Bebelusi de sept-oct 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetele!
Gabriela, e superba Sarah si a crescut mult de cand n-am vazut-o. Pe mine m-a impresionat poza postata de dr Alina in care Sarah sta singurica in picioare la 6 luni!!! Super! O sa mearga repede!
Hildegard, La Multi ani lui Stefanut cel lungut. L-am admirat in poze, e un dulce si jumatate! Si f bine dezvoltat.

Ioana, mmmm, kurtos, ce bine suna, cred ca iti fac si eu o vizita Caruciorul acela, chiar daca radeti voi de el, nu are nici o legatura cu echipa de formula 1, Maclaren. E cu totul alta mancare de peste, hi hi. E un fel de Primii pasi ai lor! Noi am luat caruciorul pentru ca mamutul nostru ocupa tot portbagajul si nu am fi putut sa il luam in vacanta cu noi, este prea mare. Daca tu reusesti sa bagi si caruciorul si vreo 2-3 valize in portbagaj nu are rost sa il schimbi sau sa iti iei unul "de vara" sau "sport" asa cum, chipurile, se numesc astea umbrela.
Si am vazut la Cora unul f f frumos, bej cu rosu si altul albastru. Nu stiu ce firma era, dar se facea f f mic si costa pana in 2 milioane. Are prietena mea unul si e tare frumusel (are si bara in fata). Asa ca cine vrea unul usor, gaseste acolo la un pret super (si calitate super ok)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua ca e destul de tarziu ca sa mai zic neata!

Eu am avut o duminica infernala, dupa ce s-a comportat copilul exemplar, nu a excelat la mancare dar a fost cumintel dupa ora de baie a inceput show-ul. Cand vedea bibe de lapte se incura si urla de parca ziceai ca il tai cu cutitul pe de-a latul asa ca dupa 10 minute de urlete (sau poate mai putine, mi-e mi s-a parut infernal de mult) i-am facut iaurt si l-am hranit, circa 100 g iaurt cu 2 lingurite de cereale de fructe dupa care nici un semn ca ar vrea sa doarma, asa ca de la 11 la 1 am incercat sa il conving sa doarma dar parca zici ca avea nervishori in curishor. Am zis ca nu a facut kk asa ca in premiera i-am pus un supozitor soldat cu efecte in 3 secunde. Dar nici chip sa doarma asa ca imi venea sa il trantesc cat colo, pana la urma l-am luat in pat la mine, l-am ametit un pic si a adormit si dupa 30 minute l-am transferat in camera lui sa doarma. Mai departe nu mai stiu ca eu m-am culcat pe la 1.30 asa ca a supravegheat mama copilul care a scancit pe la 2 si pe la 4 si in somn l-a mufat la bibe. Pe care l-a baut!

Dimineata a dormit pana la 8.30 si a prestat si o cadere din patul nostru, nu am idee unde s-a lovit dar a plans foarte putin circa 1 minut. Treaz nici sa nu vada laptele si cand in sfarsit a venit bona (tarziu de altfel ca era inspumata ca daca venea devreme nu cadea copilul cand eram eu la baie) i-a dat juma de borcanas de fructe si il culca.

Am sunat iar pediatra ca de 2 zile il culc cu iaurt ca nu mai vrea lapte si mi-a spus ca e infectie, sa asteptam sa iasa analiza dar din practica ei manifestarile sunt clare acum... asa ca astept rezultatul si ma pregatesc sufleteste, poate vor fi antibiotice injectabile de data asta? Ca nu stiu daca mai sunt suspensii care sa fie pentru bb.

Una peste alta sunt intoarsa pe dos, nu prea am dormit, afara e naspa plus ca e luni gri, nici iarba nu creste.

Alea alea dar negre,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Nanadana, la noi a zis Jadi ca e 9 milioane, nu stiu daca varianta Quest (pe care il am si eu), s-ar putea ca Techno XT sa fie atata. Oricum niste smecheri astia de la noi. E un pret bun la Quest, e f bun, spatarul se lasa cat de cat pe spate, poate sa doarma copilul si este extrem de usor, eu pot sa il ridic cu copil cu tot in el si sa urc scarile cu el. Zapp arata super si nu-i mai spune lui Simo cat costa la voi ca iese scandal in casa, cu sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Kid, nu c-as vrea sa ma laud prea tare, dar sta in picioare de la 5 luni. Chiar am o poza in album facuta la 5 luni si jumatate. Acum gata, ma duc si eu la treburile mele.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Eu sunt multumita de caruciorul meu dar este un pic cam greu, asa ca vreau unul mai mic si pliabil ca sa il pot manevra cum vreau el. Daca il mai tin curelele, nu am de gand sa mai cumpar celui de al doilea copil alt carucior ca asta e ok, are mici scapari dar e convenabil si l-am luat cu 5.5 milioane cu tot cu scoica si e de fapt baby relax facuit special pentru carrefoure, in china evident .

Si la stroller ma gandesc ca il va folosi si dupa un an, fratele meu in canada il avea in permanenta in masina si il folosea daca obosea copilul si asta pana la 4 ani. De fapt in vest am vazut si copii mai mari de 4 ani care inca mergeau in carucior, nu de alta dar le era mai comod decat sa ii care prin brate si nu se mai rusinau cum fac romanii, vai ce copil mare si inca merge in carucior.

Si cu asta basta, ma duc sa imi beau cafeaua! Si poate si muncesc daca apuc sa vad corect in leptocul asta!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Valen, dar chiar ai cu ce sa te lauzi!!!
Eu ma plangeam cu Jadi ieri in parc ca avem copii puturosi. Nu sta nici bine in fund a mea, de fapt nici nu vrea Cum o pun, sta un pic, apoi se lasa intentionat pe o parte si imediat pe burta. Pozitia preferata! Imi doresc tare sa o vad macar in fund sa stea.

Mergi la inceput

Las ca daca nu zice Simo cat e Zapp-ul zic eu ca l-am intors pe toate partile a Mini Blu si e 9 bulioane si au si cei de ma MC in catalog Zapp-ul si stiu ca il pot aduce la comanda.

Ramona daca ajungi la 4ace sa imi zici si mie care sunt scorurile, eu tot in banuiesc pe astia de la Mini Blu ca umfla preturile.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Valen eu una nu iam luat n carucioare la pui ,de la inceput i_am luat acest carut(este recomandat de la 6 luni) pt m_am gandit cum este iarna o sa -l scot prea putin afara si daca da ,il pun in kangur si asa am si facut acuma il folosesc cred ca pina la 4 ani ,bineinteles daca nu imi cade vre-o roata

poze

Mergi la inceput

Ca tot nu am chef de munca, ma apuc sa schimb capitolul asa ca stop joc pentru 5 minute!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nanadana, mersi frumos de urari, ca de obicei, esti foarte draguta, .

Tu nu stiai de site-ul acesta: www.primashop.com ? Vad ca e din Franta, eu inca ezit sa comand ca nu am gasit cum e cu livrarea si cat dureaza daca nu locuiesti in Franta. Dar preturile lor par bune, mai ales ofertele promotionale. Daca ai ceva informatii despre ei zi-mi si mie, te rog.

Felicitam si noi pe ceilalti aniversati de azi, David, Anamaria, Stefania, Mara, Monica si Casian, La Multi Ani, sa fiti sanatosi, norocosi si iubiti.

Hilde, sa-ti traiasca flacaul, sa va fie de bine tortul si petrecerea; nu l-am nominalizat ieri dar sa stii ca m-am gandit la el, mai ales ca e nascut in aceeasi zi cu mama mea si aniversarea casatoriei noastre.

pupici la fete,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput