Copilasi de nov-dec 04 (121)
Raspunsuri - Pagina 13
onitza spune:
Fetele, ia uitati ce vor italienii sa faca!
"Italia va avea, incepind din iunie, un post de televiziune care va transmite 24 de ore din 24, fara publicitate, un program adresat exclusiv bebelusilor. Potrivit cotidianului “La Repubblica”, postul va oferi programe in care eroii sint papusi din plus sau abecedare animate care cinta, se joaca si fac gimnastica. Initiativa a fost primita cu reticenta de o buna parte a pedagogilor infantili, precum psihiatrul pentru copii Ernesto Caffo, care a apreciat ca „nu exista nimic educativ care sa poata fi invatat la aceasta virsta la televizor“."
Nu am timp ca v-as scrie mai multe!
ADRIANNA, pe 29 mai sunt la Cluj, cu turisti, apropo ca veni vorba, trebuie sa ajung la Hotel Agapa si nu stiu precis unde e, stii cumva daca e departe de Restaurantul Hubertus? :D Nu stiu daca am timp sa ne vedem, ca ajungem pe la 10 cred, ne plimbam, servim dejunul si plecam spre Sighisoara!!! dar poate, veniti voi in zona!!! ar fi super!!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
quote:
Originally posted by onitza
Fetele, ia uitati ce vor italienii sa faca!
"Italia va avea, incepind din iunie, un post de televiziune care va transmite 24 de ore din 24, fara publicitate, un program adresat exclusiv bebelusilor. Potrivit cotidianului “La Repubblica”, postul va oferi programe in care eroii sint papusi din plus sau abecedare animate care cinta, se joaca si fac gimnastica. Initiativa a fost primita cu reticenta de o buna parte a pedagogilor infantili, precum psihiatrul pentru copii Ernesto Caffo, care a apreciat ca „nu exista nimic educativ care sa poata fi invatat la aceasta virsta la televizor“."
Nu am timp ca v-as scrie mai multe!
ADRIANNA, pe 29 mai sunt la Cluj, cu turisti, apropo ca veni vorba, trebuie sa ajung la Hotel Agapa si nu stiu precis unde e, stii cumva daca e departe de Restaurantul Hubertus? :D Nu stiu daca am timp sa ne vedem, ca ajungem pe la 10 cred, ne plimbam, servim dejunul si plecam spre Sighisoara!!! dar poate, veniti voi in zona!!! ar fi super!!!!
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Hotelul e Agape!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
eveline spune:
Eu nu ma plangeam ca Bia nu spune nimic inteligibil....ea nu spune in afara de "moamoa" nimic....nici macar pe limba ei...asta-mi era problema!
Ana si Bianca-iubita
andreap spune:
Buna si de la noi.....am reusit sa va citesc,sa mai vad ceva poze...
Noi ne-am distrat super bine la munte,a fost o vreme superba,Mariuca a stat numai prin curte,leagan,balansoar,"mu",puiu,di-di....a mancat pe rupte,a dormit la fel si a fost cumintica.Inconjurata de atatia care-i dadeau atentie,parinti,nasi,prieteni..zburda de la unu' la altu'.
Try,frumoasa burtica!Si Alex la fel,un urias pe langa "galma" mea de fata
!
Flory,sanatate si sa ne anunti cand vine BB!
Ad-rianna,dragalasi gemenusii tai
!Si harnici
..te cred ca ti-e dor de ei...Pe mine ma roga bunicile sa o trimit cateva zile la Pitestisi,desi as avea un pic de timp sa fac treaba prin casa si eventual sa ma odihnesc,nu-mi vine..sunt nebuna..stiu![]()
Vio,Bia compenseaza prin altele lipsa de "comunicare".Lasa copilul in pace,poate nu vrea sa vorbeasca cu tine,nu te-ai gandit si la asta
?Pupici multi
Eu la capitolul vorbit stau bine,reuseste sa lege chiar 2 cuvinte(de ex."ci taci"..adica ce faci"si daca o intreb si eu,raspunde "bide"
...Si multe altele,nu le zic sa nu ma
fetele cu copilasi mai "nevorbareti".Dar are si cu cine semana....
..mie nu-mi tace gura toata ziua..asta e!
Eu o am pe socrela la mine,ca 3 zile am cursuri pana la 8.30 seara.Asa ca,am ajutoare![]()
Pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
roserb spune:
L-am vazut pe smecherila de Silviu , pe Vladut cel harnicutz (ce or avea copiii astia cu aspiratoarele si mop-urile, ca si al meu e fan declarat), pe albastrelele frumusele ale Bobitzei (La multi ani!) si pe Alex- barbatul gastii(o sa pun si eu poze cu Mihnea reparand rotile carutului , exact la fel ca Alex
). Am admirat si o burtica frumoasa (Try), dar , intrucat mi-am pierdut indemanarea de mama-Omida, inca nu ma hazardez sa ghicesc sexul lui bb2, desi un pic mai mult de 50% inclin catre fetitza!
Noi am scapat (deocamdata
) de otite, behaieli si alte cele, sa vedem cat ne tine acalmia.Zilele astea am stat mai mult pe afara , ceea ce le-a priit de minune copiilor, au mancat/dormit excelent.Mihnea a inceput sa-si dea incet incet drumul la vorba, incearca sa imite mult din ceea ce aude, si zilele trecute a spus prima "propozitie" : "Mama, suzi!"- adicatalea sa ma misc odata si sa-i dau suzeta.
. Pe cat este zambetul lui de angelic, pe atat e de artagos cateodata, iar daca incaseaza vreun ghiont de la Bianca sau alt copil, imediat riposteaza identic, carevasazica mai avem de lucru la capitolul maniere.
In rest nu prea avem cu ce ne lauda, ne bucuram ca macar s-a facut vremea frumoasa!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
eveline spune:
Mey, ai vostrii copii stau cuminti sa se dea in leagan utza?
Ca Bianca-i catastrofa....inclin sa cred ca nu-i place deloc, spre marea mea uimire, n-am mai vazut copil sa nu-i placa asa ceva...eu cand eram mica ma dadeam cu orele. Pe ea o pun in scranciob, o dau de doua ori si ea hop sare din leagan...daca nu-s pe faza se duce drept in cap. In schimb ii place pe topogan....numai ca s-ar putea sa fac brand de halterofil...evident ca n-o urc in varf sa-i dau drumul.....o pun ceva mai sus si o las sa alunece....si tot asa si la kilele ei....sa vedeti ce muschi fac.
Cuscrita tu ce mai faci, ce face Andrei....?
Ana si Bianca-iubita
aime spune:
Roxana
ce bine ca ai mai aparut si piticii is bine...o sa facem un club al curateniei
si gata, nu?
Ieri am sarbatorit puiul de 1 an jumate si noi de n-spe ani de casatorie, am facut tort...ia priviti
eveline spune:
quote:
Originally posted by aime
Roxanace bine ca ai mai aparut si piticii is bine...o sa facem un club al curateniei
si gata, nu?
Ieri am sarbatorit puiul de 1 an jumate si noi de n-spe ani de casatorie, am facut tort...ia priviti
La multi ani fericiti...si voua porumbeilor si cretofolinului vostru!
Cat despre tort...

Ana si Bianca-iubita
aime spune:
Multumim Eveline 
Fetelor iata ce mesaj am primit ptr userul mami nov-dec 04 (pe 27 martie, da eu intru rar pe adresa aceea) : "O sa va rog sa nu mai folositi id-ul "mami nov-dec 04" decat pentru
deschiderea subiectului si facilitarea editarilor pe subiectul respectiv.
Multumesc!:)" de la veve (moderator)...sa incercam sa respectam ![]()
roserb spune:
quote:
Originally posted by aime
Ieri am sarbatorit puiul de 1 an jumate si noi de n-spe ani de casatorie, am facut tort...
mamaaa, iar vii cu torturi din astea criminale
. E tortul cu trufe, nu? De mult timp imi fac elan sa-l execut si eu, dar ai mei mi-au tot comandat alte chestii, asa ca inca nu i-a venit randul.Cred ca e tare bun, nu?
Roxana&Co
POZE CU PITICII