Copilasi de nov-dec 04 (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

paxelina, sunt mortale pozele

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna dimineata!

Am vizionat pozele, care mai de care copiii frumosi. L-am admirat pe Alex seniorul grupei, pe David si Ruxi, Iris, Paulica fara frica.

Fulgule cum fuse prin tzara?

Am pus si noi poze noi, incepind de la denumirea "printzele".
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Paxelina,

Onitza, cum stati cu tusea? Alor mele albastrele le-a trecut mucii si tusea, cu ceai de podbal, sirop natural pin+patlagina+propolis si ser fiziologic.

Dana nu mai vorbi de Transilvania, acu imi vine sa zbor acolo. Abia astept luna viitoare sa plec cu albatrelele. Poate ne vedem prin Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Mamaaa, ce de poze am vazut, pe Paulica cu parintii lui zburdalnici, pe Iustin ciclistul (ce bine ca la voi e asa de cald!), pe amorezii Ruxi si David (Monica, pune si tu mai des poze cu Ruxi, nu o mai vazusem de 100 ani si acum vad o domnisoara mare si frumoasa; David m-a vrajit cu mutrita lui dulce, ); pe Silviu si menajeria lui, si apoi fetitele:Bobita, amandoua sunt niste papusele, bineinteles pe Iris despre care nici nu mai comentez, e o minune de fetita, iar gradina ta, Dana, e superba, cred ca e grozav sa o cresti intr-o ambianta asa placuta!

Otilia, vad ca te plimbi, draga mea, bravo tie, datorita pozelor tale mai calatorim virtual si noi , cele consemnate momentan la vatra!

Acum ca am vazut atatia copii frumosi, pot sa ma apuc de treaba . Sunt cam zombie, pe la 6 bantuiam cu Bianca pe la spitalul Gr. Alexandrescu, pentru ca bineinteles ca i-a recidivat otita de saptamana trecuta. Dr. de garda a zis ca nu ar fi trebuit sa oprim antibioticul din moment ce mai erau urme de lichid in spatele timpanului. Naiba sa-i mai inteleaga si pe doctorii astia, fiecare isi da cu presupusul in alt sens. Oricum, inghitim in continuare antibiotice si va trebui sa scapam de polipi cat de curand.
Incerc sa o mai aman pana la vacanta, au serbare si nu vrea sa lipseasca...

Mihnea e si el un pic behaitor, in schimb cu nebuniile e in top. Si-a descoperit o adevarata voluptate de a varsa, uitandu-se senin in ochii tai , orice punga cu faina, cacao etc ii pica la indemana in bucatarie.Ieri am avut pe ordinea de zi Nesquick, sa vedem azi ce mai considera ca trebuie aruncat

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Bobitza, multumim! pupici si albastrelelor tale scumpice!

Pe unde mergi tu in Ardeal?

Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dragelor!
am vazut gramezi de poze.....sa nu uit pe nimeni: Iustin(asa de cald e la voi Delia??????),printzesele Bobitei,Silviu cu "jucaria" lui vie..dragalasi cu totii!
Eu daca nu am aparat.....ne vedeti mai rar!
Roserb,imi pare rau de Bianca..sper sa va treaca in curand!
Try,sanatate multa in continuare!
Noiu suntem bine,cam agiatte ca vine ziua lui tati si ne pregatim de decolare la Moeciu...si ma gandesc ce cadou sa-i faca Mariucai taticului ei..Idei??????
Pupici

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetele!

Miha intru mai rar, datorita unor probleme de familie suntem mai tot timpul pe drumuri, dar va mai citesc. Si, da, vin la cuconiada, sper ca si tu.

Am vazut si eu pozici cu copilasi draguti, Paulica, Ruxi (chiar ca n-am mai vazut-o de un car de vreme....) si Davidutzu blondutzu (fulgule ) su Silviu si noile jucarii , cu Iustin (si ce invidiosi suntem pe voi, Delia, la voi e atat de cald si aveti asa o trasurica de eleganta ) cu Iris si gardina minunata a Danei, cu Bobitele cele frumusele...oare am mai vazut vreun strumph? Asta am facut-o asa...pe rand printre alte lucruri casnice
sunt la bucatarie acum, dar mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

otilia pestii lui silviu nu au crescut chiar asa de mult, astia nu erau pestii lui din acvariu ci unii prinsi de tataie pt pisica si ii pune in lighean sa se joace si fimiu
iar despre sanatate ce sa mai zic ca ma enervez doar cand ma gandesc.....e bine.... asta cat se poate adica e inca mucios.... inca tuseste si mai da si un canin care ma dispera ca mai da si putina febra
si asta dupa ce tocmai am terminat a 3 doza de antibiotic care a fost si injectabila

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Dana, undeva aproape de Gherla, Valea Ormanului. Cind mergi de la Cluj spre Dej, la intrarea in Livada faci la stinga si mergi vreo 7 km pina ajungi in Orman. De acolo era tatal meu, si am veri acolo si in Cluj, Apahida, Gherla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Aime,imi pare rau sa aud ca aveti probleme de familie,dar o sa le rezolvati voi,nu? Sper din tot sufletul sa pot veni.Il aduci si pe Vladut?

Va pup pe toate!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by Bobita

Dana, undeva aproape de Gherla, Valea Ormanului. Cind mergi de la Cluj spre Dej, la intrarea in Livada faci la stinga si mergi vreo 7 km pina ajungi in Orman. De acolo era tatal meu, si am veri acolo si in Cluj, Apahida, Gherla.

Bobita, mamica a 2 albastrele

Aha, m-am prins acum unde e Valea Ormanului...chiar acolo n-am fost dar Dejul, Gherla si Clujul le stiu pe de rost sau pe-aproape, ca am fost de sute de ori pe-acolo.
Si deci tu esti jumate' ardeleanca... si se pare ca-ti si place zona...
Eu numai prin iulie o sa merg la Cluj, dar e Adriana si gemenushii acolo.. poate va intalniti!

Delia, l-am vazut pe Iustin cu bicitrotineta... e tare dulcic! si ce cald e la voi, ca era in sandalutze...

Ah, si ce m-am mai distrat de Silviu cum hranea el pisica...

Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput