despre solar,,,,,
Raspunsuri - Pagina 6
XIO spune:
8-10 minute de expunere la solar echivaleaza cu peste 4 ore de expunere la soare.
De cand cu povestea cu alunita mi s-a interzis total sa mai merg la solar(bine , era interzis si inainte , dar deh!)
rall spune:
Eu folosesc cu succes crema de corp Nivea Summer Beauty (~ 150mii de la Billa). Pentru un super-bronz trebuie sa aplici crema de 5 ori (in 5 seri de exemplu). Eu insa m-am dat de doua ori si am deja un bronz frumos si uniform (nici macar nu mi-am facut gomaj).
Merita incercat, mai ales ca are un miros f frumos (cred ca de struguri, sau de niste fructe pe care nu le pot identifica) .
XIO spune:
Mi-am luat si eu Nivea ala si vreau sa spun ca miroase pielea exact ca atunci cand ma intorc de la solar.....
claujro spune:
Offff si eu care sunt suparata rau ca fi-mea e creola de la mama natura! Eu am botezat-o Maslinutza dar taica-su zice sa-i spunem Cafelutza!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by rall
Eu folosesc cu succes crema de corp Nivea Summer Beauty (~ 150mii de la Billa). Pentru un super-bronz trebuie sa aplici crema de 5 ori (in 5 seri de exemplu). Eu insa m-am dat de doua ori si am deja un bronz frumos si uniform (nici macar nu mi-am facut gomaj).
Merita incercat, mai ales ca are un miros f frumos (cred ca de struguri, sau de niste fructe pe care nu le pot identifica) .
Ce tip de ten ai? Eu sunt blonda si albaaaa ... oare sa aiba efect la mine crema asta?
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
Ce tip de ten ai? Eu sunt blonda si albaaaa ... oare sa aiba efect la mine crema asta?
Cremele autobrozante merg cu toate tipurile de ten
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
Si i-am zis doctoritei ca vreau sa merg la solar, sa ma bronzez putin, ca sa nu ma arda soarele puternic. Si mi-a zis ca NU CUMVA!!! Tipa e medic dermatolog, specializat pe afectiuni ale pielii datorate radiatiilor solare. Mi-a zis ca solarul e mult mai nociv decat statul la soare si ca daca vreau sa ma bronzez, sa merg la plaja dimineata, inainte de 11 sau dupa-amiaza, dupa 4 si intre orele astea sa ma protejez cu crema si sa imi acopar capul si sa port ochelari de soare.
Iata si opinia unei doamne doctor din Romania
Medicul Mihaela Leventer spune ca bronzarea artificiala emite atat ultraviolete A (UVA), cat si B (UVB). Chiar o doza mica de UVB si de UVA, folosite de solar, poate cauza cancer de piele. In conditiile schimbarii intensitatii luminoase din cauza subtierii stratului de ozon si ale agresarii suplimentare a pielii prin folosirea solarului se explica cresterea incidentei neoplasmului cutanat. Expertii considera ca 15-30 de minute petrecute intr-un salon de bronzare sunt la fel de periculoase ca o zi de stat la soare fara protejarea pielii.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
pentekraluca spune:
Si mie mi-e cam frica de solar si as vrea sa folosesc crema autobronzanta dar am asa o retinere pt.ca nu cumva dupa ce ma fac sa raman cu pete pe corp ca am pielea cam uscata(am auzit de la cineva).Ce ziceti care e cea mai buna?si cum se foloseste?de cate ori te dai?seara?dimineata?dupa cat timp poti sa faci dus?dati-mi curaj!!!
Va pup!pa pa!