despre solar,,,,,

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Georgeasca, eu cred ca nu e tocmai indicat. pana la urma sunt niste radiatii.

Eu am fost pentru prima data in viata astazi. Sunt alba de la Mama Natura si mai am niste noduli la sani.

Cand am iesit de acolo, cu toate ca mi-am protejat sanii, am avut niste intepaturi oribile.
Nu stiu ce naiba sa fac. Sa mai merg, sa nu mai merg...???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Anca nu mai merge, da-l naibii de solar, sanatatea e mai importanta. Mie mi-a zis o prietena care e studenta la medicina,ca expunerea la soare poate mari nodulii de la sani, si nu vorbesc de noduli cancerosi ci de cei provocati de tulburari hormonale, etc.Acusi vine soarele si te poti duce la strand...sau da-te cu crema.

Mergi la inceput

Iarina, cred ca asa voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am fost de vreo 4 ori la solar dar nu mi-a placut cum m-am bronzat..pielea parea deshidratata, cu o culoare ciudata..in nici un caz ca bronzul natural, ala e lucios, luminos, nu stiu cum sa ma exprima sa ma intelegeti...asta de la solar e tern. Asa ca am trecut pe crema autobronzanta, mi-am luat una de la Piz Buin (spuma) care e excelenta si pe care v-o recomand. Chiar daca e nitelus mai scumpa face toti banii...in 30 min arati de parca ai fi stat 1 luna la mare. . Se gaseste in 2 variante..ptr un bronz mai deschis si unul mai inchis.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Madau, cam cat tine pe piele?

Imi amintesc, acum 2 ani am fost la o nunta inainte de a pleca la mare. Eram disperata ca eram foarte alba, asa ca, mi-am luat o crema de la Oriflame. M-am facut de tot rasul. In restaurant era foarte cald, iar crema a inceput sa curga. Aratam ca o zebra. ca sa nu mai spun ca rochita era deschisa la culoare si am murdarit-o de crema.

Cam asta e experientamea in legatura cu cremele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by madau
mi-am luat una de la Piz Buin (spuma) care e excelenta si pe care v-o recomand.

Pateaza hainele,lenjeria?

Eu am incercat mai multe produse,care intr-adevar bronzau perfect dar mi-am distrus toate sutienele,tricourile...

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu nu am avut probleme cu autobronzantele light pana acum : dupa aplicare asteptam pana intr crema in piele si nu patam absolut nimic nici pana se dadea jos.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

madau sau care dintre fete stiti cat costa Piz Buin , am tot auzit pe la voi de firma asta , cred ca o sa fac cercetari.Cam cate zile va tine bronzul , ca sa stiu la cat timp am de lucru sa ma rebronzez.
Daca tot mergeti la solar macar fata feriti-o.Doamne cate am auzit in saloane sunt tipa care dupa ce au stat 10 min stau cu jumatatea de ora , au impresia ca nu e mult si ies de acolo varsand.Am inteles ca la unmomentdat da si asta dependenta.

Mergi la inceput

Denisa, gama lor e variata. Am dat o cautare pe google si am gasit doar crema pentru piele sensibila 9special pt fata) care costa 600.000 (vechi). Probabil ca pretul se invarte in jurul acestei sume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Scuze fetelor ca n-am intrat sa va raspund dar a trebuit sa fug afara cu piticania.

Ref la crema de la Piz Buin, eu sunt tare multumita de ea ptr ca bronzeaza instantaneu, nu trebuie sa te dai de multe ori ca sa se vada ceva. Eu am luat-o in disperare de cauza anul trecut ptr ca plecam la o nunta si aveam o rochita superba cu bretelute si eram bronzata cu tricou, am dat cu ea, am stat cam 15 minute asa cum zice pe cutie, apoi m-am imbracat si am plecat la coafor. Cand m-am intors am avut un shoc...eram super bronzata, uniform, chiar daca nu am stat sa o bibilesc foarte mult...fiind spuma se intinde foarte bine si nici nu ramane grasa. Nu pateaza deloc, eu am avut rochita bej, am traspirat, dar nu s-a luat nimic pe ea. Tine cam 3-4 zile, apoi incepe sa se duca, dar la mine s-a curatat uniform, nu am ramas cu dare..eventual e bine sa faceti si un gomaj inainte de a da alt strat si se elimina complet cel vechi.

Uitati si linkul ca sa vedeti despre ce vb http://www.pizbuin.com/self_tan_summer_sensation_foam.jsp eu am luat-o de la Sensiblu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput