Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Edu lui Micio este un frumusel grasanel. Nu prea ai mai pus poze mamico! te asteptam cu noutati!
Denisa tu parca pe 11 vii in Romania! Iti urez calatorie placuta si o sedere si mai placuta pe aici. Am vazut ca ai mai pus poze cu Emma frumusica, seamana foarte bine cu Dragos. Iara tort? Ce mai sarbatoreati pe acolo? Tu arati foarte bine, vad ca ai slabit mult!!
Filipelule frumusel estio si tu puiule! canda poate te incuscresti cu Deea ca vad ca sunteti cu pasiunea muntelui amandoua.
Ia uite-o si pe Ilincuta cu ochelari, frumusica si ea manc-o mama!
Ioana Catalina tot trei poze are, mai pune mami!!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daniela stimuleaza fata mai sa faca kk...nu a iesit de mult!
Noi am facut baita mai devreme si am indus-o in eroare pe Bia, care, in virtutea obsnuitei a crezut ca e ora de somn, asa ca a papat si s-a culcat..Ha...habar nu are ea ca este abia 18:30..!

poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic...nu facem nici maine vaccinul..."draga" de doctorita are cursuri, asa ca vom face vaccinul abia luni la 4 luni jumate...misto,nu?

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Gata, am facut si kk, nu stiu cum va fi pana la urma cu copilul asta, sper ca intr-o zi sa faca si singurica.
Eu m-am gandit sa incep de la 4 luni sa-i dau suculete, apoi la cinci luni sa-i dau piureuri de fructe, branzica si ceva cereale si deabia la 6 luni sa incepem cu supica. Asta in conditiile in care eu voi avea lapte in continuare si ea imi va lua suficient in greutate. Apropo, cu ce ii voi face eu cerealele daca nu vreau sa-i dau lapte praf? Mulg de la mine? Si branzica aia calcica tot cu lapte praf se face?
Bee vrei sa-ti pui a.c.? Parca stiu ca nu este indicat la bebelusi. Cred ca la vara o sa stam toata ziulica afara sub vie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna fetele!
inca traiesc,dar sunt rupta ...sculatul la 4.30/5.00ma termina.si fiindca sunteti la cura de slabire ,nu va spun cate dulciuri bag eu in mine ca v-ati speria.ma consolez ca asa compensez lipsa somnului,dar poate ajung in curand.dani e in continuare cu colicei si constipat nevoie mare,in fiecare zi ii pun supozitor,asa ca march nu esti singura...si noi am trecut la diversificare si nik
TATIANA,cum de mai ai energie si pt bicicleta,ca eu de abea ma mai taresc...la copiluti
GIOVA,dar ai de gand sa dai o avere pe rochie?eu cred ca ti-ar sta bine in orice model
fetelor va pup si nu va suparati ca nu va scriu la toate dar ,ma deapaseste situatiunea

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

cerealele cu lapte de la tine..brinzica cu praf sau lapte de vaca!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

March, eu daca as fi in locul tau as lasa copilul inca vreo zi sa vad daca face. Aici mi s-a spus ca il pot lasa pana la cinci zile. Dar e drept ca noi nu am avut asemenea probleme si la mine o zi face, cealalta nu face. Dar daca o vezi ca se chinuie, plange si e agitata pot sa o stimulezi putin.
Nu stiu exact cat are Peter acum, dar cu vreo doua saptamani in urma avea 5200g si vreo 58cm.
E un puturos mic si nu ar plange niciodata de foame.
Fetele, ieri am vazut pe CNN o stire cu o gagica care nu a avut dureri, nu contractii si a nascut acasa gemeni. Unul in dormitor, celalalt in living.Acum era la spital si totul era bine cu ea si cu micutii.
Si mai citeam ieri pe site-ul celor de la CNN ca US se afla pe locul doi in topul ratei mortalitatii la noi nascuti dintre tarile dezvoltate. Incredibil, nu.
Ma duc sa mai vorbesc cu gagalicea mea ca s-a plictisit.

37fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

March, pana am scris eu vad ca Ioana a facut caca.
Eu stiu ca exista cereale care pot fi preparate si cu apa. Sau cel putin pe vremea mandrei mele existau.
Ce program infernal ai Mirela...Pupicei lui Dani. L-am vazut in poze si e un scump.

37fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Cata nu cred ca-i vreo problema ca intarzii putin cu vaccinul, noi le facem cu vreo 18 zile intarziere ca asa are dr. programate vaccinarile.
Ma mai uit la pozici..
Jasmine tu esti o frumusica si vad ca ai trecut de la eleganta la murdarici, inveti sa mananci singurica. Bombonico mai treci si pe aici, nu mai sta in umbra.
la karina de la martisor nu mai avem noutati. Poate ne mai viziteaza si mamica ei sa ne mai spuna ultimile noutati.
Luana in ultima poza mie mi se pare ca plange nu ca se distreaza. Pupici frumusica!
Marcolino pe tine inca nu te-am felicitat puiule pentru botez. Giova sa-ti traiasca micutul crestin. Super misto iti statea costumul si parul era aranjat misto. Frumusel foc marcolino in iarba! imi rezerv dreptul de a studia cu atentie noianul de poze alta data
Maria Claudia un ingeras minunat, super poze!
mario, mata ne-a abandonat aici, nici poze cu tine nu mai pune! cred ca i s-a facut si lui Di dor de tine
Mark, tu trebuie sa astepti 1 iunie sa ploua cu poze Pupicei si tie frumuselule. Ce se mai uita el la albina aia...

Mergi la inceput

Mai pe mine ma macina inca de ce nu-mi vine ciclu...dintre fetele care au terminat cu alaptatul...la cite zile v-a venit cm dupa ce a-ti terminat de alaptat?

Ciresica Bianca

Mergi la inceput