Bebelusi de sept-oct 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ramona, in caz ca vreodata mori de pofta dupa kurtos - gasesti in fata la Selgros-ul Berceni.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Buna dimineata fetelor!
Darius s-a trezit la 7 a papat iar acum face nani. Eu mi-am facut o cafea si fug repede sa o beau, dupa care incep sa fac un pic de curatenie, pana se trezeste baiatul.
Ianinte insa am vrut sa va salut si sa urez sarbatoritilor zilei!

Ma bucur ca "v-a placut" de vecina mea. Si mie imi place
KRISTINUTZA multumesc pentru raspuns!
VALEN, CARMI, ANTOANELA, SIMO, MIFLORE multumesc ca mi-ati admirat flacaul!
MIFLORE am vazut pozele cu ANA de aseara . E o dulcica in sarafanul de jeans, ce mai! Mor dupa domnisoricile astea micutze imbracate in rochite, iar ANA e o papusica dulce foc! Felicitari si pentru progresele Anei. Si eu am observat progrese la Darius.
VALEN nu esti singura care a facut bebe cu ochi caprui; ma inscriu si eu in lista, cu toate ca atunci cand era in burtica eram sigura ca imi mosteneste mie ochii albastri...n-a fost sa fie...asta e...
TANGERINE, SI dDarius tot in brate sta cand iesim in parc. sunt singura cu bebelusul intr-o mana si cu caruciorul ion cealalta. Se uita lumea la mine, da' nu-mi pasa!
In ceea ce priveste caruciorul, Darius are unul primit "tocma' din America"(cum ii place sotului sa spuna). Nu stiu ce marca e...pe el scrie Safety... Este frumos, dar super jegos acum(este crem si oricat l-as spala tot nu se curata...zici ca am fost la sapa cu el..)./ Va trebui sa ii iau si eu un alt carucior de vara, dar sa imi mai revin un pic cu banii, ca toate economiile le-am dat la avansul pentru masina...oricum nu cred ca ii cumpar unul de fitze...are ceva daca ii iau unul mai ieftin si scriu pe el cu marker-ul mclaren?
Ma duc la cafelutza si cand revin o sa ma uit la pozelke de la intalnire si mai sunt cativa bebei pe care vreau sa ii admir!
Hai ca am o logoree de zile mari! O fi incurabila?

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Roxi, super ideea. O singura corectie, daca imi permiti: corect se scrie Maclaren - ca sa nu se prinda lumea din prima ca nu e de firma.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

LA multi ani sarbatoritlor de azi care isi fac lunita David,Anamaria,Stefania,Mara,Victor,Monica,Casian multi puicei de la noi pt fiecare

Miflorce rau imi pare aseara am mai trenat un pic pe aici si dupa accea am plecat fara sa mai ma uit ca mi_ai acceptat invitatia ,scuze,ramane pt data viitoare

Tonnia sa purtati cu placere hainutele scumpe ,lsa ca vine si carutul

Roxi cafeluta buna si eu ma duc acusica
Ioana,aoleu ce ne asteapta si pe noi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Cit cost acasa "Maclaren"? eu aici am dat pe el 170€

ma duc sa imi beau cafeluta ca imi pica ochi in gura

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Roxi, si eu imi beau cafeluta acum!
ma pun sa calc.
cupilu doarme.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

IOANA "maclaren" sa fie!
NANADANA si tie cafeluta buna! Io am dat-o gata, 3 tigari pe langa, am spalat si vasele si aragazul. Tre sa spal pe jos si sa ma apuc de spalat(adica masina, manca-o-ar mama pe ea) ca acum se trezeste cupilul!
Am, uitat sa va spun ca aseara m-am uitat la "Return to sender" si tare mi-a placut. de cand cu DC si cu filmele astea trase de pe ODC m-am prostit de tot...n-am mai citit o carte de cand lumea si pamantul...

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

HILDE cafelutza buna si tie! Spor la calcat! Eu urasc aceasta indeletnicire.

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata don'soarelor,

Trimis barbat la munca, sa aduca arginti acasa, copil la cresa, deci eu stau pe net, sa vad ce mai ziceti voi.

Uite ce coincidenta, sambata trecuta am batut magazinele sa vedem care e oferta la carucioarele usoare. Cel pe care-l avem acum e f bun dar e masiv si cum urmeaza sa venim in Rom par avion, am vrea sa luam unul mai usor si care se pliaza bine.
Criteriile pr noi sunt urmatoare:
- spatar reglabil, pana la o pozitie cat mai pe spate, pt ca Victor inca nu sta in popou;
- greutatea carutului, usurinta cu care se pliaza si dimensiunile inainte si dupa pliere;
- pretul, daca are aparatorea de ploaie inclusa si eventual alte extra-uri.
- in plus, am prefera sa aiba o bara in fata, sa se tina bebe de ea, sa-i agatam jucarele si alte chestii.

E clar, cele mai usoare si pliabile sunt Maclaren, am gasit pe www.primashop.com/poussette-quest-avec-chan/art/frfr_92010066.html" target="_blank">net o oferta f buna, Quest cu 119 euro (in loc de 149 cat e la magazin), si cu saculetul de iarna inclus (numai ala e vreo 30 euro daca-l iei separat). Aveti aici si fisa tehnica.

Preferatul meu e Quinny Zapp, super-usor si mititel cand se pliaza, l-am gasit si pe acesta in oferta www.primashop.com/poussette-zapp-orange/art/frfr_92010086.html" target="_blank">aici, 129 euro in loc de 179. Dar spatarul e fix, nu e deloc reglabil si scrie ca se recomanda la copii mai mari de 1 an.

Asa ca vin cu o intrebare intrebatoare: Simo74, voi cum va descurcati cu el asa, Luca sta deja in fundulet? Nu va deranjeaza ca nu se da mai pe spate spatarul?

Bara nu are niciunul din acestea, am gasit un singur model cu bara in jur de 100 de euro, Bebe Confort modelul Allegro, dar normal, e un pic mai greu si mai maricel.

Hai ca v-am facut capul calendar cu teoria carucioarelor, dar parol d'honeur ca ma preocupa subiectul, orice sfaturi si idei aveti, spuneti, nu va sfiiti.

Am incercat sa-i iau si ochelari de soare lui Victor dar cand i-am probat a inceput instant sa urle, deci am renuntat. La fel si cu cipilicile de vara, am probat vreo 5 si le-am luat pe cele la care a urlat cel mai putin.

Hai ca va pupacesc, o zi buna,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Nanadana, n-as sti sa-ti spun pretul caruciorului Honda sau Bmw sau cum ii ziceti voi, ca noi avem unul de la magazinul "Barza" si daca voi cumparati copiilor cate 2, 3 sa fie acolo in casa, eu ma gandeam sa-l pastrez pe asta si pt. urmatorul copil (chiar daca ii cade o roata). Pana la urma, cred ca voi face ca Roxi.In alta ordine de idei, va invidiez sincer cand citesc ce bunatati mancati. Voi stati bine cu greutatea, ca eu mai am ceva de slabit ca sa arat cat de cat.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput