Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am vazut acum tabelul, multumesc Anasebe. Cui trebuie sa zic si "coordonatele " lui sa fie trecute si ale lui in tabel? Multumesc,
Silvi

Mergi la inceput

Anasebe eu sunt pe chat cu March, m-am logat fara probleme, am introdus doar munele in acsuta, de doua ori. Tie ce iti zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

SILVI, da sunt clujeanca. Se pare c-ai sarit peste postarea mea cand ma bucuram ca mai este o clujeanca printre noi (chiar cand ai scris pt prima data la acest subiect). De aceea te-am si intrebat unde stai, in speranta ca ne vom putea intalni la o plimbare. Eu stau in Zorilor, in capat si mi-e destul de greu s-ajung in zona centrala. Doar in we-uri mergem in parcul central si in parcul de joaca de langa. Poate reusim sa ne vedem acolo. Mie mi-e mai usor sa merg in Gradina Botanica. Si e asa de frumoooos - flori, verdeata, mirosuri imbietoare...

Ne gandim sa mergem la mare, deocamdata stam si cantarim, mare sau Felix...

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Saluate gagicile,
Noi am fost de dimineata la plimbare ( vorba vine ca de fapt am fost la fisc si alte chestii de hartogaraie de m-au tampit astia la cap ) , da ma rog pana acolo ne-am plimbat. Iarasi era sa pierdeam azi alt apereche de sosete, si pe deasupra si paturica cu care era acoperita ,era deja sub carucior , din mare noroc am observat caci cine stie constatam iara cand ajungeam acasa . Vreme noroasa pe aici , de-ti vine sa dormi si cu trezirea la 6, 45 ce mi-o face pitica , dorm pe mine. Noaptea asta s-a trezit doar de 2 ori sa pape .
Mi-au venit si rusii , mare bucurie , cascada Niagara in vizita la mine , acum inteleg ce zicea Irina ca vine cu galeata .
Mai, la fata mea ii dadeam ceai cu biberonul cand avea colici si il accepta, cum nu a mai avut colici nu i-am mai dat nimic cu bibe, iar acum cand incerc sa-i dau ceva nu-l vrea frate dar de nici o culoare . Tot incerc de cateva zile si cu laptic de-al meu, si cu ceai si nu e chip. Tare as fii vrut sa-i dau si eu seara un biberon cu lapte praf ca poate nu se satura de la mine , si m-am gandit sa-i dau bibe sa doarma , da cum sa-i dau laptele cu lingurita .
Zile grele ma asteapta. Of si ma stresez si cu serviciul ca nu am inca nimic si luna asta trebuie sa ma angazej .
Vad ca vorbiti de cure. Cu mare rusine si eu ar trebui da nu ma lasa dulciurile si o pofta exagerta de orice. Mai da nu mancam atata nici cand eram gravida, ce naiba am ? Numai la mancare ma gandesc, oare sunt sanatoasa la cap ?

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am fost si noi afara, e un frig si sufla vantul.
am luat niste mere si tot nu m-am abtinut si am luat un kinder pinguin.
silvi, marco are 7,5 kg - la 4 luni.
daniela si noi aveam probleme cu kk, dar de cand ii dau piure de legume si pe urma in completare laptic, imediat se aud zgomote in pampers.
acum am inteles ce-ai zis, referitor la nume. sa stii ca si eu ma mai incurc cateodata, cu fetitele, ca sunt multe cu acelasi nume.
Ana_m lasa dulciurile, cine vorbeste.In toata sarcina n-am avut pofte cum am acum.
Tatiana super gradina Botanica. Sa faci multe poze, ca iasa foarte misto. si tu si stai in apropiere.
In 17 iunie tre sa venim la o nunta in Cluj. dar mi-e groaza sa-l las pe bebe cu bunicii in Alba.

mie tot nu-mi merge chatul, cred ca din cauza ca am ceva activat pop-block up sau cum ii zice, si nu ma lasa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi Imi zice Eroare de logare. Dar o sa mai incerc.
Datele i le spui Irinei, care in ultimul timp ne urmareste din umbra. Tu scrie mesaj cu datele, ca Irina vegheaza asupra noastra.
Iriiiiiiiiinaaaaaaaaaaa Ce faci?

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Am mai vizionat ceva poze cu Angelo, Mario si Ioana lui March. Toti sunt niste scumpi. Si mi se par asa de mari pe langa gagalicea mea...
Ana si pe mine m-au apucat poftele si ma gandesc numai la mancare.Deci nu esti singura...
Ma duc sa fac un dus si daca nu se trezeste Peter intre timp mai arunc un ochi la poze.
Si deseara probabil vom papa...forum. O sa ma stranga de gat barbate-meu cand o sa auda ca azi am stat cu voi.

37fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Tatiana, imi amintesc ca ti-am raspuns ca stau in centru dar dupa aceea n-am mai vb sa ne vedem si am uitat... de camd cu bebe, am episoade de amnezie...de la dormitul aiurea cred. Poate urcam si noi duminica pana in gradina botanica, daca nu, ne putem vedea in parcul mare, mai vb pana atunci.
Giova sa-ti traiasca prichindelul, marisor nu gluma. Se vede pe el ca e sanatos si voios, cum ii sta bine unui baietel.
Alain s-a trezit de la sunetele scoase de chat si acum moraie si isi suge manuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ana sa-mi zici si mie cand descoperi formula magica ca si eu aceeasi problema o am! Nu vrea biberon si pace! Cum sa fac noaptea, cum sa-i dau ceai? S-o scol si sa-i dau cu lingurita? Am vazut parca la Avent ceva intre biberon si canita dar mi se paru cam scump pentru ceea ce este de fapt(vreo 500mii).
Ma cand aud ca ai vostrii copii vorbesc si isi baga cracii in gura si fac tot felul de chestii imi vine s-o pun pe Ioana sa rezolve si ea o ecuatie de gradul doi ca sa v-o luam si noi inainte la ceva, sa nu mai stam atat la coada! Uit mereu ca-i mai micuta.
pai Diana ia zi-ne si noua cate Kg are Peter si ce lungime?
AnaSebe, da-l incolo de chat ca-i naspa, este cam intarziat! mai misto este msg de pe yahoo. Aci raportez soare dupa ce dadu cu vreo trei picaturi. dar anuntara astia la tv mare inundatii asa ca...
Giova pai atunci astept inca trei luni sa se kk si a mea singurica? Ca eu atunci mi-am propus sa diversific, asta daca o sa am laptic in continuare. Astept sa vad numele fetitei mele complet
N-am mai ajuns la poze ca m-am intretinut putin cu Silvi dupa care brusc am fost chemata de catre mandresa principesa, sa ma scuzi silvi de disparitia neanuntata.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Acum serios va intreb pe voi ce sa fac? N-a mai facut kk de luni de la 18, curand se fac 48 de ore s-o mai las poate face singurica sau s-o stimulez in continuare?

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput