Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

iar!
Draga mea MIHA2006 am vrut sa scriu 39 si a iesit...Da am ramas si eu foarte surprinsa, pt ca la 4 luni cu acelasi vaccin n-a facut nici o reactie nasoala ...ceea ce m-a pus pe ginduri si iata sinteza:ori o fi de la engerix-ul ala (pt hepatita)-p`asta nu l-a facut la 4 luni; ori are organismul mai multi anticorpi(ca la 4 luni) ,si reactioneaza mai violent la vaccin..alta explicatie n-am,..poate stie cineva de pe aici..?!!dar oricum...e altceva:nu l-au durut piciorusele deloc, a fost vesel , a mincat fara probleme..!
NOKI=multumesc pt oferta(pus bistriteanu` la bataie),
Sotul tau e microbist?(daca nu n-am motivatie!)
BULUCI:
De KK (numai stiu cine intreba)dar pot sa-i spun ca de cind am inceput diver. ne-am incaltat cu constipatie de mai mare frumusetea care n-a cedat nici la pruna cruda , nici uscata, nici la para, nici la piersica.....am reusit s-o dovedesc cu:1 masa=1/2 borcanel de la orice firma cu caise +++++1/2 iaurt milli 0,1%;intre mese suc de portocala (am gasit niste portocale dulci) si tratamentul 2 sapt. cu duphalac--nu m-a intrebat nimeni, da am zis si eu!
Sunt super, super fericita ca baiatul mami zice de vreo 2 zile ma-ma-ma-ma si ba-ba-ba, cica zice soacra`mea urmatorul o sa fie fata!
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ela imi pare tare rau pentru tine!!! Ce nenorocitzi!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna seara, doamnelor!

sunt ocupata "groaznic", dar mi s-a facut dor de voi. iar am lipsit o saptamana-doua nu? care mai este starea de spirit? ma duc in urma sa citesc...
mai, io credeam ca devine din ce in ce mai usor sa cresti copilu', cel putin asa mi se spunea in prima luna "lasa ca trec primele luni si p'orma e mai bine, o sa vezi"... aiurea! e din ce in ce mai solicitant! si urla, nene, incontinuu! adica acest copil propriu nu tace decat in brate! sa nu ziceti ca l-am rasfatat si de-astea, ca nu-i asa. daca n-am incercat toate metodele de educatie... nimic! asa s-a nascut! ma rog sa faca 1 an sa ne mai intelegem cu el, ca nu se mai poate...
ia sa vad ce mai discutati de diversificare ca sunt foarte interesata. si ma mai intereseaza daca voi ii puneti in fund, la 90 de grade clar...
revin dupa ce citesc scutecul asta..

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
Noi am venit de la ai mei, de unde am mai luat niste filme, cu iubitul Colin, respectiv Valmont si Where the truth lies. In ambele are roluri negative
Din pacate, ptr prima oara in viata ei, ilinca a plans cand a vazut alte fetze decat mami si tati. In momentul in care mama, tata si sora-mea s-au apropiat s-a pus pe un plans de "sarea camesa pe ea" vb lui Creanga! Sper sa nu devina un obicei...

Noki scuze-scuze, de o mie de ori, am tinut sa-ti raspund dar neuronul mi-a facut feste: noi de cand luam Biotics ne-am reglat ceas, facem o data, dimineata, intre 10 si 11.
Insa nu nr scaunelor e relevant ci consitenta lor. Daca devine apos, nu-i a buna.
Saltea am dat comanda la Prestige, cu doar 1.600.000 Miercuri sau joi e gata! Acum vreau sa-i fac cearceafuri-0lic, sa vad ce materiale gasesc, asa mai ptr copii.
dordia cuscra, stiam ca doar de 4 simplu vorbeai, dar m-am racorit pe chestia cu cora. Ar trebui sa se numeasca scutecul "descarca-te!"
Felicitari ptr "l", noi tot la scuipat am ramas
cristinamh felicitari ptr chec! Pana la urma ce-i trebuia in plus?
Multumesc ptr raspunsurile cu carbitza, deci tot zilnic ii voi da de acum, ca pun putina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Pediatra pe care am vazut-o joi (inca nu stiu daca va fi noua dr a Ilincai) a zis ca nu e multumita de Infarix. D c, nu stiu ca nu am intrebat. Asa ca a zis ca dc nu mai vreau sa fac antipolio oral exitsa Tetracoc si mai fac doar Ingerixul de la stat. Tetracoc cica nu se mai gaseste, asha ca vom lua Tetraxim. Face cineva vaccinul asta? Stiti ceva de el?
Miha2006 Ilincai ii dau carnitza de cand s-a terminat postul si e dezlegare la toate cele!

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Servulius!!

Noki...bravo, mama! Doar atat iti spun: .
In legatura cu sondajul tau: la noi a crecut nr. de la 1 la 2 kk pe zi. drept e ca papam doar fructe, deocamdata (piureuri din borcanel) si inca nu am incercat legumele.

ELA, of, cate ghinioane!

Alinush - pe unde mai umbli?? Mai da-ne de veste ce mai faci.

Meems, ma bucur ca mai intri din cand in cand(ca si mine, de altfel, recunosc). Pupici Riannei .

Corap - ai ceva poze de la Sibiu?

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

io citesc acum din urma si vreau sa raspund pe masura ce gasesc ceva la care sa dau o replica, altfel uit. la pagina 4:-) a fost ela27 la doctor cu copilu': bai, io il pizduiam de nu se vedea, scuzati exprimarea, dar m-am scandalizat tare. "cum n-are nimic grav, dom'le, dar de colegiul medicilor ai auzit, pastele ma-tii?", tot ii ziceam...io cand a avut poetul diaree am sunat 2 pediatri si s-au alarmat instantaneu, sa misc la spital, sa vin la ei, sa ma duc nustiuunde, se impingeau in pereti de alarmare...si n-avea febra...ce nenorocit...Doamne fereste, daca erau 2 oameni mai fara carte in locul vostru si se duceau buimaci acasa si se agrava starea copilului...ce tembel, sunt foarte scandalizata...

mai, cum faceti supa? ca ajungem si noi in curand...faceti mai multa si bagati la frigifer? e voie?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Ca tot ne-a venit cheful de vorba, uitati un scutec nou

Mergi la inceput