despre solar,,,,,

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu chiar duminica o sa incep sa ma duc la solar aici, nu mult, o sa ma duc doar cat sa ma maronesc putin si asta pentru ca mi-am cumparat pentru cununia civila o rochita bej, iar nebronzata arat ca naiba in ea, adica sunt albinoasa tare. Asa ca pentru o cauza nobila, nu strica.

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

eu am fost deja de 4 ori si mai am de gand sa ma duc inca de vreo 2 ori si ajunge!!! m-am maronit iar de acuma la plaja naturala!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Pai da, nici eu nu vreau sa stau multe sedinte, am luat abonament impreuna cu prietena mea RoXena, are 20 sedinte, dar cu siguranta nu o sa ma duc la toate 10. sa vad mai intai cat ma pot bronza intr-o singura sedinta. Prima va fi de cateva minute si pe urma 15-20 minute.

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

Parerea mea ? solarul este periculos! creste riscul unui cancer de piele cu 25%!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

quote:
Originally posted by nasha_4as

si inca ceva...acum doi ani in craiova a murit o fata carbonizata intr-un jaf de solar care a facut un scurt circiut

eu sunt din Craiova si nu am auzit despre acel caz.nasha_4as ,stii sa imi spui mai multe,ma intereseaza f tare!!!
pupici

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna1 spune:

Fetelor, stiti vre-un solar bun in zona Victoriei, Aviatorilor sau Aurel Vlaicu ( pe langa metrou )? Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

loneanbianca
membru junior

Romania

331 Posts
Trimis la - 25/05/2006 : 21:46:46
--------------------------------------------------------------------------------

Trebuie sa merg la o nunta si se pare ca nu mai am de ales....adica sa mai prins soare...in citeva zile....ar fi periculos daca mi-as face un abonament de 50 min la solar??? Astept sugestii!!!

Poze

"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia." Jeff Marder.

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - Ortansa on 25/05/2006 22:03:44

Ortansa
Gargauna zmeilor

Are album!

Lebanon
Beirut da' de la mama din Militari
1282 Mesaje
Trimise - 25/05/2006 : 22:22:40

de ce nu folosesti o lotiune autobronzanta?

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

mamica dulce
membru de baza

Germany
Euskirchen
3141 Mesaje
Trimise - 26/05/2006 : 01:41:04

eu as incerca o crema autobronzanta.Nu am mers si nici n-o sa calc pe la solar,nici de curiozitate sa vad cum e.Nu stiu cat e de la moda in romania sau cat de scump insa aici vezi peste tot babe bronzate la solar si mie personal mi se pare ca arata groaznic.
Eu chiar auzisem ca o tipa in ro a murit dupa ce,de dragul solarului,a facut 9 sedinte intr-o zi.Mareee nebun trebuie sa fii.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

KSorana
membru incepator

Romania

181 Mesaje
Trimise - 26/05/2006 : 05:44:58

Dar de ce vrei sa fi neagra?

miag
Rollymania

Romania
Bucuresti
1573 Mesaje
Trimise - 26/05/2006 : 08:56:16

din cate stiu eu nu este foarte sanatos...poate da cancer de piele si alte afectiuni...am facut si eu solar acum cativa ani, dar acum nici nu mai este asa la moda o piele bronzata excesiv la solar, si nici nu mi-as mai risca sanatatea...
O sedinta , doua , poate nu strica , ideea este sa nu abuzezi...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

quote:
Originally posted by anna1

Fetelor, stiti vre-un solar bun in zona Victoriei, Aviatorilor sau Aurel Vlaicu ( pe langa metrou )? Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

buna ana,eu stau la aurel vlaicu.vreau sa vb pe privat sa iti spun unde e solarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

ENERGY()sau ma insel io,oricum MADUTA,subiectul nu mai e de actualitate ca in cva.azi a fost o zi superba!!!daca te mai intereseaza s-a intimplat pe rom.muncitoare(sau cum io mai zice strazii)acum citiva ani:2 sau 3,am citit in ziar ca era vorba de un jaf de solar!!!oricum inca o data te sfatuiesc...bronz natural ca acum ai de unde

Mergi la inceput