Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cristina varianta 1, daca nu merge varianta 2. Incearca sa le explici ca e penibil ce se intampla intre ele, ca o asemenea prietenie nu tb sa se destrame asha usor, intelegi tu, ia-le putin la sentiment!
Mult succes!

Gandacel noi azi mergem la ai mei, in Berceni.
Joy ce facem? Daca mai esti interesata, intra pe mess.

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Intrebare ptr fetele care pun deja carnitza in supa: puneti in f.zi sau doar de cateva ori pe saptamana?
Ca am citit in Mama si Copilul ca tb doar de 2-3 ori maxim, iar eu ii dau deja cate un cubulet la f.supica.

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Felicia, eu sunt adepta dietei echilibrate in cursul unei saptamani. Deci variez mult mancarea de la o zi la alta... Inca nu papam carne, dar iti zic ca principiu. Nici morcov nu-i dau zilnic, nici banana... Supica i-o fac cu alte legume de fiecare data... Cam asta e.
Sunt curioasa daca am voie sa-i dau spanac, loboda, chestii din astea de sezon. Ca tare i-as da ce se gaseste specific fiecarui anotimp!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cristina eu optez pentru varianta 2 ca la 1 daca spui fiecareia varianta celeilalte s-ar putea sa se supere pe tine asa ca....explicandu-le ca nu are rost cearta si incercand sa le pui fatza in fatza si sa le explici s-ar putea sa se impace. Ar fi pacat sa se strice o prietenie pt o neintzelegere!!! Daca tu consideri ca nu s-ar supara merge si varianta 1 dupa care 2 obligatoriu!

Eu azi ma duc in cora sa-mi iau alt bax de pampersisi poate pot sa bag un dejt in el sa ii pipai desi...nu se face si nu cred sa am asa tupeu si nesimtzire. Eu zic dar cand ajung acolo ma gandesc ca daca totzi ar face ca mine....nu ar fi civilizat deci....o sa vad. Ma las in voia norocului sa nu mai nimeresc tot din aia prosti.!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gooooooooooooooooooood morning iarasi! Ca si ieri!

Fetelor, nu mi-ati raspuns la sondajul de opinie: le-a crescut sau nu bebelacior vostri diversificati numarul de scaune zilnic?

Miha2006- Da' chiar ca aveti niste albastrele de numa'. Suuuuuuuper! Sigur raman asa. Mie dr mi-a zis ca pe la varsta de 6 luni se stabilizeaza culoarea. Dar de la albastrul asta, slabe sanse sa se faca alta culoare. Parerea mea!

Negara Cristina- cu fontanela, io ce sa mai zic...ca la noi zici ca danseaza, asa pulseaza. Io nu cred povestea din revista aia. In cazul asta, noi eram sau tai-tai, intre ingeri, sau urmeaza, ceea ce ma indoiesc. Dar voi intreba doctorul, totusi.

Dordia- iacata galerie pentru cura de slabiciune: Maaaaama, de cand n-am mai vazut emoticoane de-astea, de la nascari. A, ba nu, de la lupta pentru laptic!

Cristina- varianta 2 as alege-o. Eventual cu tine intermediara. Adica sa le aduci impreuna si sa le deschizi tu ochii. No way varianta 3, dp meu de vedere.

Feli- io-i dau carnitza in supa zilnic. Azi am inceput cu galbenusul de ou. Azi un sfert. Am citit ca atata timp cat esti la sfert si jumate de ou, deci nu intreg, poti da si carnitza in aceeasi zi. Cand se ajunge la galbenus intreg, scoti carnitza ziua aia. Deci alternezi. Oricum, mie dr asa mi-a zis. Carnitza zilnic, galbenus o zi da, una nu.

Noi suntem dezastru la papiceala, in continuare. Fructele de dimineata, 100, maaaaaaaaaxim 150 ml - cu cereale si galbenus cu tot - si supa la pranz 80 maaaaaaaxim 100ml! Un dezastru! Da recuperam seara cu suma record de 280 ml de Milumil + tatze!

Nu e corect! Io-s gurmanda sefa, Adila la fel, si Titilica-bibilica e codasa-fruntasa la haleala!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna fetele!
De la pasti , piticul, cum il pun pe patul nostru(locul de joaca ziua)se intoarce pe burta ,intr-o fractiune de sec.Prima data mi s-a parut amuzant, dupa aia mi-a trecut...nu pot sa plec nici un minut de linga el!da`pai sa mai scriu si mesaje pe forum...
La noi noutati , nu prea decit ca am facut vaccinul de 6 luni (am dat comanda de infanrix ipv+hib la `super` sensi blu si m-au anuntat in dimineata zilei -cind trebuia facut vaccinul- ca nu l-au adus!!atunci am gasit infanrix simplu ,l-am cumparat si l-am sunat pe doc. care mi-a spus ca daca n-are hib-ul nu-l face!!inapoi domnisoara farm nu mi l-a mai primit,i-am zis si eu de , am traversat bucurestiul si i-am gasit infanrix ipv +hib si engerix-pt hepatit.) a venit medicul cu asist, l-a facut ===afacerea toata=4.600.000 leiiar noaptea , de dupa vaccin , pe la 4 febra 30*-rezolvata in 15 min cu 1 lingurita panadol baby si apa cu otet pe talpi
Apropos de patania cu medicii pediatrii de la spitale: eu am med asta care-l vede in particular (+ala de circa in care nu pun prea multa baza), iar asta mi-a spus sa-l sun pt orice nelamurire la (aproape ora),in rest vine (cind il chem) la 1luna sau 2 sa ne vada , masurat lista de noutati pt diversificare..etc
JOY cit e scaunul mini blu?
FELICIA asta a fost si una din intrebarile mele (inainte sa vina ped acasa , cu vreo sapt , iau 2 coli si m-apuc de scris intrebari , nu cumva sa uit ceva!)si mi-a zis carnita 5 zile din 7
Ne-a zis sa incepem sa introducem carnea de peste (pastrav sau salau proaspat)si cea de vita treptat , ou cite 1/4 pe sapt -acum la inceput si nu cumva sa scadem sub 600ml lapte pe zi (ca e de san sau lapte praf!)
Si noi , stiu ca mai e o mami care se chinuie ca si noi (sa ma ierte da nu-mi amintesc acum !) , sa papam laptele praf cu lingurita-e criminal...mai ales ca inghite o cantitate mai mare de aer si imediat vomita , dupa chinul de pe lume!!asta e !
Am incercat sa-i dau o masa din :iaurt milli 0,1%+1/2borcanel hipp cu caise care e SUPERR!!el mititelul a mincat, kk i s-a inmuiat si a facut si el normal 2 zile , dar varsa seara!!si-l intrerupem ...rezolvi una si strici alta!
Mii de multumiri fetelor ce ne-au urat de ziua noastra (de bine!!),celor ce implinesc zilele astea ceva lunisoare sa fie sanatosi , cuminti si mincaciosi!!!
Dragostea mea RADOI (Steaua) s-a taiat la minutaera sa-i pe aia de la bistrita!
Va pupam si revenim!
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Ela, ce bine ca ati trecut si hopul asta!Se pare ca i-a revenit pofta de mincare in fortza! super, s-o tineti tot asa!
Tot tu intrebai de biscuiti fara gluten: eu am tot innebunit cautind , am vazut in farmacii de la hipp, o cutie asemanatoare cu cele de cereale dar nu stiu sigur daca au gluten ca scrie in germana,o sa cumpar o cutie pina la urma !Sunt citiva biscuiti, poate doar ptr doau mese, si costa cam 2 $! Eu totusi cred ca-s fara Gluten, la banii astia!
Meems, felicitari ptr Rianna intorcareatza!
Draga mea, asa ma zis si eu, “ mai putin in fata computerului” dar nu prea-mi iese!Poate tu reusesti!Zilele astea am lipsit ca am avut 1000 cu ambasada Ro din Baku, in cele din urma, dupa ce am cotizat la seful Consului din Bucuresti,ma vor ajuta sa plec cu Simon cu titlu de calatorie!Asa ca , plec in tara sa rezolv problema pasapoartelor!
Lavi, vad ca esti in tema cu pasaportul ptr bebe: ai idee ,care sunt conditiile sa-i obtin pasaport individual! Plzzz, care stiti spuneti-mi si mie, ca eu vin fara sot si tre sa-mi pregatesc toate actele inainte de plecare!Mai exact , ce-mi trebuie din partea sotului: vreo declaratie data in fata notarului?
Madutza, eu cind plec la plimbare , kiar daca intentionez sa-l hranesc acasa, nu plec niciodata fara termos si laptic dupa mine, nu se stie ce se poate intimpla, I se face foame, sete, sau traficul e intens si nu poti ajunge la timp acasa etc! Aaa, si in termos pun si ceai granulat, in caz ca nu vrea lapte ii dau doar ceai!
Mara, si Simon are pete rosii, exact cum ai descris tu, eu nu stiu daca e dermatita sau ce masa o fi,!Nu-I dau decit suc de morcov si mar, dar oricum le avea inainte sa incep cu sucul!Maeseuza, mi-a spus ca si ea are o nepotica de 5 ani care avea exact ca Simon, si cind papa portocala sau ciocolata se maresc de “mama focului”!
Dordia, la un regim asa strict nu crezi ca te-ar ajuta un supliment de vitamine!Mai bine tine cura Cristinei cu felioarele de chec!
NegaraCristina, nu ma innebuni, fontanela lui Simon pulseaza la greu!Kiar nu e normal??????? Asta e alta "tema ptr acasa"

AAAAAA, si in alta ordine de idei, tin sa va anunt ca nu mi-a venit ciclu!Azi am 31 zile, oricum menstra mea era neregulata , dar speram ca dupa sarcina sa se normalizeze, asa ca, ori ma intirzie ori ma mut la odisee!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pitic- daca vrei un bistritean la indemana, vino la mine, ca Adila e disponibil, ca si mie imi venea sa-l bat aseara! Mai ales ca riscam sa pierdem rtitlul si sa ne-o coaca gandaco-potaile dinamoviste!

Buluci- si io speram la un ciclu regulat post-nascare. Sa vedem daca-mi si iese manevra. Io nu prea cred. Da ce' la odisee nu vrei sa mai ajungi inca o data? Ca noi oricum nu te uitam, si o sa scrii la ambele, ca tot ti-ai planuit mai mult timp departe de PC!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

quote:
Originally posted by negaracristina

Noki, Doamne ajuta sa ai dreptate ca mai bine mai slabutze, decat dolofane si statice si bolnavicioase! Insa eu tot in Capraru am citit (pag. 157-dezvoltarea de la 4 la 5 luni) ca med de fam insista pe dezvoltarea fizica pentru ca pe ea se bazeaza dezvoltarea psiho-motorie.
Si am mai citit si in Mami de luna asta ca daca pulseaza fontanela insemna ca bebe poate avea boli grave. Si tin minte ca pe la vreo 2 luni cand am tuns-o se vedea cum pulsa, am intrebat pe forum si cineva (nu-mi mai aduc aminte cine) spunea ca fontanela are ritmul ei si ca e normal sa se vada! Of, ma imbolnavesc!

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Si lu' bebe al meu ii pulseaza fontanela si m-am speriat foarte tare cind am observat dar m-a linistit sormea' care are doi copii ,maricei acum si fara boli grave : ) ca asa a fost si la ei si ca-i normal sa-i pulseze ,am sa intreb si medicul oricum ca de fiecare data am uitat s-o fac !!
Deci stai linistita nu cred ca-i vreo probleme !

pupici

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Noki,sure, mai vreau un bebe, dar nu asa rapid!Daca am ramas stiu ce greseala am facut: am pus ovulul nu in pozitia culcat, ci in poz " pe vine", si cred ca am avut ceva pierderi din lichidul acela pe cearsaf , inainte de contact!
Oricum mai astept!si....normal ca o sa scriu in ambele parti!, nu de-alta, dar ma incita grupul nostru certaretz

Simon, dupa mica diversificare cu suculetz de mar si morcov, face kk o data pe zi, iar cu o saptamina inaite facea cam la doua zile, deci cred ca e normal sa li se mareasca nr de scaune, dar cite ...habar n-am! Zi-ne tu ce scriu Caprarii!? ca si io vreau sa stiu!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput