Copilasi de nov-dec 04 (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Viovio

Speram sa va mai amintiti de noi.
Citesc despre ei si ......o sa inebunesc...
Ce copii vorbareti aveti voi...
Eu ce sa fac cu Bya,ca ea nu spune mai nimic...
Deja am intrat in panica si ma gindesc serios sa o duc la doctor...
Sunt nebuna?
eu vorbesc cu ea,ii repet cuvintele clar,de mai multe ori, si ea imi intoarce spatele si imi arunca un "pa" peste umar...
e plina de fitze printesa mea...

Daca va e dor de noi....ne puteti admira AICI
mamici si copilasi si speram sa revenim mai des cu vesti...

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

ce printesa, admiratorii mai la distanta ca vine Silviu
Vio eu zic sa nu te ingrijorezi ca nu zice nimic, are timp si sa te ti cand va incepe,vorbeste mereu cu ea si las-o in pace u o obliga nu trebuie sa se simta fortata cand se va simti in stare va pronunta singura cunosc multe cazuri de copii care au vorbit tarziu dar cand au inceput au facut-o clar si corect

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vai ce printeasa am vazut aici, este tare frumos asortata. Imi place si aici unde face stripteaze [olala!].

Acum vine si o intrebare de baraj, in poza aceasta cine este?
Ce frumos ii sta cu copilas si gravidutza!
Degeaba , ca am pierdut startul si acum stau pe tusa 4 luni ca nu am barbat .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Vai ce printeasa am vazut aici, este tare frumos asortata. Imi place si aici unde face stripteaze [olala!].

Acum vine si o intrebare de baraj, in poza aceasta cine este?
Ce frumos ii sta cu copilas si gravidutza!
Degeaba , ca am pierdut startul si acum stau pe tusa 4 luni ca nu am barbat .

Oti multumim de aprecieri...
Cit despre poza cu graviduta....
Copilul din poza imi apartine (adica e bya),nu ca graviduta nu l-ar avea pe al ei..ca are .. doar de aia e mamica de nov-dec 04.
Sa n-o mai lungim...
In poza e Flory...
Paxelino... speram sa fie asa cum zici tu...
da mie tot mi-e frica...Pupacim ginerel frumusel si speram sa ne intilnim cit de curind.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

andreap, pupicei pe vanataia mariucai sa-i treaca mai repede...
viobiencutzei, abia astept sa vina vremea mai buna sa ne vedem in parc

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Jur ca am vrut sa scriu ca-i Flory, dar m-am gandit ca ea nu sta aproape de tine. Cat despre copilul din poza esti sigura ca-i Bya si nu Andrei? Eu inainte sa scriu chiar m-am uitat atent la poza precedenta unde este un baietel cu sepcuta alba, am analizat incaltarile si snurul de la hainuta si asa am ajuns sa cred ca este acelasi copil. Dar daca tu spui ca-i Bya, tu stii mai bine nu vreau sa ne .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Bey ce faceti?
Ma barfiti pe la spate?

Vio m-ai dat in vileag. Acum m-a vazut tot poporul cat sunt de mare de cand cu bebe 2.V-am zis ca sunt balenutza...sa nu radeti de mine, please..dar mai am nitel.

Pupicei,

Flory 34+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata si de la noi!
Roserb,sa-ti traiasca sotul,sa fiti fericiti multim ani de aici inainte.
Bine ai revenit,Vio!Ne e dor de voi(mai ales de Bia de fapt),abia asteptam vremea mai buna sa iesim iar toate in parc.
Flory ce bine ca pun altii poze cu tine,ca tu nu prea vrei sa ne arati minunata ta burtica!Esti frumoasa,stai linistita.......Eu aveam cu 30kg.in plus si tot ma simteam cea mai frumoasa.Cat mai e pana la marele eveniment?
Noi azi plecam la Moeciu,sa-l serbam pe tati...sper sa nu avem parte numai de frig....
Pupici multi

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

LA MULTI ANI DANETTE, multi ani fericiti impreuna.

Roserb iar anitbiotice?

Multumim pentru apricieri.

Ne luptam cu o urticare, cam urita care cerdem noi este de la iaurt simplu. (si Maria facea de la iaurt),

Amina o striga pe Maria "Nana", a inceput sa isi ia singura olita cind face caca si ne arata ce vrea, iar daca vine caldura o sa invatam sper eu sa facem si pipi.
Facem pregatiri, caci Maria implineste 6 ani, pe 15 mai, si o aniversam duminica. Nici nu stiu ce tort sa fac pentru urticarea lor.
Aveti idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am intrat repede sa va salut... Sunt la servici si nu am rezistat sa nu trag cu ochiul la voi...
Va multumesc de felicitari si incurajari...la toate...
VIO ... eu zic sa nu iti faci probleme... Nu are decat un an si ... deci nu ai motive... Am o prietena care, da are motive... Fetitza ei are 3 ani si 3 luni si nu zice decat: mama, tati, papa si inca un cuvant... Nu stie de animale si cum fac ele si altele de acest gen...
Roserb, sanatate multa la puiuti
AndreaP... te pupic... nu am ami avut timp sa discutam

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Flory,arati foarte bine,arati asa cum trebuie sa arate o graviduta fericta!

Vio,fii sigura ca Bia stie o gramada de cuvinte pe care le tot aude la tine.Daca nu vrea sa le spuna,nu te ingrijora,ca numai ea va hotari cand e momentul sa inceapa sa-i turuie gurita.Atunci sa te tii!Eu am renuntat sa mai ascult ceva la TV ca din cauza debitului verbal al lui Radu nu mai inteleg nimic.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput