Bebelusi de sept-oct 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

M-as bucura sa-i ramana verzi, cu toate ca nu stiu cu cine seamana! Eu am un cerc verde la exteriorul irisului, probabil c-a exploatat fata chestia asta
Asa-i, maine noi stam acasa, cu fetele, d-aia bananaim pe-aici; cu toate ca Ana nu mai doarme asa mult, pe la 8 si ceva imi da trezirea!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Eu zic sa mergem la nani!
Somn usor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Somn usor si voua!Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ce e aglomeratia asta in miez de noapte?
Fete serioase cu copii acasa sunteti voi?

Am vazut ca v-ati intalnit. Sa va fie de bine.
M-am pierdut toata in tainele carucioarelor mclaren si mi-a pierit si somnul. Zau asa! Si ziceti ca asta e moda acum...

Mai danseaza cineva in seara asta?

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Buna dimineata!

am vazut pozele, sa va fie de bine plimbarea si noile carucioare!! speram si noi sa ne facem bine mai repede ca daca mai stau mult in casa mooor! si bb e suparat si plicti de cand cu programul asta no fun: nu afara, nu baitza...

Miflore, multumim! sa te faci bine! Ana se trezeste pe la 8??!!! pai maimutza asta a mea protesteaza de ceva vreme si numai la 6 se scoala! hmmm...o sa ii povestesc ce fac alti copii!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dimineata era cand m-am trezit eu! 10 treziri pe putin am numarat, acum am vazut ca dintele cu pricina a iesit pe toata latimea lui, deci daca si la noapte tot asa face nu mai vad legatura cu dintii! Oare teama de intuneric cand apare?

Sa va fie de bine intalnirea, v-am admirat in poze, care mai de care mai frumos!
Am fost si eu la MotherCare si atat m-am invartit pe langa un carucior, mi s-a parut prea scump si nu l-am luat dupa care am lasat cateva milioane bune pe cateva haine (putine), asa ca mai bine luam caruciorul...De fapt ma dusesem dupa o caciulita subtire, nu aveau decat sapci (care-i pluralul de la sapca?).

Ieri am stat pe afara cam 8 ore, am crezut ca pica lat tero...

Hilde, cu intarziere, sa-ti traiasca Stefanut! Ce inalt e, cred ca cel mai inalt de pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutaare
ce bine ca am ajuns la servici; daca mai stateam o zi acasa cred ca ma gaseati la urgente; n-am nici cea mai mica idee cum se descurca bona mea cu maria toata ziua fara sa cada lata; desi am o banuiala ca dra profita de mami si tati cand ii vede prin preajma

ne pare f rau ca nu am ajuns la miruna; abia asteptam, mai ales ca fi-mea se opreste si rade la fiecare copil in parc, desi bietii copii nu inteleg de ce; duminica viitoare speram sa fim la apel ca nu o sa se mai recunoasca fetele...

tocmai cand sa ma laud si eu ca fata mea a facut in tacere saltul de greutate (sb dimineata avea 7.920!!-tocmai ce ma maraiam ca nu creste) am dat-o in fericire cu o diaree lejera; azi dimineata scaunul arata promitator, sper ca am scos-o la capat

eu personal abia astept sa mearga fi-mea in picioare sau macar sa se apuce si sa stea in picioare :am vazut miruna si vladut superbi; iar tehnica de agatat a mirunei e exemplara.. asa o sa aiba o ocupatie ca nu mai pot daca nu o scot in parc-singurul loc unde nu comenteaza si e fascinata de ce in jur, indiferent de cat stam, tb tot timpul ba in brate ba frichinita ba etc..

din nefericire eu am avut cursuri duminica de la 1 asa ca n-am avut cum sa ajungem in parc.. va invidiez sincer

am vazut frumusete de vladutz-care seamana leit cu jadi; frumusete de sarah si de alexandra si de stefan...

m-am distrat cu vecina nebuna a lu roxi

miflore, sanatate multa

a, da si categoria carucioare: eu tot pe chicco il folosesc si nu cred ca o sa iau altul

si am uitat sa raportez: cand am fost la ciuc am folosit scaunul zenith de la chicco- e foarte confortabil si maria s-a simtit bine in el; si acum sta in permanenta in masina ca e un chin sa il montam si demontam de fiecare data

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sepci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Ramona, va asteptam cu drag data viitoare! Eu vineri dimineata plec la Busteni (training) si ma intorc simbata seara - dar vreau sa ne vedem duminica! Vin socrii de joi seara sa doarma cu miruna. Sa stii ca data asta chiar m-am pregatit, am luat apa minerala tusnad, colac kurtos si tort de inghetata. Nu cred ca mai reusesc si duminica viitoare performanta.
mifloricico. N-am pus inca poze cu casuta si iglu-ul, pun diseara. Sa stii ca nu te uit ca te-ai oferit sa-mi faci cinste cu o prraji.

Miruna a trecut la o noua etapa, respectiv scobeste niste discuri care ascund legaturile la sistemul electric din casa - si a reusit sa le scoata. Iar niste rafturi din living sint roase de zici ca avem iepuri in casa - nu ne-au crezut prietenii ca semnele alea sint facute de Miruna. O sa fac o poza sa vedeti. Si eu care vroiam sa luam mobila in living luna asta - cred ca n-o sa mai cumparam.

Poze cu Miruna si Vladut in parc - facute de sotul Irinei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Ioana, asa rasuceaste cutitul in rana.. chiar aveam pofta de kurtos ca in tinutul secuiesc in care ma plimb lunar s-au lasat de sportul asta delicios...m-ai convins data viitoare o iau pe Maria pe sus adormita sau nu diareica sau nu

JAdi, merci pt 4 Ace-sunt chiar la o strada de mine o sa sun o sa investighez si o sa raportez; sac de dormit primavaratic eu am mai vazut la bebecomfort la 75 de lei-mi s-a parut interesant (si de 110 cm lungime!)

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput