Copilasi de nov-dec 04 (121)
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:
pup
bobitzele frumuhsele
roserbitzo, sanatate multa biencutei
...of Doamne nu mai scapam de otitele astea
andreap
, petrecere frumaosa si la multi ani! sotiorului tau
va pup pe toate, sa aveti o noapte buna si linistita
ps gata mi-am insusit critica...o sa pun poze mai des
monica
Otiliav spune:
Am pus cateva poze noi cu Ana, fratele meu si prietena lui.
Onitza, pentru cateva secunde am vazut statusul tau "Paul iar bolnavior". Multa sanatate lui Paulica si tie multa putere!
Alexa, nici nu stiu ce sa mai zic. Si Ana a facut iar febra, peste 39, in noaptea de duminica inspre luni, si ieri kk de 6 ori si moale. Off, nu mai termina odata cu maselutele de iesit.
Si eu votez Alex (Try) sef de trib, si-a castigat titlul, este intr-adevar cel mai mare din grupa ca dimensiuni, cred ca urmat de Alex (Eliza5), Darius (Miche), Mihnea (Roserb), David (Dama), parca si Kenzo de Bits este un mic urias. De fapt nu vreau sa vorbesc prostii, eu doar presupun ca nu stiu greutatea si inaltimea fiecaruia decat ce-mi dau seama din poze. Ei si cu ocazia asta mi-am adus aminte ca Miki si Alexander nu ne-au mai bagat de mult in seama si eu chiar
dupa ei.
Delia, la Iustinel nu-mi dau seama cat este de inalt, dar stiu sigur ca la burtica seamana cu Ana
. Ma bucur ca si la voi este asa frumos afara, aici este o primavara minunata, eu chiar ma bucur ca vremea este acum exact ca in orasul meu natal.
Am cumparat azi biletul de avion pentru mama si Ana. Am niste emotii teribile sa le las sa zboare singure si sa se descurce sa schimbe avionul in aeroportul din Amsterdam care este urias. Pe cuvant ca nici la nastere nu mi-a fost asa frica pentru copilul meu. Ma incurajez singura spunandu-mi ca trece si asta si dupa aceea o sa fim tare fericite sa fim impreuna toate 3.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
danette spune:
Otilia, este o scumpa si-o dulce Ana ta, si vad ca are preocupari similare cu ale fetei mele, adica interesul pentru pantofii de dama...![]()
Cred ca ai emotzii cu aeroportul si sosirea lor langa tine, dar cu sigurantza se vor descurca... imi amintesc ca aveam 20 de ani cand a trebuit sa iau avionul din Zürich spre Budapesta si-mi era o teama teribila, nu mai fusesem ever never cu avionul asa ca eram stresata si incordata la max. sa nu gresesc ceva, sa ma pierd, fiindca aveam senzatia ca e un oras in oras... si pana la urma a fost totul asa de simplu, era scris/indicat totul in asa fel ca si cei mai tantalai dintre tantalai sa se descurce...
Doamne, imi imaginez ce fericite o sa fiti toate trei !
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
FELIS spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Felis,voi cu va descurcati?Ce progrese ati mai facut?
Fetelor... va pup pe toate... Eu va citesc cam la 2 zile si mai mult pe diagonala ca nu am avut timp mai deloc... Am avut niste zile nebune... Ziua ocupata si noaptea lucram... Azi noapte am dormit si eu normal...
Astazi din nou am alergat: am plecat de acasa la ora 9 si m-am mai intors la 16.30... Asa ca cele care ma vedeti on-line pe mess, sa stiti ca in general nici nu sunt acasa... Mai vorbeste uneori bona cu fata ei pe mess- de aceea las deschis, iar daca pun un status cand plec, si apoi dispare , inseamna ca a picat net-ul intre timp, nu ca as fi venit acasa... Asa ca va rog sa nu va suparati pe mine, cele care mi-ati mai scris si nu v-am raspuns... (Vio, AndreeaP, Otilia- tu mi-ai scris acum seara, dar faceam baie lui Mihai)...
Sa stiti ca luandu-mi bona, cred ca am facut cel mai bun lucru posibil: Mihai are niste progrese uimitoare de cand avem bona... Si explicatia e probabil prin faptul ca e inconjurat in permanenta de f multa dragoste, tot timpul cineva e langa el sa i vorbeasca... Ultima: daca zici "nasu lu baiatu" arata nasul
Asa cum v-a zis si Paxela: se ridica in genunchi si sta la verticala... uneori chiar fara punct de sprijin... Mai nasol e ca apoi se arunca pe spateEu de maine incep serviciul (azi am fost la interviu), asa ca nu o sa mai am timp nici macar ca pana acum...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
felis, bafta multa! in prima zi de lucru (la birou) si Doamne ajuta la cat mai multe progrese pentru mihaitza
...ce bine este sa mai auzi si cazuri fericite legate de bone....felicitari pentru alegere.
otilia,
acum zboara timpul si avionul
si ajung "fetele' tale dragi alaturi de tine....amandoua sunt fete mari se descurca ele.
anutza ochioasa si-i urez multa sanatate.
wow ce tarziu este, v-am pupat
pe toate si va doresc o zi minunata
monica
cookie spune:
Felis, ne bucuram sa auzim asa vesti bune despre Mihaita 
Bafta la serviciu!
Otilia, drum bun mamicii si piticutei tale! o sa ajunga cu bine si tu o sa fii
, ai sa vezi! 
Aime,
si sa-ti rezolvi cat mai repede problemele, sa te vad mai des!
eveline spune:
Buna ziua fetelor....am reusit si eu de am vazut o gramada de poze, de fapt toate pozele. Nu-i mai enumar, ca multi mai sunt....dar toti copilastii sunt absolut minunati! (si parintii de asemenea).
Noi suntem bine, nu prea avem cu ce ne lauda.
Va pupicim pe toate!
Ana si Bianca-iubita
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Felis,ma bucur mult pentru progresele lui Mihaita cel viteaz
si bafta multa la noul loc de munca.
Eveline,
de la noi.Cuscra ta ce mai face ca nici pe ea n-am mai vazut-o cam de multisor?!
Va pup pe toate.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Edit:sa corectez niste greseli de ortografie ca tare m-is cascata!
carmen spune:
Felis felicitari pentru progresele lui Mihaita si succes la servici.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
onitza spune:
Buna la toata lumea!!!
In primul rand noi dorim sanatate cu carul tutror puiutilor dar si mamicilor!
Paul e bolnav iar, aseara eram la urgente la BUdimex si azi de dim iar la doctorul lui pediatru! azi am si muncit pentru serviciu de am terminat o chestie urgenta si tot asa o tinem numai intr-o boala si eu sunt ametita cu totul, cu nopti nedormite si stres cat cuprinde!!!!
NU mai pot sta, am treaba foarte multam, va tzuc,va imbratzisez si va urez o zi minunata!!!!!!!
OTILIA, Ana mi se pare ca seaman tot mai mult cu tine!!!! prima poza m-a dat gata, e o dulcica, ochisorii ei m-au bagat in boala de-a dreptul!!!!! pupici unei ghiduse!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!