Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Anabordea stai la Lujerului? Mai mami dar nu m-ai vazut cum jeleam pe forum ca nu am cu cine sa ma plimb in zona?
Eu stau la Gorjului, poate ne scoatem pe afara!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova ai sa te prapaesti de ris..eu tot ma minunam de semnatura ta, de ce apare MAMUTA MEA, ca eu asa citeam si ma intrebam de ce nu ai scris MAMUTUL MEUAbia acum am vazut ca era vorba de maimuta...A..si restul supei l-am baut eu...sa vedeti acum ce silfida ma fac!

poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am uitat sa scriu pt.Irina: la 4 luni-7 kg si 65 cm ...de lungime nu sant sigura ca nu l-a masurat, asa ne-a iesit noua acasa

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata ma bucur ca-i place. e misto poza.
Pai asa-i zicem lui Marco, nu maimuta, ci MAMUTA. fara i.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ati vazut ce super jucarie are Jasmine? Bombonico mai scrie si tu un rand pe la noi

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Giova, jur ca nu eram gravi...Dar asta mi s-a parut cea mai potrivita...as fi pus eu una mulata dar...ce zicea popa?Iar alea cu fuste multe nu-mi plac....
J, nu pot, ca de luni incep munca, iar cat am stat singura cu ele ieseam in parculetul din fata blocului ca pe di nu o pot lua de mana si nici cu carutul...

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anabordea

Giova, jur ca nu eram gravi...Dar asta mi s-a parut cea mai potrivita...as fi pus eu una mulata dar...ce zicea popa?Iar alea cu fuste multe nu-mi plac....

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

nici mie nu-mi plac alea cu crinolina, cercuri, tull.
am gasit ceva gen sirena, si-mi vine chiar bine, ma avantajeaza.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Maraki ai dreptate, e super misto roata aia a lui Jasmine.
ce pacat ca nu sunt si la noi asa ceva.
tre sa colind iar magazinele.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna fetele!
Noi am avut o noapte putintel mai agitata, Ioana a dormit pe reprize, cred ca a durut-o burta ca era mai tot timpul cu picioarele pe sus. Nici nu mai stiu ce sa fac ma fetelor cu constipatia asta a ei. Am incercat suc de portocale vreo 2 zile, alte doua zile suc de mar(in cantitati mici, cam 5 lingurite) si nu s-a intamplat minunea. Am vrut sa-i dau ceai de musetel, ce-i drept fara zahar, si nu l-a acceptat. Azi am fost la farmacie si i-am luat Baby Drink ca am auzit la voi ca ar fi dulce si bebelusii il beau cu placere, ce sa va zic...il bea numai cu forta, adica i-am infipt cu seringa pe gat dupa ce am esuat lamentabil la biberon si lingurita. Partea proasta este ca l-a vomitat in mai putin de 10 minute. Eu n-as mai forta-o sa bea daca ar face si ea kk fara ajutorul meu ca tare imi este teama sa nu devina dependenta de stimularea cu termometrul.
De ce oare nu vrea ceai si apa? Cu ce o hidratez eu la vara cand or fi caldurile alea?

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

March nu-i da Baby Drink ca se constipa - cel putin la noi a fost dezastru, si Moni a patit-o. Mai bine ia de la Humana Fenchel Tea sau de la Hipp Tummy tea si daca nu i-ai dat debridat da-i de 3 ori pe zi. Noi asa stam "reglate"
Ana B imi pare rau ca nu poti sa iesi. Nu era problema, veneam eu la tine in parculet daca nu poti sa te plimbi cu fetele.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput