Prichindei martie - aprilie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 6
cenia spune:
Fetelor ajutor cu HTML
Am primit plingeri ca semnatura e foarte mare si provoc oarece probleme,asa ca vreau sa fac link....
dar am uitat cum se face scurtatura...
Multumesc anticipat!
cenia spune:
Mamacita nici eu nu eram cu socializarea si cu prietenii, dar nu-i nimic, nu trebuie sa tii minte tot.In baza mea... pot sa ne ocoleasca fostii prieteni mereu, de obicei ii evit.
Eu ma miram cum de raspunzi asa la toate si in acealasi mesaj!!
Oricum ai o memorie fantastica! Ceea ce eu nu ma pot lauda.
De aceea sper ca David al meu sa semene cu familia socrului ca ei au "capul mare" (ingineri, doctori, economisti)..:)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=5b84re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/my_photos
zuzunaki spune:
cenia,
hai ma nu te supara
ca ti-am zis de semnatura.
Uite asa faci:
[ u r l= " l i n k " ] P o z e [/url]
unde scrie link pui linkul tau iar unde scrie Poze poti sa-i dai ce denum<ire vrei(fara sa lasi vreun spatiu intre-eu am lasat spatiu ca aparea altceva si te incurca)
Supces!![]()
dariaevelin spune:
salutare!!! [hi]
multumesc pentru lamuririle legate de orientarea piciorusului. Eram de-a dreptul panicata.Acum m-am mai linistit,asteptam pana-si da drumul la mers,apoi mergem la un alt control.
La intalnire Brien a fost rasfatat de domnisoarele acelea. L-au tinut in brate,l-au pupat,l-au plimbat,l-au distrat(ba chiar le-a rup si o carte
). Le-a pupat si el(a invatat sa pupe in aer,"tocaindu-si" buzele). Ce sa va spun? Cat timp a stat la stand,a mai "agatat" oameni care treceau pe acolo si se minunau. Evident,si fetele ii faceau reclama.
danuta Mihai e un frumos. Ii sta deosebit de bine tuns. Foto "spelndoare in natura" mi-a placut la nebunie.
mamacita 1500 deja ?!?Uau!
geani noi ii dam carnea maruntita mic. Nu facuta la blender. Asa am inceput,apoi...treptat-treptat,am dumicat-o marunt si am renuntat la a o face pasta. O accepta si sunt tare bucuroasa. Asa va doresc si voua. Pupam cretulica frumusica!

andruzza nici vorba ca brien ar cunoaste cuvintele in eng. El imita doar,repetand dupa mine. Nu e nimik asa de deosebit.Incearca si tu cu Rares. daca-i tot repeti "tree" ,va zice si el cum poate
.
adsena
nora mancacioasa , alintata si smechera.
teodora de nu st' cand tot vreau s-o laud pe micuta ta. Dar am uitat.Ca-s zapacita
. Imi place tare mult atleta grupului. are niste ochisori...de ma baga-n boala!
connie,geani noi am cumparat miere din magazin. Miere impreuna cu laptisor de matca. E avizata de Ministerul Sanatatii,fara conservanti si are certificat de garantia calitatii. Stiu eu?!Sper ca-i buna
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
connie1974 spune:

Repede ca am prins liber
.
Bulinu mic doarme, negresa e la cuptor (sper sa n-o ard), asa ca pe forum.
Ligia, nu-i dau miere ca nu-s sigura de sursa. Si dr. la fel mi-a zis mai incolo.
Zuzule, Gegea, ignor eu tantrumurile, dar cand il apuca sa se dea cu capul pe spate, imi face niste nervi de-mi vine sa-l dau eu. Nu pricepe de nu am voie. Zuzule,daca reusesti sa-l convingi, inseamna ca Bubu e pe calea cea buna. Mamacita, am incercat cu distrasul atentiei, dar cum e un taur mai taur ca taurii
, vezi ca o sa-mi mearga. Si da-i inainte cu tupeu!
Cenia, mi-au placut sandalutele lui David, le-am vazut in poze. Si eu sunt de aceeasi parere, ca cei de la Hokide fac lucruri bune. Eu i-am luat lui Calin niste ghetute de piele intoarsa si sunt tare multumita. Iar lui ii plac! Sa vezi cum fuge sa le ia de locul lor dimineata cand ii spun "hai sa punem papucii in picioare". Iar miscarea urmatoare e sa se cater pe usa, dar din nefericire vremea din ultimele zile nu a tinut cu noi, ca a fost frig si a plouat. Parca azi e mai bine, exceptand vantul asta pacatos care nu se lasa dus. Poate dupa amiaza reusim sa iesim la aer ca e dorit.
Poate mai reusesc sa vizionez poze, sa ajung la zi.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
connie1974 spune:
Mamacita, cu mesajele da-i inainte, ca am citit acu mesajul si n-am inteles eu prea multe din ce-am scris.
Daria, si nu a reactionat negativ Brien cand i-ai dat miere, nu? Daca nu, cred ca nu e nici o problema. Am s-o mai pistonez si eu pe dr. mea.
Na ca s-a sculat taurasul mic si top pe calculator.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
dariaevelin spune:
cenia noi tot papucei de la Hokide avem. Acum o sa luam si sandalute tot de acolo. Mi-a placut mult modelul care-l are David.
conniee drept ca i-am dat f f f putina miere. Doar de 2 ori,la interval de o sapt si numai un varf de cutit. Nu a avut nimik.
geani tantrums
oho!!!
Ce sa-ti zic,eu aplic 2 metode,in functie de gravitatea razbunarilor adoptate de el. daca urla/tipa/plange racnind -il ignor; daca se loveste sau se arunca(asta face mai nou,se arunca pe spate indiferent ca-i in picioare sau jos,ca-i pe covor,pat ,ciment sau piatra),ei,atuncxi incerc sa-i distrag atentia!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
rrox3 spune:

Mai intru si eu putin de la serviciu, ca de acasa mai greu...
Manuta Mariucai e bine, vanata- verzuie, mai desumflata putin. I-am scos bandajul inca de duminica si foloseste foarte bine mana, si-a facut chiar si temele ![]()
Si Ioana a inceput cu tantrum-uri. De obicei incerc sa-i distrag atentia si merge daca sunt destul de inspirata
Oricum ideea de baza e sa nu cedezi la un tantrum si sa-i faci pe plac fiindca ai creat precedentul si ai cam incurcat-o.
Si noi avem doar 4 dinti deocamdata, urmatorii doi se tot chinuie sa apara de cateva luni si tot nu au reusit. Cand va aud cu atatia dintisori si maselute... in fine, or sa apara ei.
Ligia n-ai de ce sa il duci pe Radu la ortoped! Lasa omuletul in pace. Daca merge bine n-are nici un rost.
Daria o sa vezi ca Brien se va corecta singurel la mers, acum invata ce si cum cu mersul asta
Eu nu am incaltat-o niciodata pe Ioana in casa si acum alearga de-a binelea prin toata casa. Am citit ca isi formeaza mersul mult mai bine desculti si pediatra noastra de la Medicover mi-a confirmat. In plus si eu ma simt mult mai bine desculta
si am si experienta pozitiva cu Mariuca.
Zuzu Cred ca ti-am mai zis, da' mai zic o data. Conjunctivitele se vindeca in 1 pana la 3 saptamani. Daca Bubu e mai bine e in regula, continua tratamentul. Incearca sa-i oferi mancare facuta de tine in alta forma, de exemplu bucatele de legume pe care sa le apuce cu manuta si alte d-astea. Cred ca asociaza piureurile cu gustul celor din borcanase. Nu-i problema oricum. Ou poate vrea tot simplu, bucatele, eventual sa-i dai tu in gurita. Incearca. 
Oanamaria vacanta placuta!
Cand va veni...
Titlul este lipsit de "de" fiindca nu-mi place cum suna si nici nu e corect. Copii sunt nascuti in lunile alea, nu sunt de lunile alea. E o formulare gresita care ma supara de mult. Stiu ca a aparut din dorinta de scurtare a titlului, dar tot ma deranjeaza. Nu-i limba romana
Asa ca am ales sa scriu cumva telegrafic pana sunt inspirata si am o idee mai buna
tuturor si scuze ca n-apuc sa vizionez pozici mai des ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rp spune:

Iata ca v-am lasat bebelusi si v-am gasit prichindei.![]()

inca o data tuturor puilor care au implinit un anisor cit timp am fost plecati.
Noi ne-am simtit bine in minivacanta. Am dezmotat-o pe Mara, a ales de pe tava o carte, pieptan si pixul, apoi a inceput sa brambureasca toate obiectele, singurul lucru de care nu s-a atins au fost banii. Acum sa speram ca o sa-i placa cartea si mai tirziu, nu numai la 1 an.![]()
Am fost si la Chisinau 2 zile, intr-o excursie romantica cu Cristi, iar pe Mara am lasat-o cu bunicile. Mi-a placut mult orasul: mare, linistit, foarte inverzit, cu bulevarde largi si oameni frumosi.
Pe Marutza am regasit-o mai alintata decit e ea in mod natural, nu mai vroia sa mearga pe jos ci doar in brate, de mi-a trecut tot romantismul si mi-am propus sa nu mai plecam fara ea.
Cind ne-am intors am mers la Ciufolici si am tuns-o cu masina nr.1. A urlat ca in zilele ei bune, de-i tremura mina frizeritei, dar rezultatul e tare dragalas: un capusor rotund, de mic calugar budhist. ![]()
V-am plictisit destul, asa ca va pup pe toate. Am sa incerc sa citesc din urma cit de cit, sa vad daca imi permite Mara.![]()
Marutza, iubirea noastra
roxana si marutza (22.03.2005)
caramella spune:
Prichindei si mamici
Mai am de recuperat la citit.Zilele astea ne-am tinut de vizite,la prieteni,neamuri.Duminica am fost la o zi onomastica si Alicia a patit ceva urat de tot ,de care si acum tremur cand imi amintesc.S-a inecat cu o bucata de covrigel,nu am putut nici cum sa i-o scot din gat si nu mai primea aer,s-a invinetit toata la fata .Noroc cu gazda care s-a priceput si a intors-o cu capul in jos si a strans-o pe piept,m-am speriat groaznic.Eu nu-i dau covrigei sa manance ca sunt foarte tari si nu se inmoaie in gura,dar ea a furat unul fara sa o vad si la bagat in gurita.
In rest suntem bine,cu mancatul mai greu,azi mai nimic nu a mancat si azi noapte s-a trezit de multeee ori.Cred ca se anunta ceva dinti sau masele nu-mi dau seama.
Ma duc sa vad ce face,doarme de 4 ore.
Mai revin dupa ce va citesc.
Pupici.
Carmen si Alicia.