Prichindei martie - aprilie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlut
iaca mai venim si noi pe aici.
am reusit cu un somn pe zi! cu mare greutate la ora 11 scandal mare, dar mergem afara, ne uitam la catei, culegem flori mergem "in drum" se zice moldoveneste sa vedem masini, suflam in papadii si trece timpul. azi a cazut la 12, nu a mai rezistat pina la 13. doarme 3 ore. avem doar doua zile si deja ne laudam, dar sper sa nu ma faca de ris.
ieri am avut musafiri si nu a mai fost asa salbatic. asta fiindca aveau 3 copii si se intelegea cu cel mic de 4 ani. ma miram ce limbaj fantastic au copii de se inteleg prin semne!
l-am adormit greu aseara ca era super obosit. as vrea sa adoarma singur si sa nu mai fie nevoie de leganatsau ametit. sa puna capul pe perna si somn!de ex. al unei rude adoarme pe jos oriunde il apuca somnul!vise!
am incercat sa scurtez semnatura, verific sa vad ce mi-a iesit

niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Simonela
vrem sa vedem si noi revista cu supervedeta!
si la noi dintii nu au respectat absolut nici o regula din cartile stomatologice. au iesit f repede, alandala. la 5 luni erau deja iesiti, apoi 4 odata sus, acum avem deja un canin... deci sunt cazuri exceptionale care intaresc regula.

niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! Oanamaria luiza. sanatate si multa fericire.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Fetelor... abia mai apuc sa scriu si eu 2 vorbe pe aici...

am profitat de vremea frumoasa cat de cat si am iesit la plimbare is la joaca ieri si azi dimineatza. ieri cel putin se facuse tot de nisip umed.. de nu mai stiam cum sa il curat.

cenia... si eu tot asa am inceput trecerea la un singur somn... l-am scos la joaca.. si s-a invatat repede. o sa vezi ca va fi la fel si la voi. si e bine daca zici ca a dormit 3 ore... al meu nici asa.. nu doamre mai mult de o ora jumate. nici alex nu adoarme singur... ori leganat cu patutul ..ori il tin pe mine tot asa ..un pic leganat.. asta e..

Simonela si la noi e la fel cu relatiile cu vechii prieteni.. majoritatea sunt fara copii..si nu inteleg cand le spunem.. ca nu putem cand vor ei, in conditiile lor...li se pare extraordinar de usor..inca ii mai astept sa vada si ei cum e.. Felicitari pentru vedeta Andrada.

Caramella binje ca s-a terminat cu bine. pentru printesa.

Rp bine ati revenit din plimbari romantice.

Gegea sper sa gasiti o cale de a indrepta problema Dariei. nu cunosc o rezolvare a problemei dar suntem alaturi de voi.

Noi ne laudam cu 8 dinti, 3 masele imense si un colt de la a 4 a masea. si ne laudam cu faptul ca nu stam locului, ca nu ne intereseaza cand mami spune ca nu e voie, facem doar ce vrem, ne cataram pe oriunde... dar am inceput cat de cat sa nu fim numai distrugatori.. am inceput sa mai si punem cate 2 - 3 cuburi..in turnulet, sa mai unim cateva piese de lego..bineinteles fara mare logica..

acum va pup, scuze fetelor carora nu le-am raspuns... dar trebuie sa se trezeasca praslea... si mai am cate ceva de facut.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

La multi ani Oana Maria Luiza!!

Azi am fost si noi la vaccin in sfarsit,desi am programat de luni si am tot amanat.a plans nitel mai mult de frica asistententei decat de durere.pana acum e k nu a facut inca febra si e tare activ.
am reusit sa ajungem la magazinul cu faina de orez si am cumparat biscuitei ca painea contine proteina din laptele de vaca si nu e buna pt noi.a zis doamna de acolo ca o sa incerce sa faca o paine cu soia special pt noi.
acum vrem sa mergem nitel la cumparaturi sa ii mai luam cate ceva lu Matei.
am vazut in oferta Carrefour un topogan,piciorul lui fiind un fel de casuta prin care sa se bage copii si costa numai 250ron.ne gandim sa il cumparam lu Matei.

multe sanatate!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA multi ani OANA MARIA LUIZA!!!Sanatate si multe clipe minunate alaturi de cei dragi!

Dupa asa o sperietura am realizat cat sunt de bata cu primul ajutor,trebuie sa iau masuri,chiar ma gandesc la un curs.
Ieri fata mea a fost foarte cuminte,trebuie sa o laud,s-a jucat frumos la nisip si a inteles sa dea inapoi jucariile la copii,am cules flori,mi le da se le miros.

DANUTA ce frumos ati petrecut voi,Mihai e un dulce si tuns si netuns.
Torturile arata foarte bine,ce pofta mi s-a facut
CENIA sa o tineti tot asa cu un singur somn!
RROX bine ca e ok acum Mariuca cea neastamparata si felicitari Ioanei cele vorbarete!
NINO felicitari lui Alex pentru progrese,woau ce de dinti aveti!
MAMACITA ce bine ati petrecut voi azi ,noi nu am iesit azi ,ziciam ca dupa ce se trezeste iesim dar vad ca s-a inorat rau.
Ma bate sotul la cap sa-l las pe comp ,v-am pupat.

Carmen si Alicia.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Oana Maria!!! Sa fii fericita, sa-ti creasca frumos voinicul si sa va bucurati de el!

Mamacita ce bine va distrati voi acolo! Sunt invidioasa

Caramella uff, prin ce ati trecut! Bine ca s-a priceput gazda ce si cum sa faca! Stii ca se fac undeva cursuri de prim ajutor? Eu m-am mai interesat de cursuri de CPR, dar n-am reusit sa gasesc. Daca stie cineva, va rog, spuneti-mi si mie! Una e sa citesti si alta sa faci putina practica, parca esti mai putin stresat.

Cenia felicitari pentru noua schema de somn!

Andira unde esti, ce faci? Da-ne un semn!

De Elibui si CatXO ce sa mai zic... asteptam vesti bune!!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

si pe mine ma intereseaza un curs practic de prim ajutor.m-am gandit de mai demult,dar nu m-am interesat.ma gandisem chiar sa fac scoala de asistente medicale dupa ce termin facultatea,ca sa fiu mai pregatita pt Matei.asa ca pls sa ma anuntati si pe mine,ca pana fac scoala de asistente merge un curs.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Ia luati de priviti cum se distreaza barbateii mei

Mergi la inceput

Zuzule suuupppeeerrr.

Poze

Mergi la inceput