Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
tina23 spune:
Buna fetelor!
AnaSebe si eu stau pe margeanului. Voi in ce parc iesiti? Noi zilnic vizitam parcul Sebastian asta pt ca nu avem alta alternativa in cartier.Marchplayer si noi am avut probleme cu constipatia dar am rezolvat cu debridat dar am insistat doua luni si continuam cu ceai de musetel si cu cel de la Humana de fenicul cu chimen care contine si lactoza. Acum uneori face si de 2 ori pe zi si parca mai usor. Inainte cand era constipata se scremea in somn de de ora 5 dimineata la 6 si ceva.Bine ca am scapat!
Va pupam !
maraki spune:
March aceeasi problema o am si eu cu ceaiul sau sucul....nu vrea decat cu lingurita, eu deocamdata i-am facut ceai de musetel sa il stimuleze la kk...incearca asa sa vezi ca inghite.....ma duc sa il culc pe picioare
doar dimineata doarme singur in patut....pupici la bebi si bebe

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Crisu23 spune:
Daniela si la mine este noaptea cu piciorele sus, isi face pilota cort.
Si le tine parca face lumanarea si apoi le tranteste.
De la burta este?
silvi_2005 spune:
March, eu ii dadeam ceai de musetel si avea scaun imediat .
Tatiana tu esti clujeanca ? Eu locuiesc in Cluj ...![]()
Nu stiu ce sa zic de mersul la mare cu Alain, mi se pare cam micut.
Bee voi unde mergeti la mare? Tatiana si voi mergeti la mare?
silvi_2005 spune:
Eu incerc de vreo ora sa-l adorm pe Alain, cam asta e ora lui culcare dar nu vrea nici in ruptul capului sa adoarma. Acum se foieste in patut
cred ca trebuie sa-l iau din nou. Astazi nici n-a prea mancat cum trebuie...nu stiu ce e cu el.
Inainte de a iesi la plimbare m-am uitat la poze, Moni, Diana e o scumpica cu piciorusele in gurita, Giova, i-am vazut si baie de mir a lui Marco iar intre papadii e ca un bebe intr-o reclama tv
Pare f voinicel, cate kg are acum?
Am mai pus si noi niste poze, cine a mai postat poze noi?
silvi_2005 spune:
fetelor merge chat-ul
Eu am intrat si am transmis un mesaj,mai sunt doua mamici pe acolo. Trebuie sa dai la inceput numele folosti pe DC si apoi sa-ti alegi un nume. Veniti? Alain a adormit...in sfarsit.
anasebe spune:
Silvi De ce nu te uiti in tabelul de pe prima pagina la greutatile bebeilor (cum cresc bebelusii). Daca Alain a fost mai agitat azi, fii-miu a fost cuminte foc, la pranz a dormit doua ore juma, iar acum s-a culcat din nou. Cred ca de la vreme.
ana sebe +
tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
marchplayer spune:
Bine ai venit pe DC Andrea Mary, te asteptam cu mai multe postari si eventual poze cu grasanica.
Diana bine ai revenit, chiar ma intrebam ce-i cu tine. Acum asteptam toate poze cu Peter.
Giova nu era vorba de album ma! Te rugam sa ne treci si noua numele complet ca scrie doar Ioana si pe ea o mai cheama si Alexandra.
Vad ca va discutati la greu despre cure de slabire si despre rochii de mireasa, deocamdata nu slabesc ca alaptez si rochia eu mi-am luat-o de la Adeline din Bucuresti, super simpla si bineinteles ca fara crinoline si alte cele, n-a fost nici scumpa nici ieftina
.
Oleuuu ce ozeneu are Jasmina frate! Stai usor fata ca zbori!
Ia sa mai bag o tura de vazut poze cat mai doarme mandra mea. Sta sa p[loua pe la Eforie
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
anasebe spune:
Silvi Nu pot sa intru pe chat imi da tot felul de erori.
March Si aici tuna de mama focului si s-a intunecat.
ana sebe +
tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
diana12 spune:
Ziua buna.
N-am mai intrat ieri ca a fost o vreme superba asa ca ne-am pus bicicletele in masina, carutul si copiii si am plecat intr-un parc. Mandra si tati s-au plimbat cu bicicletele, iar eu cu Peter. A fost frumos, dar am ajuns asa de obositi aseara ca nu am mai avut nici un chef de computer. Ma termina serile si ritualul pe care il avem. Sa papam, sa citim poveste, sa spalam copiii, sa ii culcam si dupa aia cica sa ne ocupam si de noi. De unde atat energie si pentru cat timp?
Asa ca abia am apucat sa va citesc dimineata. Vad ca nu va incurcati la scris si ati ramas la fel de vorbarete.
Am vazut si poze cu bebelusii. E drept ca nu pe toti, dar mai am timp.
Vazut pe Diana Monicai. Dulce foc si pare tare jucausa. Pupicei.
Monica o sa pun poze cu Peter, o sa imi schimb si semnatura, dar lasa-ma usor ca ma ametesti.![]()
Vazut pozele cu Marco (Giova). Sunt tare frumose si unele zici ca sunt facute pentru revista. La fel si pozele cu Bia a lui Cata si Ana a lui Bee. Pupicei.
Mira, vazut pozele si cu copilasii tai. Sunt toti niste frumosi. Pupicei.
Dana, am vazut pozele si cu printesele tale, semana tare mult una cu alta, cel putin asa mi se pare. Pupicei din partea noastra.
Cata, Ana, Giova, m-as baga si eu la cura ca am vreo sapte kile de dat jos, dar dulciurile astea ma omoara. Deja am papat de dimineata o felie de chec...Dar astept sa treaca sase luni si sa ma apuc de putin aerobic ca doar cu regim alimentar nu stiu daca dau jos.
Nu stiu ce mai vroiam sa zic. Dar mai revin eu.
37fix si
04/25/2000