Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si eu repede sa nu ma dati la disparuti
Pe scurt ca tre sa fug:
Miruna nu vrea sa pape piure de legume de nici un fel. Am incercat ieri doar cartofi cu diverse "imbunatatiri" adicatelea lamaie, portocala, simplu, cu lapte, NIMIC. A papat doar cand i-am pus piure de piersici in el. So...de maine o luam de la capat cu cate putina supa in bibe, sper sa mearga.
In rest, toate bune, raspund maine la toata lumea, acu sunt pe fuga.
Pupicei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Vreau sa fac si io un tiker din ala cu virsta bebelului, dar nu-mi iese!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Eu nu am gasit calciu lactic la farmacia din colt, si farmacista mi-a spus exact ca tine , Critinamh, sa pun lamiie, nu mi-a venit sa cred , dar acum mai lamurit tu!
Deci, se fierbe laptele si se lasa sa precipite cu lamiia, sau se pune la sfirsit....si apoi se strecoara imediat sau se lasa sa se raceasca???
Scuze, noi astia de la Baku, am zis mama la 15 ani!

Poze

Mergi la inceput

Hai ca umplu io ultima pagina a scutecului si apoi nu mai citeste nimeni!toata lumea se muta la cap 53!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara
gandaco-potaile dinamoviste!

Bai Noky de unde D-zeu le scoti ca io' imi ud scaunul Raspuns sondaj:BUBU face kk doar o data pe zi cel mul 2 dar rar.

FELI de cand iai dat carnita Ilincutei ca ma bate si pe mine gandul sa-i dau maine.

BULUCI sa ne spui daca vine barza ca io tare-s curioasa, fa un test si nu ne mai tine in suspans.

DORDIA meseriasa dieta ww dar din lipsa de cantar io mananc la ochi si nu stiu cum iese. Ideea e ca ma laud cu inca un kg pierdut si cred ca ceaiului verde i sa datoreazaa adica 4 kg in 3 luni fara mari eforturi. IO zic ce e ok.

PITIC io stiam ca infantrixul nu are efecte secundare cel putin Ilia nu a avut nimic la cele 2 facute, sa vedem la asta de 6 luni cum o fii. M-ai speriat cu febra. Dar cum febra 30 cand 37 e normalu? Eu cred ca ai vrut sa scrii altceva.

PUPICi

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noki la cat mananca Stefan al meu la mine a ajuns si la 3-4 scaune pe zi. Unele sunt solide altele mai pastoase dar...eu zic ca e normal. Multzumesc mult pentru galerie si nu vreau sa ma precipit dar de dim aveam un kg mai putzin. Sper sa nu fi fost tzeapa si maine sa vad ca am avut vreo iluzie optica.

Bulu as vrea eu o cura cu chec dar....nu e pt mine!!! Sa sti ca si mie tb sa imi vina rusii pe 28 Apr si mi-a venit rusoaica pe 4 mai asa ca..... Dar daca e cu ochi....felicitari!!!

De bine ce mananc dieta sanatoasa m-am deranjat si la stomac si ma duc la din 2 in 2 min. Ii dau cu ceai de menta poate....se regleaza ca nu mai pot pleca la Cora si....ma oftic!

Miha felicitari pentru reusita!!! La mai multe!!!

Si eu ii dau carnitza zilnic in supa. De fapt eu supa o pasez odata pentru 2-3 zile si in ea pasez si carnitza si o data pe sapt ii pun cate un galbenus de ou. Deocamdata ii dau carnitza de pasare (piept de pui).

Ma duc sa fac branzica de casa pt masa de fructe!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor vreu sa zic ca fi'miu sta in tzarc si face ture ture de jur imprejur tarash pe coate si vorbeste!! Adica a inceput sa il zica pe l si zice tot felul de blablauri de il manaci. Nimic sa intzelegi dar ...vreau cam multe nu???

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Dordia, ca fain ca-l spune le "l", al meu Simonica face doar vocalize cu litera "a", diferite tonalitati, dar cind se supara zici ca e soprana!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La multi ani,Gabitaco si Bubamara!Sa ne creasca printesele frumoase , sanatoase si mancacioase!

Dordia, multumim de urari, asemenea si tie, esti o scumpa ca de obicei!

Buluci, multumesc mult pentru raspuns.I-au aparut dupa ce am imtrerupt sucul de porto cu mar.Nu stiu ce sa cred.

Nr de scaune la noi a ramas acelasi:adica unul pe zi!

mara si flavi (7dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

FETELOR AM AVUT AZI UN MARE GHINION

MI-AU FURAT GEANTA CU 2 MIL SI TEL DE 13 MIL

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput