Copilasi de nov-dec 04 (121)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Sunteti tare dragutze, dar eu stiu ca tot umflata sunt. De abia ma mai misc.

Andreap, miercuri mergem la doctor si vedem cand ne programeaza la cezariana. Cel mai probabil pana la sfarsitul lunii.
Petrecere frumoasa la Moeciu si La Multi Ani lui tati.

Jasmine .

Pupici,

Flory 34+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Biencutei. E o scumpa. Si mai Vio, ce-i trebuie fetii sa vorbeasca din moment ce poate fi atat de expresiva... Nu-ti mai fa atatea griji. Din cate am vazut avem aici si pe cine sa vorbeasca in locul ei: filicitari Radu (Jasmine) pentru prima propozitie!
Si Flory, esti o gravidutza frumoasa! Aaa... pe Andrei cand ni-l mai arati?

Si Danutz incearca sa lege cate una-alta. Spune mai rar si cate un cuvant intreg cum ar fi male (mare) si cele clasice (mama, tata, papa, bunu, buna), in rest pe jumate sau cate o silaba: shina (masina), paie (repare), oni (avionul), ghima (lingura), bu (autobuzul), ama (lama) - asta ca sa vedeti si voi ce-l preocupa pe fiu-meu .

Vreau sa va intreb (mai mult pe cele care au inceput servicul) cum sta treaba... cate ore lucrati (6?), daca primiti in plus 3 mil la salariu... Nu de alta, dar ma asteapta si pe mine in curand serviciul si se pare ca imi voi si schimba locul de munca.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Dependenta naibi'
Cum am net,cum ma reped....
Desi mai am putin si trebuie sa plec la serviciu...
da vorba fratelui meu..."la voi e sarbatoare daca merge netul..."
Fetelor va multumesc mult pentru incurajari :Daniela,Jasmine,Felis..Ca o mama nebuna ce sunt,am navalit peste doctora sa o intreb de ce copilul meu nu vorbeste...Si mi-a zis ca atita vreme cit intelege ce vorbesc cu ea,nu am de ce sa imi fac griji...
De inteles...stiu sigur ca o face.Spre exemplu,zilele trecute,ne intorceam de al parintii mei cu metroul si pe Bya o apucase mieunatul...Ma intrebam ce are( ea de obicei tipa cind vede un catel sau o pisica,desi stie cum fac astea),si cind m-am uitat mai bine...pe perete era o reclama mare cu pisici.Da acasa,cind ne uitam pe carticele...doamne daca o vrea sa zica ceva...
Oti sunt sigura ca e Bya,cum Bya e si "baiatul" cu sepcuta alba din poza precedenta...
Andreap,la multi ani...pentru Seby.Distractie placuta la munte...ca de vreme nu pot sa imi dau cu parerea...
Pupacim pe toata lumea si ...mai vorbim....

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Feteleeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!...... Se pare ca la noi progresele chiar sunt in continuare.... Ultima noutate!!!... Azi bona l-a gasit in patutul lui IN PICIOARE, de 2 ori (a fost pe la bucatarie sa ii pregateasca papa si cd se intorcea...)

BITS, DANETTE ... tot vreau sa va zic ca m-ati uimit cu ce ati povestit, despre Kenzo care misca degetele de parca ar sti de cand lumea sa cante la pian si despre Iris care deja vorbeste in engleza...

Jasmine... felicitari pt prima propozitie a lui Radu...

Flory... nastere usoara (cezariana) si bb sanatos, recuperare rapida!!!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis ma bucur ca ne saluti si mai ales ca vii cu asa vesti minunate. pe Mihaita si s-o tineti tot asa!
Vio, m-am pacalit recunosc, dar iti multumim tare mult ca ai pus poze cu o mamica asa draguta ca Flory.
Flory, nu fii ingrijorata de greutate, important este sa pape bb cat vrea si ce ii place. De kilograme scapi tu dupa aceea, mai ales cu doi voinici care te vor alerga. La cate saptamani programati cezariana, la 37-38 de saptamani sau chiar mai devreme?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by bits

mai sa va cer o parere si voua;astazi cand m-am dus sa-l iau pe Ken de la gradinita m-a intrebat ingrijitoarea daca in familie canta cineva la pian?binenteles ca nu e nimeni si nici nu posedam asemenea instument.Ken isi misca degetele pe clape ca si cand ar sti sa cante la pian.am ramas perplexa pt ca el nu a vazut pana acum un pian.m-a mai surprins cu cateva chestii carora nu le-am dat importanta dar asta m-a facut sa ma gandesc la o posibila reancarnare.oi fi tzacanita.pe aici se spune ca pana la varsta de 2 ani copii isi pot aminti scene,lucruri din viata anterioara.voi ce ziceti de asta?pe voi nu v-au surprins cu nimic de genul asta?

octy,KEN(1nov 2004)

Bitsule, fi-miu isi misca degetele pe tastatura ca si cand ar fi dactilografa, dar ii ies bine-nteles texte ne-inteligibile. Sa fi fost oare vreun hacker intr-o viata anterioara? dar cand? ca de-abia au aparut hackerii pe lumea asta.
Hai ca fac si eu o gluma, desigur. Nu lua si tu in serios prea mulTe chestii. L-ai vazut tu cum isi misca mainile pe clapele de pian sau doar ce ti-a spus ingrijitoarea?

