Copilasi de nov-dec 04 (121)
Raspunsuri - Pagina 8
ad_rianna spune:
dana va doresc din suflet sa aveti inca 100 de aniversari impreuna (cel putin
)...sa aveti o viata frumoasa si implinita, sa creasca sanatoasa si frumoasa minunea voastra de fetita si sa va bucurati mereu de dragostea celor din jur

Adriana & Bianca si Tudor
(03.11.2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
dana,
la multi ani! pentru dubla aniversare, sa fiti sanatosi!
bits
, oti
sunteti voi niste dragutze, dar am si eu oglinzi pe-acasa(asta pana nu mi le-o sparge ruxi ca tot bocane cu obiecte dure in ele)
...v-am mai zis eu...acum am celasi nr de kg dar sunt asezate altfel am ramas cu "perna de aer" la picioare
pe care probabil ca nu o mai dau jos decat prin sport si eu sunt lenesa rau de tot![]()
of...si pe mine ma zapaceste ruxi cu bagatul obiectelor ciudate in guritza...dar acum mai nou vine la mine sa mi le arate si daca-i spun sa scuipe din gura cateodata ma mai intelege...sper sa trecem si de perioada asta...la noie ste mai nasol ca alex se joaca cu tot felul de jucarioare care au piese mici si normal ca vrea si ea
onitzo
si sanatate multa lui bb paul
am fugit...acum am vazut ce tarzior este...ma asteapta alex sa-l duc la gradi
sa aveti o zi buna
la mamici si bbici
monica
FELIS spune:
Va multumesc din suflet pt felicitari si incurajari... M-ati emotionat... Cd am citit toate urarile voastre m-am simtit ca in prima zi cd am aparut pe forum
Fug...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
danette spune:
Fetelor, dragelor, va multumesc mult de urari!
ici
Bits, eu am vrut sa scriu la un moment dat chestia cu reincarnarea, dar mi-era ca ma vor crede fetele dusa cu pluta
... eu de mai mult timp ma tot gandesc la chestia asta findca ma surprind la Iris anumite gesturi si in ultima vreme cuvinte ... e deja foarte multa coincidentza.
Adica, ea numeste multe obiecte foarte clar in engleza, si nu aude limba asta in jurul ei, si nici sa zic ca ar auzi-o la televizor, fiindca nu se uita cu noi la filme. Nici la desene animate nu se uita inca. Nu o prea intereseaza, desi avem cateva DVD cu Walt Disney f. faine.
Deci ea zice bi=bee la albina sau musculitze, zice money la bani - stie si unde se tzin banii adica in portmoneu) - asta ar putea sa semene si cu banii desi ea pronuntza foarte usor litera B, zice ap=up cand vrea sa urce sus sau vrea in brate, la lichide le spune oata=water (ultimul a cu diacritic)... intr-o zi i-am luat 2 jocuri, sunt de fapt niste animalutze care se formeaza din mai multe piese, un calutz si iun iepurash.. ei.. si cand le-am desfacut si am inceput sa le asamblam, o aud... pieces
! era si mama in bucatarie si a auzit-o... am intrebat-o Iris ce ai spus?.. si a repetat pieces... cu dictie perfecta, inclusiv "s"-ul
Apoi mai are niste gesturi... avem o servanta cu rotile care este pusa intr-un colt... mama tzine pe etajerele servantei niste sticle si reviste... Iris merge cu sticlutza sau paharul de apa langa ea, pune frumos paharul/sticla pe etajera de sus, isi trage scaunelul langa ea si apoi isi potriveste servanta in asa fel incat sa fie in fatza ei.. apoi tacticos incepe sa bea din pahar.... e mortala... parca ar fi o cucoana care isi bea ceaiul sau cafeaua cu inghitituri mici... timp in care aseaza paharul inapoi pe servanta... apoi iar il ia... si tot asa pana termina lichidul.
Nu ne-a vazut facand asa ceva, nu facem gestul asta.. adica cel mai frecvent ne bem cafeaua normal, in bucatarie.. nu cu figuri de genul masutza de cafea, servanta... chestii de astea de bon-ton.
deasemenea are un stil de-a calari calutzul ala pe care l-am luat de la Quelle,... isi tzine perfect genunchii!
Parca ar fi luat ore de calarie.
Asa ca m-a dus mintea si pe mine... ca poate.. cine stie ...de unde a venit fiica-mea!![]()
Va rog sa nu radeti de mine... eu sunt zodia Pesti si am asa niste inclinatii mai mistice, asa...![]()
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
Bobita spune:
Buna dimineata!
Intru repede sa va intreb ceva la care astept raspuns urgent de la mamicile care au facut chimie alimentara.
IAURTUL POATE FI ALERGEN? CONTINE CEVA CE AR PUTEA DA URTICARE?
Multumesc mult.
roserb spune:
Dana, La Multi Ani, sper ca ati petrecut bine aseara!
Felis, felicitari pentru progresele lui Mihaita, ai avut mare noroc cu asa o bona sufletista. spor la servici si iti doresc sa-ti mearga bine!
Ce de peripetii cu copiii vostri, bine ca s-au terminat cu bine!
Dana, ce paranormal
!
Noi suntem tusiciosi, drept pentru care inghitim again antibiotice, ma si miram ca nu am mai luat de mult...
Roxana&Co
POZE CU PITICII
dama spune:
Abia azi m-am mai linistit si am timp de postat.
David mi-a facut 2 zile de febra mare 39,9 care abia scadea cu toate antitermicele ce le aveam in casa. Bineinteles ca alaltaieri am dat fuga la dr, care mi-a zis ca cica trebuisa mai astept si daca facea febra 2-3 zile sa ma duc…dar pe mine m-a speriat ca era asa mare (el nu a mai avut temperatura asa mare inainte) si pt ca scadea greu…in fine, l-a consultat, verificat urechi, gat, plamani, nas…si nimic…dar cand s-a uitat in gura lui…2 masele care sparsesera (in sfarsit) in aceeasi noapte…si cica mai vin 2 in cateva zile…ieri nu prea mi-a mancat tot de la ele, dar spre seara se mai inviorase si a si papat…azi l-am dus la nanny ca deja o tot striga prin casa AGHI AGHI (de la Maggy). Ei cam astea fura noutatile…
Am vazut acum si toate pozicile din ultimele zile, Iustinel, Davidutz, Ana, Iris, Bobitzele, Silviu si Paulica, frumosi foc si tare plimbareti, ecologisti si pescuitori.
Fulguletz
, bine ati ajuns acasica…s-a reacomodat Davidutz? O sa te sun cat de curand…
Otilia, de ce ti-e frica de zbor pt Ana?…poate ca pt ea nu va fi ca pt tine…David avea 3 luni cand am fost cu avionul si mie imi era teama pt el si el radea cu toata lumea si cu toate stewardesele, nu avea nici o treaba…copiii nu constientizeaza prea tare zborul…dar Fulgu are dreptate, mama ta sa-i dea o suzeta sau sa bea ceva la decolare si aterizare.
Dana, imi dau seama ce te-ai speriat si eu am trait un eveniment de genul asta cu David pe care-l suspectam ca inghitise o fisa de 20 centi (era cam mare totusi, dar nu o mai gaseam, deci el era vinovatul) si de fapt el doar se jucase cu ea si atat…am stat o noapte cu stres si imi tot spuneam ca nu avea cum s-o inghita, etc, abia dupa ce am gasit-o a 2-a zi, m-am linistit.
La multi ani la dublu pt ieri si multi ani fericiti impreuna !
Bits-ule, eu nu cred in chestii paranormale, sunt mai pragmatica de felul meu…dar ce cred e ca copilul poate pur si simplu sa fie talentat, sa aiba o latura artistica innascuta. Dana, si la Iris ma gandesc la fel…sa-ti spun si de ce…si eu am observat la David in gestica chestii pe care nu avea de unde sa le vada…in special are el o privire asa pe sub gene si serioasa de zici ca-i pus pe shotii…nu am facut nici unul asa si nici tanti cu care sta ziua (ea ma intreba pe mine de ce face asa) sau altele, nu-mi vin in minte…eu cred totusi ca ei prind si din zbor multe si adapteaza la situatie…Iris v-a vazut totusi band cafeaua, dar are si ea imaginatie si o adapteaza la mediul si jocul ei…acum voi sa nu credeti ca eu va combat…doar ca asa imi explic eu unele gesturi ale lor.
Felis,
si felicitari pt progresele lui Mihai si pt servici. Ma bucur ca ai noroc de o bona sufletista si atenta cu el...faptul ca e inconjurat cu dragoste il ajuta sa progreseze asa de bine.
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
andreap spune:
Buna si de la noi
cam tarziu apa..dar parac au luat-o razna astia la servici
Onitza,sanatate multa!Imi pare rau ca inca sunteti bolnaviori..off
Felis,bafta multa la noul servici!Si felicitari ptr.Mihaita
!
Pe mine ma omoara vremea asta,Mariuca se plictiseste in casa si ma maraie toata ziua.Plus ca nu are stare deloc
.Parca-i baietoi,e plina toata de semne.Abia ii mai trecuse julitura de pe obraza,ca asera a cazut nu stiu unde si cum(eram la bucatarie
),cred ca la usa de la balcon ca eu acolo am lasat-o.Si si-a facut un ochi vanat
..Bine ca e pe ploapa,daca era 3 mm mai jos direct in ochi nimerea...off,chiar nu pot sta secunda de secunda langa ea.dar e asa repezita ca neori se impiedica si de piciorul meu..degeaba ii spun sa fie atenta,nici nu s euita pe unde calca.Cred ca a zis bona ca sunt dusa,numai cu mine se loveste
Pupici si sanatate multa la toata lumea
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Jasmine spune:
Salutare fetele,eu v-am mai citit dar n-am apucat sa scriu ca parca nu mai am timp de nimic.
Radu e in plina explozie dentara,de cateva zile nu ne mai intelegem,e marait tot timpul.Nu mai doarme nici cat dormea inainte si,mai nou,a inceput sa nu mai manance.Eu nefiind obisnuita sa faca figuri la mancare,ma crizez la maxim,dar sper ca e doar o faza trecatoare si o sa reinceapa sa pape cum avea el bunul obicei.Ce sa zic...m-am tot gandit zilele astea la Paxela,care de atata vreme se lupta cu Silviu care nu vrea sa manance.Tare nasol e !
Aaaa,si tot din cauza dintilor Radu face si kk moale si des,s-a si inrosit la fundulet dar am rezolvat cu crema de galbenele Elmiplant.
Meniul e cam spartan : banane,branza de vaci,pilaf.
In rest e OK,vorbeste vrute si nevrute,a inceput sa lege cate 2-3 cuvinte,ieri a zis si prima lui propozitie : "tata e la baie"!
E foarte prietenos cu copiii din parc in general,iar pe fete se duce direct sa le pupe,nu pierde vremea.
Felis,ma bucur sa citesc despre progresele facute de Mihaita,sigur evolutia lui va fi foarte buna.
Am vazut si eu o parte din poze si iar m-au incantat Iris si Ana,doua domnisoare superfrumusele.Si gradina lui Danette,desigur!
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Viovio spune:

Speram sa va mai amintiti de noi.
De citit,am reusit as citesc aproape tot si spre fericrea mea am reusit as vad si poze....Silviu,Paulica,Ana,Iris,Iustin...si daca am uitat pe cineva ...sa ma iertati.
Superbi copii!Sa ne traiasaca si sa ne bucuram cit mai mult de prezenta lor!
Citesc despre ei si ...
...o sa inebunesc...
Ce copii vorbareti aveti voi...
Eu ce sa fac cu Bya,ca ea nu spune mai nimic...
Deja am intrat in panica si ma gindesc serios sa o duc la doctor...
Sunt nebuna?
eu vorbesc cu ea,ii repet cuvintele clar,de mai multe ori, si ea imi intoarce spatele si imi arunca un "pa" peste umar...
e plina de fitze printesa mea...
Onitza,imi pare rau ca sunteti iara bonlaviori...
Felis,cite progrese...felicitari.Si pentru noul serviciu,bineinteles.Va dorim sa va mearga din bine in mai bine !
Monica,Andrea,ne e dor de voi...Poate reusim sa ne mai intilnim si noi.
Otilia,mi-e dor si de voi,si mai ales de discutiile noastre nocturne pe messenger.
In rest...toate bune.Lucrez iara noapte,si ziua incerc sa tin pasul cu bya...
Daca va e dor de noi....ne puteti admira AICI
mamici si copilasi si speram sa revenim mai des cu vesti...
Violeta, mami de printesa
Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."