Copilasi de nov-dec 04 (121)
Raspunsuri - Pagina 7
danette spune:
Felis, ma bucur mult pentru progresele lui Mihai, e clar ca daca cineva se ocupa in permanentza de ei (copii), se dezvolta altfel...mai repede.
Sa fie un inceput bun, reluarea serviciului!
Onitza imi pare tare rau de Paul, tot cu tusea? Sper sa se insanatoseasca cat mai repede.
Doamne, uneori ma tot gandesc la voi bucurestencele, ce greu trebuie sa va fie cu distantzele acelea mari, cat timp se pierde...
Eu am avut o zi tare agitata, de dimineatza iar am intrat intr-o panica... da' PANICA, ca nu am mai gasit o piesa mica metalica si gandul m-a dus direeeect ca fata mea a pus mana pe ea si a inghitzit-o, patzita fiind cu arcul de agrafa de cand avea ea 10 luni, si dupa ce 1/2 de ora am cautat-o innebunita, fara sa dau de ea, l-am sunat pe sotz sa vina sa ia fata si s-o duca la urgenzte sa-i faca radiografie. Ei..si a fost alarma falsa, ca pitica era curata in stomac si plamani, asa ca m-am linistit dupa ce am
o tura, de stres.
Pe la amiaza, m-am apucat sa fac un tortuletz fiindca azi e ziua sotzului si tot azi facem 5 ani de casat.
, si domsoara mea se invartea binentzeles printre picioarele mele prin bucatarie, ... deci e vorba de fractiune de secunda pana sa faca un pocinog... si evident ca a facut, SLAVA DOMNULUI ca n-a patzit nimic... fiindca a shutit sticla de ulei de masline (de sticla sticla) si probabil ca era un pic uleioasa in exterior, i-a alunecat si ZBANG! pe jos, numai cioburi si ciobuletze innecate in ulei.. horror...s-a speriat si a facut un pas... a fost la 1 milimetru sa cada intre cioburi, ... degeaba, INGERASUL ei era la servici azi, si am reusit s-o prind in zbor, mare lucru ca n-am alunecat si eu de atata ulei cat era pe gresie. Asa ca am reusit s-o scot de-acolo si am bagat-o direct in vana ca toata era ulei pe haine si pantofi.
Apoi 1/2 de ora am tot strans cioburi si ulei de pe jos.
Ufff.. sunt cu nervii in pioneze iar!
dar...in seara asta o pasez la mama si plec la o
cu husbandul. Mai, nici nu stim cum au trecut anii astia ... 5. Au zburat!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
fulguletz spune:
Onitzo, sanatate lui Paulica...il pupam si sa se faca repejor sanatos..dar ce are?
Otilico, fi-ta e mai frumoasa decat tot liliacu din lume
...stiu cum e cu schimbatu avionului, dar, cum a zis si Dana, in general, totul e bine marcat ...nu prea ai cum sa dai rateuri, iar daca dai, intrebi...Ca sa nu ii se infunde urechile si sa planga(ei nu stiu sa inghita, ca noi), sa-i spui mamei tale sa-i dea Anei sa bea ceva la decolare si aterizare...chiar si o suzeta merge...
spre topeala si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
fulguletz spune:
Dana, distractie placuta mey in seara asta si la mai multi ani de casnicie si sotzului
...bauta la dublu...

si eu m-as romantica din cand in cand cu sotzu dar cu cine sa-l las pe David?
Nici eu n-am avut azi o super zi
...tot ma mai doare urechea, acum am trecut pe un tratamet homeo sa vad ce si cum, ies afara cu vata in urechi ![]()
. In plus, pun si ceapa la ureche si deja am capatat un parfum mai special
. Iar David a tinut neaparat sa manace azi 2 petricele si un pumn de nisip, asa ca maine o sa fac un studiu amanauntzit la maria sa caca lu David sa vad daca au iesit ori ba...![]()
In plus, si eu am trecut sambata printr-o sperietura si panica,datorata faptului ca nu gaseam deloc un inelus (din ala de la pixurile cu arc, care se gasesc la jumatea pixului...asta da explicatziune
) si banuiesc ca David l-ar fi inghitit..Cert e ca m-au linistit mai multi (inclusi o viitoare pediatra) ca daca l-ar fi inghitzit nu ar fi periculos si iese pe partea ailalta sigur..
acu, ce-o fi o fi...o fi iesit ori ba, l-o fi inghitzit nici asta nu stiu, dar daca incep sa ma mai gandesc cum o sa se oxideze inelusul ala in burta lui sau o fi fost de plastic sau sau sau
...ajung sigur la balamuc..
