine si sa facem schimb de experiente. Gazuta mea dupa cum va spuneam creste vazand cu ochii, cred ca deja este cea mai dolofana fetita. Anasebe ma intreba-i cat are asta mica, la 3 luni si jumatate avea 7 kg si 65,5 cm lungime. Grasunica mamei nu mai incape in hainute pentru varsta ei, chiar maine trebuie sa merg la cumparaturi pentru ea.
Giovana datele Andreei sunt:17 ianuarie la 8:04 (dpn:21 ianuarie, 39s+3z) Apgar:9
Canada, dr. Kinash - spitalul 'Lacombe', Alberta, natural
Multumesc mult la toate fetele pentru primirea calduroasa.
Noi avem botezul pe 27 mai, abia astept, acum suntem in pregatiri, varuim bucataria si multe altele, facem botezul acasa si de asta sunt multe de facut. Sper sa iasa totul bine si sa poata nasul sa o tina in brate toata slujba
.
va pup,
si sper sa trec de cele 10 mesaje verificate de moderatori ca sa comunic mai rapid.
marchplayer spune:
Cata vezi poate mai faci un bebe![]()
Mie nu mi-a venit inca CM si nici nu-l astept ca m-am saturat de tampoane 9 saptamani dupa ce am nascut

Giova, da ma la aia de pe prima pagina ma refeream ca altfel nu te-as fi deranjat pentru o chestie pe care as fi putut s-o fac chiar eu!
Dana, multumim pentru munca la site-ul nostru! Care este superb! Ce bine ca pui poze si pe contul comun, mie personal mi-e mai usor sa le vad acolo, ca altfel trebuie sa caut potarea ta sa intru. Pupicei la mumusele!
Pozele continui maine..poate asa ajung si eu la zi cu vizionatul.
Acum ma maraie Ioana, ma duc sa-i fac baie si ne bagam in pat la culcarica ea eu la tv. Noapte buna si pupicei la bebei
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
dana_ene spune:
Gata... am adaugat poze si pe contul comun.
Ultimele sunt facute chiar acum cateva ore (dupa baitza).
Dragele mele... si acum vin cu o MAAAARE PROBLEMA pentru mine si va cer sfaturi:
Ce cadou sa le iau nasilor la botez ???
(Nas este varul meu, au in jur de 45 de ani, situatie materiala f.f.f. buna... deci au cam de toate...)
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
anasebe spune:
Dana Si noi ne-am confruntata cu aceeasi problema, avand in vedere ca nasii nu aveau nevoie de nimic. Le-am facut un album foto cu poze d-ale lui Tibi (daca esti curioasa, vezi ca sunt in albumul meu). Nici nu ma asteptam sa se bucure asa de mult.
ana sebe +
tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica