Copilasi de nov-dec 04 (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

si daca tot am intrat va arat si voua cum il ajuta ei pe bunicul

Adriana & Bianca si Tudor

(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

aaaa si sa va mai zic ceva: stiti ce face nazdravana de Bianca? il imita pe Tudor cand se maraie!!! am crezut ca lesin cand am auzit-o prima data

Adriana & Bianca si Tudor

(03.11.2004)

Cred ca-i asa frumos cu gemenasi, tot timpul este distractia in toi. Am ramas uimita ce copilasi harnici, exact asa este si la parintii mei la casa, si porumb de curatat si catelul prin curte. Sunt curioasa ce face Ana, acum este cu mama la Moreni, s-o vada si bunicul si nasii inainte de plecare.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitzule, sa faci poze multe la Festival, sa ne delectam si noi! Distractie placut!
Cu Paulica ce faci cat est plecata cu turistii si dupa aceea in Bulgaria?

Andreea, desi cu intarziere, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!

Fug sa iau mancare ca aici se inchid toate magazinele sambata la 6 si se mai deschid luni la 10.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felis,mi-au dat lacrimile cand am citit ca Mihaita s-a ridicat in picioare.Asta da moment istoric!Bravo lui,bravo tie si sper sa ne mai dai astfel de vesti bune!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

BRAVO MIHAITAAAAA!.ma bucur enorm ca progreseaza micutul Felis draga!sper cat de curand sa deschid calculatorul si sa vad mesajul lasat de tine ca Mihaita merge.

TRY la noi Ken nu a avut cum sa ne vada pe noi ca sa ne imite pt ca nu avem pian.tastatura calculatorului si la noi e deja fumata dar am vazut cu ochii mei cum misca degetelele pe clape ca un profesionist.aici un baietel de 2,5ani i-a spus mamei ca demult o luase in vizor sa-i fie mamica,de asta ce mai spui?nu pot sa cred ca un copil atat de mic stie sa minta.spune-mi acum la a 2-a sarcina ti-ai simtit din nou sanii fierbinti si tari?

eu sunt tare suparata ca prietena mea insarcinata in 6 saptamani a pierdut sarcina.am retrait alaturi de ea cosmarul pierderii unei sarcini.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

BITS, JASMINE, AD_RIANNA, ONITZA, TRY,MONICA, OTILIA va multumesc mult de felicitari... Fara nici o exagerare, sa stiti ca mi-au dat lacrimile cd am citit cat de mult va bucurati pt Mihai si pt mine... Va multumesc mult ca sunteti alaturi de noi...

TRY... deocamdata nu pot sa ma pronuntz cum e cu serviciul... Promisiunile care mi s-au facut suna bine... ramane sa vad cum va fi in timp...

AD_RIANNA... am vazut cum ajuta dragalasii tai pe bunicul lor la tzara... Tare scumpi mai sunt...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
adriana ce dragutzi sunt gemenushii si ce ajutoare are bunicul...ce frumos ca-i poti lasa sa se bucure de aer curat si sa se joace in curte.
Duminica palcuta si

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Felis...felicitari.Asa cum ti-am mai spus meriti din plin aceasta fericire si am bucur enorm ca Mihaita face progrese rapide.sa fiti sanatosi amindoi si asteptam in continuare vesti bune...
Ad_rianna,ce copilasi frumosi si harnicuti ai tu...Si ce bine ca ai unde sa ii duci "la tara".Din pacate eu pe Bianca nu as avea unde sa o duc.Ambi bunici locuiesc in Bucuresti...Da cred ca si ei i-ar placea...
Onitza...poze de al festival vreau as vad si eu....
multe.............
Sunt inebunita dupa trandafiri...
Pupacim pe toata lumea si av dorim o duminica superba....

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumesc mult VIO... Ceea ce am uitat sa va zic este ca ieri l-am vazut si noi... Eu eram la baie sa sortez niste haine sa le pun la spalat, iar Cornel era la ghena, cd s-a intors, m-a strigat: "vino repede"... Cd am intrat in camera l-am vazut... Era in picioare, se tinea de marginea patului, se uita la noi si radea...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mii de felicitari pentru Mihaita! Bravo!!

Adriana,sunt super gemanusii sunt super! Asa ajutoare...

Va pup.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput