despre solar,,,,,

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

in final am fost si eu 5 sedinte cite 6 min si m-am bronzat cit de cit...suficient oricum///dar apropos, as fi vrut sa incerc si cu creme dar... nu pateaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by loneanbianca

in final am fost si eu 5 sedinte cite 6 min si m-am bronzat cit de cit...suficient oricum///dar apropos, as fi vrut sa incerc si cu creme dar... nu pateaza?

Poze

"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia." Jeff Marder.

eu am folosit (si mai am inca) spray-ul autobronzant de la GARNIER de care sunt super multumita!!! este usor de aplicat, se usuca imediat, nu lasa pete, si e destul de rezistent!!]
am auzit ac cele de la avon si orifleme sunt cele mai "proaste" , iar cel de la l'oreal ar fi iarasi super (dar costa mai mult)!!
mult succes!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Duminica am fost la solar, am stat doar 12 minute si deja se vede ceva.
Urmatoarea sedinta va fi duminica viitoare si de 20 minute. Abia astept.
Dupa ce prind putina culoare, o sa ma opresc.

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Solarul-folosit cu cap-adica cateva sedinte sporadic,nu cred ca ar dauna mai mult decat expunerea propriu-zisa la soare.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Solarul-folosit cu cap-adica cateva sedinte sporadic,nu cred ca ar dauna mai mult decat expunerea propriu-zisa la soare.

Asta este si parerea mea.

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Asa imi zicea si mie logica. In RO am stat la solar, nu des, doar asa moderat, cateva sedinte la inceputul verii, cat sa nu ma bronzez cu dungi. Insa eram speriata rau de soare aici si am vrut sa merg la solar, sa ma pregatesc pentru soarele puternic. Insa inainte am mers la un control la o clinica speciala, unde iti verifica pielea si iti dau indicatii cum sa ai grija si ce anume nu e normal la pielea ta. Si i-am zis doctoritei ca vreau sa merg la solar, sa ma bronzez putin, ca sa nu ma arda soarele puternic. Si mi-a zis ca NU CUMVA!!! Tipa e medic dermatolog, specializat pe afectiuni ale pielii datorate radiatiilor solare. Mi-a zis ca solarul e mult mai nociv decat statul la soare si ca daca vreau sa ma bronzez, sa merg la plaja dimineata, inainte de 11 sau dupa-amiaza, dupa 4 si intre orele astea sa ma protejez cu crema si sa imi acopar capul si sa port ochelari de soare. Pielea mea e normala, se bronzeaza relativ usor si nu am probleme, slava cerului, doar cateva alunite si pete maronii aparute dupa statul la solar (extra-performant) in RO. Acelasi avertisment l-am primit si de la alti medici fie dermatologi, fie generalisti si asta nu pentru ca pielea mea ar avea ceva, ci pentru ca i-am intrebat ce parere au de solar. Si nu erau medici din generatia veche...

Eu cred ca fiecare trebuie sa aleaga. Si eu am stat la solar inainte de nunta. Intr-o saptamana jumatate, dupa 3 sedinte, eram bronzata bine, ca a trebuit sa imi schimb si nuanta la machiaj. Insa bronzul nu se vedea imediat dupa sedinta, ci dupa o zi sau 2. Aici nu am mai stat la solar, desi sunt super-performante. Am ales sa petrec timp in aer liber si in apa si sa ma bronzez cat ma bronzez. Nu prea suport sa zac intinsa la soare, asa ca mai mereu sunt bronzata cu dungi. Dar sanatatea e acum mai importanta pentru mine, mai ales ca incerc sa raman de ceva vreme...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole221 spune:

de curand am vazut un reportaj in kre s-a demonstrat k solarul este contraindicat deoarece exista riscul cancerului de piele!eu una m-am lasat batuta....prefer autobronzantele pt moment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Si mie-mi place la nebunie sa fiu bronzata(cu toate ca am vazut ca daca-s prea bronzata la fata parca ma imbatraneste ),insa dupa tot ce s-a spus despre posibilele efecte ale solarului...am renuntat la idee,chiar daca mi-ar fi placut tare mult.Intr-adevar,e super sa te duci la plaja si sa fii macar putin bronzata,sa nu fii stresata ca te arzi,insa...prefer sa fiu sanatoasa si sa nu stau cu frica in san,ca cine stie ce mi s-ar putea intampla.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi12 spune:

Eu sunt blonda cu pielea alba- vriam si eu sa ma duc la solar.....dar dupa ce m-am informat....traiasca autobronzantele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Aveti idee daca este contraindicat solarul daca alaptezi?

Mergi la inceput