Prichindei martie - aprilie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 7
teodora racz spune:
Gegea chiar am vrut sa-ti spun ca am facut reteta trimisa de tine,cea cu branza si compot de mere cu scortisoara;a mancat Antonia de a lins tot bolul;voi mai incerca si altele;imi trimiti si mie reteta de cascaval,te rog?Multumesc
Adseana am facut si eu o data criza de rinichi ca am crezut ca ma sui pe pereti;sa ne spui ce ai rezolvat la medic;
Daria multumesc !
Caramella asta da aventura;cred ca ti s-a oprit inima in loc;nici eu nu stiu cum as fi reactionat!
Teodora si Antonia
gegea spune:
Buna seara!
M-am minunat azi de cat de putin a putut dormi Daria. S-a trezit la 8,30, a facut nani vreo 20 de minute in jur de 14, iar pana la 21 cand a adormit bustean, a fost superactiva, s-a plimbat mult si si-a cerut cu constanta portia de bagat in seama.![]()
Insa, astazi chiar am inceput sa ma ingrijorez intr-o privinta pe care pana acum am ignorat-o considerand-o inofensiva.
La mica mea printesa, dintisorii de jos ii acopera pe cei de sus si am urmarit-o in toate ipostazele, cu precadere in cele de repaus. Acuma nu stiu ce relevanta o fi avand faptul ca ea nu are decat 7 dintisori dintre care 3 jos si 4 sus, intrucat ce am rasfoit pana in momentul de fata nu face referire decat la copii maricei sau chiar la adulti. Este de preferat, ca in orice alta problema de altfel, sa se intervina de timpuriu, insa nu ma duce capul sa inteleg cum ar putea coopera un copil asa mic precum Daria la exercitiile de reeducare sau chiar si la un aparat ortodontic. Voi ati auzit de asemenea cazuri?
Teo si Mamacita, voi copia reteta de cascaval si o voi lasa aici/PM, cu specificatia ca eu inca nu am facut niciodata. Mama e cea care se ocupa si nu ma bag peste ea ca ii iese minunat. Oricum, asist de cate ori am ocazia si mai dau si o mana de ajutor si spun sincer ca nu se face greu.
Zuzu, stii ca si noi am trecut printr-o perioada de refuz cand imi venea sa
si eram disperata si nu mai stiam cum si ce sa incerc ca s-o determin sa mai pape si altceva decat lapte. La mine a mers solutia sa-i dau oul dat pe razatoare mica (cam greu si cu mare atentie, dar a meritat). II ungeam painica cu unt si i-o bagam in out si i-a placut.
Daria, mersi.
Eu am dat iar gres i incercarea de a-i da carnita maruntita cu cutitul, asa ca tot la blenduit m-am intors. Imi scuipa bucatelele si se duce toata vraja papatului.
lui Brien curtatul! ![]()
Vai, Caramella, m-am inspaimantat numai cand am citit. 
Imi inchipui ce ati simtit voi, dragii. Bine ca s-a terminat in regula si ca micuta blondina e ok.
Aliciei!
rp, bine ca v-a priit iesirea romantica!
Vrem poze de la dezmotatul Marutzei. 
Fetelor, la faza cu socializarea si cuplurile prieteni cu/fara copii era Simonela cea care lansase discutia.
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
mamacita spune:
cenia,multumesc foarte mult pentru compliment
,dar,dupa cum vezi,fac scurtcircuite
connie,stiu prea bine cum e cu taurasul din ograda,ca si al meu tare-i incapatanat si,cand il apuca,face precum taurul real la vederea rosului
,dar,exact cum spunea rrox,secretul consta in inspiratia de moment.
rp,bine ati revenit,v-am dus dorul.Dar de ce ati tuns-o asa scurt pe dulceata de Maruta?Sa vedem si noi poze,romanticilor!
caramella,bine ca a stiut cineva sa-i acorde primul ajutor.E bine sa citesti,daca ai carti cu"mama si copilul"sau"pediatrul casei"samd,sectiunea de prim ajutor,ca nu se stie niciodata.Iar cand se intampla,in nici un caz n-ai timp sa cauti la pagina cutare...Macar in caz de inec,arsuri,intoxicatii,ca astea pot aparea oricand[fereasca Dzeu!]
Noi azi am bantuit,chit ca prognoza anunta ploaie si vant,au fost 18-20 grade,senin si fara vant,de am stat cu el in parc cu capusorul descoperit.L-am dat in leagan,balansoar,tot felul de animale,pe tobogan,l-am suit prin casute,ce mai,a fost excelent.A vazut biciclete,tricilcete,masinute,chiar si un pui de catel care-l tragea de pantaloni,pitici,cate-n luna si-n stele...Nici nu mai stiu cate ore am stat pe afara pe vremea asta superba,pentru ca pe seara sa traga o rapaiala pe cinste,cu fulgere si tunete.Deci prognoza era buna,gresisera doar ora![]()
Sunt franta,ca ne ducem fara carucuior,nu mai stau sa-l urc si sa-l cobor si pe ala din masina,asa ca hai sus,hai jos,hai la aparate,iar acum nu-mi mai simt mijlocul si coastele.Fug sa ma culc si va pup!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
Da,gegea,ai dreptate,m-am lamurit ulterior ca era Simonela,dar ce sa mai zic![]()
Bravo Dariei pentru activitati.Il voi intreba pe tata despre problema de ocluzie a Dariei,dar nu stiu daca se pricepe,ca si la ei s-au cam "separat puterile in stat",s-a facut specialitate separata pediatrica.Stiu ca sotul meu a avut un aparat,dar era marisor,prescolar.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
gegea spune:
quote:
Originally posted by mamacita
Da,gegea,ai dreptate,m-am lamurit ulterior ca era Simonela,dar ce sa mai zic
Bravo Dariei pentru activitati.Il voi intreba pe tata despre problema de ocluzie a Dariei,dar nu stiu daca se pricepe,ca si la ei s-au cam "separat puterile in stat",s-a facut specialitate separata pediatrica.Stiu ca sotul meu a avut un aparat,dar era marisor,prescolar.
Alexandru,soarele nostru
Multumesc! Intotdeauna pe faza si la obiect!

Frumoasa zi ati avut!
samuraiului plimbaret!Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
ionela_r spune:
sa mai salut mamicile si prichindeii.
De cand am inceput serviciul nu mai am vreme sa intru pe aici dacat noaptea.Dar de obicei noaptea fac mancare.
Sper sa recuperez ce-am pierdut.
Mai avem prichindei sau mamici bolnaviori si bolnavioare? Noi le uram insanatosire grabnica.
Dorei i-au mai iesit 2 dintisori jos.Acum are 4 sus si 4 jos. Nu stiam noi de ce este maraita.
Incerc sa mai citesc si revin.
Pupici
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
dariaevelin spune:

La multi ani Oanamaria Luiza!

Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
andrruzza spune:
La multi ani oanamaria_luiza! Sa fii fericita! 

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
simonela spune:
Salutare, fetelor! 
Mamacita, multumesc de raspuns si multumesc de poze. Ti-am raspuns pe mail, nu stiu daca ai vazut. Oricum iti mai spun si aici ca sunteti foarte frumosi si Alexandru e un baiat super-simpatic, sa va traiasca sa va bucurati de el toata viata! 
In legatura cu prietenii, ai si tu dreptate, dar pe de alta parte mie mi se pare destul de dureros procesul asta de "pierdere" a prietenilor, pentru ca eu ma atasez greu, dar profund de oameni, ca sa zic asa... Adica am (aveam) prieteni putini dar buni...In fine, acum incercam sa ne reorietam spre familii cu copii, doar ca n-o sa cada din pom relatiile astea, trebuie sa cunoastem niste tineri cu care sa avem si alte preocupari comune, ca nu putem sa discutam numai despre copii!!
Nu-i nimic, sanatosi sa fim, ca restul se rezolva pina la urma!
Noi am fost luni la vaccin si ieri Andrada a mai avut inca putina febra. I-am dat in prima zi supozitoare Novocalmin (2), iar ieri am trecut pe picaturi Nevralgin (de 3 ori/zi), azi mi se pare ca e ok si vreau sa iesim afara la aer, dupa-masa, ca e soare si cald! Am luat o trimitere de la dr. pentru o coprocultura. Vreau sa-i fac analize sa vedem daca n-are cumva paraziti intestinali, pentru ca mi se pare ca are cearcane si am inteles ca e si asta un semn.
Avem 7 dintisori, dar al optulea se lasa asteptat...Am impresia, insa, ca e umflata gingia in dreptul maselutelor de sus. E posibil sa iasa maselute inaintea unui incisiv lateral? Vom vedea!
Andrada a aparut in nr. din mai al revistei Superbebe. Le-am trimis, prim martie, un mesaj de "La multi ani!" pentru Andrada si citeva poze, sa aleaga ei una mai faina, si m-am bucurat tare ca a aparut!
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
simonela spune:
La multi ani, Oana Maria Luiza! 
Sa fii fericita si sanatoasa si sa ai parte de mult noroc si bucurii in viata!! 
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28