Copilasi de nov-dec 04 (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by roserb

quote:
Originally posted by aime

Ieri am sarbatorit puiul de 1 an jumate si noi de n-spe ani de casatorie, am facut tort...

mamaaa, iar vii cu torturi din astea criminale. E tortul cu trufe, nu? De mult timp imi fac elan sa-l execut si eu, dar ai mei mi-au tot comandat alte chestii, asa ca inca nu i-a venit randul.Cred ca e tare bun, nu?

e nemaipomenit iata-l si pe cel de Paste aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by aime

e nemaipomenit iata-l si pe cel de Paste

Ma enervezi! Acum de suparare sunt nevoita sa mananc o bucata de ciocolata

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Onitzo, iti raspund eu pana intra Adriana, Hotel Agape si restaurant Hubertus sunt f. aproape una de alta, ambele sunt in centru.
Agape este chiar langa P-ta Matei Corvin, pe o stadutza unde este si unmagazin f. fain de decoratii interioare... eu vesnic intru pe acolo...

Hubertus este pe o artera principala a Clujului (Bd. 22 Decembrie), si faci pe jos intre cele 2 locatii cca. 10 minute...este un restaurant cu specific vanatoresc...

Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

aimeiutza, voi vreti sa ma omoratzi cu bunatatzile astea...dar cred ca e complicat de facut, nu? sau asa pare...
pupam buclutzele lu Vladutzu

eveline, David cred ca ar dormi si manca in leagan, dar nu am eu atata rabdare sa-l dau...

David mi-a facut azi febra, am fost cu el la doctor si again otita
despre vorbarie : nici David nu da pe afara, ultimul cuvant pe care il spune este "da" , mai scoate niste sunete cand vede gainile dar fraze inca nu compune..

bitsone, ma intrebai daca nu mi-e frica de pofta lui nesatula de nisip si pietre...apai ce sa fac..m-am obisnuit...Am avut 2 variante sa-l stopez :
1. sa ma panichez tare, sa sar pe el si sa-i smulg nisipul din gura(ce a mai ramas), sa il cert si sa-i zic nu categoric si sa-i explic de ce nu...eentual si sa mor de stres ca face enterocolite, etc.
2. sa stau calma, sa vada ca nu e chiar desertul favorit si sa renuntze la un moment dat de buna voie si nesilit de nimeni la a mai manca...adicatelea sa-i treaca toana
prima varianta e deja fumata si fara succes, asadar sunt in faza 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by danette

Onitzo, iti raspund eu pana intra Adriana, Hotel Agape si restaurant Hubertus sunt f. aproape una de alta, ambele sunt in centru.
Agape este chiar langa P-ta Matei Corvin, pe o stadutza unde este si unmagazin f. fain de decoratii interioare... eu vesnic intru pe acolo...

Hubertus este pe o artera principala a Clujului (Bd. 22 Decembrie), si faci pe jos intre cele 2 locatii cca. 10 minute...este un restaurant cu specific vanatoresc...

Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

dana eu habar nu aveam unde e agape! asa-mi trebuie daca nu mai pot sa ma plimb asa cum vreau. si atat de multe s-au construit in ultimii 2 ani

Adriana & Bianca si Tudor

(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fulgule, nu degeaba ne-am "ales" de cuscre...mai drept sa-ti zic si mie-mi cam venea sa dau iar o fuga cu ruxi pe la orl ca iar parca plangea aiurea din senin dar totusi...a fost o singrua data...am zis sa nu exagerez cu nebunia mea...sanatate multa davidutului
tryburtika si pe frumuhselul alex
fetelor va rog din suflet aveti mila sina ca nici nu mai pot sa scriuafisati reteta tortuletului cu trufe ca moooor aiiiiciiii...
multumesc anticipat si dau si
andreap, ma bucur ca v-ati distrat
eveline, sa sti ca alex este asa cum zici tu...nu-i place in leagan, nu sta decat maxim 1 min...si ce ma mai ofticam cand era mic asteptam cate 10-15 min sa se elibereze leaganul si cand in sfarsit se elibera...statea si el 1 min si zicea "dataaaaa"...adica gata...vreau jos...in schimb...d-ra ruxi daca s-ar putea ar dormi acolo in leagan in parc.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Am savurat si ultima felie de truffle, este intr-adevar un desert deosebit, dar nu ptr copii , ca e plin de cioco, iar glazura eu am facut-o si cu ness....asa ca Fulgu ( si noi cretulinul tau), Monica reteta e de pe forum www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75292&whichpage=1" target="_blank">Deserturile Nataliei pare complicat, dar nu e deloc si gustul...nu mai zic.

Si Vladut sta in leagan, mai ales ca avem si-n balcon...da acu depinde ce chef are...lui ii place si topoganul si mai ales balansoarul.

Danette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eveline,Radu se da in leagan cate o juma’ de ora dar nu vrea pe tobogan.Fiecare copil cu preferintele lui,nu?

Aime,frumos tort (si fac pariu ca a fost si foarte bun).Intrebarea e : tu cand ai timp sa faci atatea bunatati?Ca eu am ajuns sa command pizza din ce in ce mai des,plus omlete,cremwursti,spaghete…chestii din astea “la minut”.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mai, mie burtica nu mi se pare mult mai lata ca la alex, mai degraba o pun pe seama faptului ca si soldurile mele sunt mai late acum decat erau la sarcina cu alex, deci automat si burta se distribuie altfel. Mai e si chestiune de bluzele pe care le port. Daca port ceva strans pe burta, pare burta mai tzuguiata.
Desi acum am mai putine kg decat aveam cu sarcina lui alex pe vremea asta, arat mai plinuta acum, mai mare... nici nu stiu cum sa spun...
Dar sunt convinsa ca forma burtii n-are nici o legatura cu sexul bebelusului.
Oricum, fetita sau baietel, nu-mi doresc decat un singur lucru cu adevarat: sa fie bebe sanatos. Restul (sex, culoarea ochilor, cumintenie etc.) intra la capitolul mofturi.

.......in 18+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andra, ti-am vazut pozele si tare mi-au placut, arati foarte bine si esti de-a dreptul o 'gravida zvelta' in acceptiunea mea
Alex e un dulce in pozele in care doarme... un ingerash!

Adriana, intamplator stiu si eu de Agape, fiindca am tot avut drumuri in zona aceea, e pe str.Iuliu Maniu mai jos putzin de Nobila Casa.
Am vazut pozele cu gemenashii, sunt niste scumpici si ce bine ca-i potzi duce la tzara, e alt aer.. e altceva... Iris de ex. mananca mult mai bine daca o ducem la tzara in w-e.
Mie nu mi-a venit sa cred ca a mancat o pulpa de pui cu garnitura.

Apropos de we, am fost si sambata si duminica la tzara unde avem casa de vacantza si langa noi sta o familie de tarani care au aproape toate animalele domestice, duminica a urcat-o sotzul meu pe cal pe pitica si a fost super incantata, nici urma de frica... era fascinata de iapa.. dar tot MAU este in top!

Fulguletz... intzeleg ca esti deja familiarizata cu felul de masa: NISIP... noi am degustat in w-e asta si n-as zice ca i s-a 'aplecat' de la el... fiindca a mai incercat ( se servea cu lopatzica de nissip, nu cu mana - ca nu-i frumos)... dar asta e... en fin, toata era plina, inclusiv in scutec, in par era cu nisip aseara, cand am ajuns acasa.
Imi pare rau pentru otita lui David, sa se faca bine cat mai repede!

Aime, super desert, felicitari pentru aniversarea voastra si a lui Valdutz, va pupicesc

Pupici si micutzului terro Silviu, si albastrelor dragutzelelor Bobitzei!

Oti, te si sa stii ca am remarcat interventzia ta de la sub. de pe Discutzii generale.

Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput