Copilasi de nov-dec 04 (121)
Raspunsuri - Pagina 15
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by danette
Oti, tesi sa stii ca am remarcat interventzia ta de la sub. de pe Discutzii generale.
Si eu !
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Otiliav spune:
Dana, Jasmine, si eu va
, am intrat acum la subiectul cu pricina si am vazut ca a pus cineva definitia cuvantului. Parerea mea este ca nu contine nimic stanjenitor, chiar ma intrebam daca sunt
.
Aime, pai ce ne faci, tu ai scapat de kilograme pretioase si ai dreptul, dar eu una nu prea am voie sa cad in ispita.
Si Ana este la parintii mei la tara, era in extaz de fiecare data cand am sunat, striga "pui-pui", se rasteste la catei, pisicute, se uita cum sug vitelusii la vacuta (sunt gemenasi: baiat si fata
), nu mai spun ca se joaca toata ziua cu mieluti si ieduti. Tare mi-e ca vine in Norvegia mirosind a "vacuta", dar din fericire nu o sa simta nimeni ca astia au imprastiat peste tot ingrasamant natural pentru fertilizare
, deh le place sa aibe gradini frumoase si ecologice.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
bits spune:
Aimee m-ai omorat!trebuie neaparat sa-l fac si eu ca arata bine bine de tot.Multi ani inainte sa fiti la fel de fericiti ca si pana acum!pupici lui Vladut!
TRY sa stii ca e maricica burtica si iti sta fff bine.ce lung e Alex acolo cand doarme cu jucariile
.sa stii ca nu are legatura forma burtii cu sexul.prietena mea a nascut de curand o fetitza si burtica i-a fost tzuguiata rau,asa ca.....
octy,KEN(1nov 2004)
cookie spune:
Aime, inca o data, multi ani fericiti impreuna cu puiul vostru scump!
De torturi nu mai zic ni'ca...
Fetelor, si copila mea haleste nisip, da' parca tot mai gustoase ar fi pietricelele si chistoacele pe care le culege cu aplicatie din parc...ei, na, noi sa fim sanatosi!
Try, sa stii ca aceeasi chestie mi-a spus-o si nasica mea in legatura cu bb2...zicea ca s-a marit mult mai repede decat la primul. Poate si organismul recunoaste mai usor starea de graviditate si se arata mai curand...In orice caz, astea-s chestii minore, dupa cum ai spus si tu, important este sa fie bebelusul sanatos, restul nu mai conteaza!
PS Si chiar esti o graviduta foarte frumoasa!
Danette, la noi preferatii sunt cateii...asa ca toate animalele, cu exceptia ursului(care face intr-un fel foaaaaaarte special!
) fac "ham-ham"...chiar si pisica! ![]()
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor
si sa aveti o zi minunata
ps aime
si multumesc de reteta
monica
aime spune:
Buna dimineata!
Multumim fetele de urari si de aprecieri
...azi e ziua nostra...doamne ce-au mai trecut anii...acu n-spe ani eram deja casatoriti civil, chiar pe la ora asta ...ei, noi sa fim sanatosi si puiul...ca 20 ani nu voi mai avea ![]()
Otilia, mey, eu fac dulciurele, da sa stii ca ma abtin cat pot (cel putin cat am fost pe regim nu am gustat deloc), sa nu fi muncit degeaba...acu am papat si eu, ca si asa de o bucata de vreme sunt pe stagnare...
Jasmine, pai eu fac treaba cu Vladut, el e in general cuminte (bine, acu sa nu credeti ca sta smirna, mai face si boacane), da fac de mancare...tortul l-am facut in 2 etape, foile intr-o zi, si stie ca nu are voie la cuptor ca faca "pfffff" adica arde...si crema si asamblarea in alta zi.Ce sa fac ma adaptez nevoilor si cerintelor lui.DAc am treaba mai multa ii dau vreo 2 castroane, linguri de lemn, cutii, in balcon (eu am balcon la bucatarie) si-l supravegez in timp ce fac treaba. Face o galagie....enorma...dar macar sta intr-un loc.
Cookie
si noi...mey si Vladut e fan catei (ieri alerga dupa un dulauuuuu) zice mam-mam la catel, mau e pisica, ddiii calutu, muuuu vacuta...da cel mai tare ma amuza mam-mam
...
Hai ca mai vb, ne pregatim de plimbarica
aime si
Vladimir in mai
andreap spune:
Buna dimineata de la noi.....
Aime,e super tortul....eu la capitolul dulciuri
..nici chec nu stiu.E drept ca nici nu-mi place sa mananc,dar al meu sot sigur ar saliva dupa prajiturile tale
!
Felis,felicitari ptr.Mihaita
!In curand o sa ai baiat plimbaret!Si bafta la noul servici!
Fulguletz,si Mariuca mananca "pete",adica pietre,pe post de.....gustare
.Nici eu nu ma stresez prea tare deocamdata de microbi,vad ca e rezistenta![]()
Daca vreti sa ne vedeti,am pus cateva poze din WE aici:http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550429075&security=Rlpplp
Pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
onitza spune:
DANETTE multam mult. ma voi descurca eu. Abia astept sa ajung in Cluj!!! chiar si pentru cateva ore!!! 
ADRIANNA, ce faci scumpi??? lasa, ca se fac copiii mari, sa vezi ce ne trimit ei apoi la plimbare!! ![]()
ANDREAP, o vazui pe maria la Moeciu, ii sta foarte bine in rosu!!! e o dulceata!!! nu iti plac dulciurile??? pai asa se explica silueta ta!!! ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!