![]()
bits spune:
am trimis msj-ul din greseala.
FELIS felicitari pt progrese!sa dea Domnu sa o tina tot asa frumuselul
am vazut o multime de copii frumosi si nu in ultimul rand mamici fericite si mandre.
in sfarsit o vazui mai bine pe Monica noastra in pozele lui fulgu ,altfel e scumpa la vedere.Monico la cat te plangeai de kg luate in timpul sarcinii nici nu imi imaginasem ca esti trasa prin inel
.oricum esti o scumpa
octy,KEN(1nov 2004)
bits spune:
DANA sa fiti fericiti in continuare si sanatosi sa-i faceti lui Iris un fratior la fel de reusit ca si ea!LA MULTI ANI sotului!(astazi e si ziua de nastere a fratelui meu)
se pare ca ziua de astazi a fost cam ghinionista pt multa lume.la noi Ken a descoperit super glue-ul pe care desteptul de barbata-miu la pus intr-un sertar in care copilul are acces 24 din 24,asa ca imaginati-va cum arata pe manute.norocul meu a fost ca nu le-a impreunat caci era jale cu J mare dupa aceea.nici nu vreau sa ma gandesc la ce ar fi urmat.
tocmai am citit articolul de pe DC cu paratitii intestinali si m-a cam pus pe ganduri.Fulgu nu ti-e frica dupa nisipul pe care l-a papat David ca ar putea sa faca minuni de alea prin intestine?eu l-am gasit pe Ken astazi ca bea apa dintr-o baltoaca din spatele masinii.il asteptam sa vina din parcare si el nu dadea nici un semn asa ca m-am indreptat eu spre el si surpriza

.as vrea sa-i fac o coprocultura dar stiu cum sunt doctorii astia de aici asa ca mai astept pana voi pleca in Romania sa ne investigam.
octy,KEN(1nov 2004)
daniela_sb spune:
Mai ce de copii frumosi am vazut iar: Iustin, albastrele de Bobita, Ana.
Felis, bafta multa cu job-ul. Si
baietelului mare al mamei.
Va urez sa va insanatositi cat mai repede Paulica si Silviu. L-am vazut si pe Silviu trebaluind cu pestii. Si Danutz are mai nou o pasiune pentru pesti, ii cauta peste tot pe unde ii un pic de apa.
In weekend am fost la gradina zoologica si i-a placut mult de tot. Cel mai bine i-a ramas intiparit in minte cum scuipa lama (o si imita de altfel la indigo
).
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
daniela_sb spune:
Dana, La multi ani! pentru ambele aniversari. Sa fiti toti 3 fericiti multi multi ani de acum incolo.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
bits spune:
mai sa va cer o parere si voua;astazi cand m-am dus sa-l iau pe Ken de la gradinita m-a intrebat ingrijitoarea daca in familie canta cineva la pian?binenteles ca nu e nimeni si nici nu posedam asemenea instument.Ken isi misca degetele pe clape ca si cand ar sti sa cante la pian.am ramas perplexa pt ca el nu a vazut pana acum un pian.m-a mai surprins cu cateva chestii carora nu le-am dat importanta dar asta m-a facut sa ma gandesc la o posibila reancarnare.oi fi tzacanita.pe aici se spune ca pana la varsta de 2 ani copii isi pot aminti scene,lucruri din viata anterioara.voi ce ziceti de asta?pe voi nu v-au surprins cu nimic de genul asta?
octy,KEN(1nov 2004)
Otiliav spune:
Sunteti toate niste dragutze. Mie nu de schimbat avionul imi este frica ci de zbor in sine
.
Monica, chiar am uitat sa-ti spun ca arati super dupa 2 sarcini.
Fulgule, mersi de sfatul cu suzeta, avem una in dotare pe post de jucarie, sper sa mearga trucul. Eu cand m-am intors din Romania aveam otita si simteam cum imi plesnesc urechile de durere la decolare si aterizare tineam mainile si apasam pe urechi.
M-ati uimit cu ultimele degustari ale copilasilor, pentru fiecare cred ca trebuie o ceata de ingeri si o tona de noroc. Vad ca fimea de la ultima boacana cu albastru de metilen s-a cumintit, se vede ca nu i-a placut gustul
si a contientizat faza. Doar sapunurile le mai gusta din cand in cand dar scipa bucatica muscata.
Eu stau acum in gradina la soare pe sezlong cu laptopul in brate si va citesc si invat sa ma descurc fara mouse
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)