Alex al meu isi misca degetele asa caci ne-a vazut pe noi mereu tastand repede. El in fiecare zi are cateva minute pe care le petrece la taica-su in poale in fatza calculatorului. Si bine-nteles ca are si el reprizele lui de tastare. de fapt n-ai loc de mainile lui pe tastatura.

.......in 17+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

BRAVO MIHAITZA....FELICITARI!!!!

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Flory, pai tu-ti aduci aminte cat iti doreai de mult sa ai bebelusul tau? Iti mai aduci aminte cat de mult ai incercat si tot nimic, nimic? Sunt sigura ca erai in stare sa dai multe si sa induri mutle numai sa ai un bebe. Si uite ca acea clipa a venit chiar daca intre timp ati gasit o alta solutie de a nu fi singuri: adoptia).
Cce conteaza cat esti de mare? ce conteaza ce spun si gandesc alte fete (nu ma refer la cele de pe grup caci fiecare din noi e mamica si stim ce mult conteaza acea bucatica de viata dincolo de toate celelalte aspecte ale vietii)?
Poti sa te faci cat muntele daca vrei, nu uita ca dupa experienta asta o sa mai ai un bebelus minunat alaturi de Andrei si ca nimic nu-i permanent. Cum te umfli, asa te desumfli. Asta e partea cea mai putin importanta a acestei experiente.
Focuseaza-te pe alte chestii si indreapta-ti energia spre lucrurile cu adevarat importante. Nimeni nu arata precum si-ar fi dorit sau imaginat vreodata (poate doar Miki pe care-o bag la categoria foto-model), tot timpul e ceva ce-am vrea sa retusam la noi, dar de unde banii lu' Tom Cruise sa facem operatii .
Asa ca pana atunci suntem cu toatele frumoase, suntem cu toatele mamici unice si de invidiat, gravidute perfecte si zambitoare.
Sa n ute prind ca mai ai atitudinea asta de acum incolo. Esti printre mamicile de frunte ale grupului si ai un loc aparte pt. ceea ce ii oferiti voi lui andrei ca parinti. E mare lucru, chiar daca tie ti e pare banal si firesc.

Felis, ma bucur c-ai inceput serviciul, dar si nu, caci esti mult timp departe de Mihai. Dar tot raul spre bine daca ai gasit o bona asa de potrivita pentru voi.
E? cum e din nou la servici?

Pe mine m-a lovit iar paranoia ca nu-l simt deloc pe bebe, nici macar miscari care m-ar putea face sa cred ca e bebe. Deja am 18 sapt., sunt la a doua sarcina, nu la prima...nu stiu ce sa mai cred.
Vomit iarasi zilnic (cat am fost in concediu o saptamana, n-am vomitat si-am crezut ca am scapat), la 5 minute dupa ce ma trezesc, cat m-o mai tine si voma asta, iar nu stiu.
Am si-o veste buna, ne-a venit instiintarea pt. testul de cetatenie. Pe 25 merg sa-l vad pe bebe la eco si pe 26 mergem sa dam testul. Apoi dupa 2-3 sapt. depunem juramantul si apoi ne vin pasapoartele canadiene. Slava Domnului.

.......in 17+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! BRAVOOOOOOOOOO MIHAITZAAAAAAAAA!!!! SUntewm mandre de tine, Mihai, numai bucurii le faci parintilor, FELIS, sa il tzuci de il albesti, cum stii numai tu, si pentru noi!!!!!!! Va imbratzisham cu drag, bravo Mihai!!!!

Eu sunt zombi, am muncit ieri la sv ca niciodata, nu am avut timp nici sa mananc, partea buna e ca am facut chestie nou si m-am descurcat singura, dar nu am avut curaj sa inchei pana nu m- verificat un coleg! iar vineri, sapt viiotare, plec cu turisti 2 sapt, si apoi in Bulgaria cu team -building la Festivaul Trandafirilor!!! va pupic dulce!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by FELIS

[purple]

Feteleeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!...... Se pare ca la noi progresele chiar sunt in continuare.... Ultima noutate!!!... Azi bona l-a gasit in patutul lui IN PICIOARE, de 2 ori (a fost pe la bucatarie sa ii pregateasca papa si cd se intorcea...)

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

aici sunt si eu, trag tot timpul cu ochiul la ce scrieti dar...nu am ce povesti ca am lasat copiii la tara la parintii mei. ma incalzeste doar gandul ca sunt fericiti acolo: aerul curat si miscarea le face extrem de bine, parca sunt alti copii, nu stravezii care stau toata ziua in bloc la etajul 4
...asa de fapt eu am intrat cand am vazut MARELE PROGRES A LUI MIHAI. ce bucurie imensa, Felis ma bucur din tot sufletul, stiu ca asta se datoreaza in cea mai mare parte dragostei de care este inconjurat baiatul. felicitari si tie pt. noul job si sa-ti mearga bine-bine.
vestea noastra e ca i-am inscris pe nazdravani la cresa din octombrie (ca asa merge aici, la toamna nu mai gaseam locuri)
aaaa si sa va mai zic ceva: stiti ce face nazdravana de bianca? il imita pe tudor cand se maraie!!! am crezut ca le4sin cand am auzit-o prima data

Adriana & Bianca si Tudor

(03.11.2004)

Mergi la inceput