Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
cristinamh spune:
miha, nu vreau sa te sperii, la cat sunt de albastri s-ar putea sa si ramana...
dar...
la andrei mi s-au inchis la 8 luni, erau verzi, iar mie mama mi-a zis c-am avut ochii verzi pana pe la 2 ani... acum is caprui...asa ca... io zic sa asteptam sa vedem la majorat ce ochi au![]()
silvia, nu stiu cum e cu pulsatul, la andrei a pulsat pana s-a inchis, si n-are nici o boala grava... si mie i se pare normal, ca acolo e tesut subtire, si circulatia e la suprafata...
acum nu se mai vede, ca avem ceva par de soricel...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Bubamara,Mara95 si Gabitaco sa va traiasca printzesele si sa fie sanatoase si voioase!!!
Noi suntem ok, putin cam oparitzi din cauza de pampersi prosti dar...ne revenim noi!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
pischi2003 spune:
Neata, fete dragi!!!
Tocmai ce-ati postat despre cele 2 tipuri de pampersi nr. 4 si cand il deschid si eu pe-al meu nou, hopa, e ALTFEL. Are desenele mai mari, nu are elastic.... sper sa n-o patim si noi cu opareala. Si am luat si 2 baxuri a cate 76 bucati fiecare.

Cristina, mmmmm, mi-ai facut pofta de chec 
. Vreau si eu!!!!!!!!
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
dordia2000 spune:
Pischi2003 de unde i-ai luat??? Scrie pe ei made in poland???
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
pischi2003 spune:
Diana, i-am rasucit pe toate partile, nu-mi dau seama unde-s facuti, ca scrie de toate tarile... Pe codul de pe pachet e trecut TR si apoi multe cifre.... habar n-am. Dar i-a luat sotul din Iasi, Billa si la pipait parca au bilute, chiar la mijlocul pampersului. Radeam cu sotul ca au cristale lichide ![]()
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by negaracristina
Camelia, cand afli un raspuns despre fontanela scrie si pe forum, te rog. La Elise se simte cand tin mana, nu foarte tare dar se simte. Asa e si la voi?
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Cristina, si la noi e la fel ..... Intreb si va dau de veste ce aflu!
Va pupacim!
Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)Poze Paste
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
pisi-si-boscu spune:
Buna dimineata !
Mai, pachetele alea cu TR, sunt fabricate in Turcia. Si din cate imi amintesc, sunt mai bune decat cele poloneze...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
cristinamh spune:
fetele, am si eu o problema. si mi-ar prinde tare bine un sfat...
nu e legat de bb...
am doua prietene, la care tin tare mult. din pacate, ele doua s-au certat. dar pe modul "silentio stampa", nu vorbesc una cu cealalta. partea nasoala e ca am auzit ambele variante, si la mijloc e o neintelegere... numai ca sunt firi orgolioase si capoase.
cum e mai bine sa procedez?
1. sa-i zic fiecareia varianata celeilalte.
2. sa le dau intalnire si sa le leg de banca pana se lamuresc
3. sa nu ma bag, poate se rezolva de la sine (desi sunt cam pesimista)
banuiesc ca fiecare a trecut printr-o experienta de genul asta, si cum tin la amandoua, nu prea vreau sa stau de-o parte.
anticipat tuturor care isi vor da cu parerea!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Gandacel spune:
Sa ne laudam, deci!
Noi ieri am fost la sora mea si am luat papica la noi, dar nu avem scaun de masa si acolo. Asa ca ii dam sa pape in carucior, cu spatarul in pozitia verticala. Surprizaaaa! Ieri dumnealui a stat singur in fundulet tot timpul mesei si dupa! Iar azi l-am asezat de dimineata in fundulet si s-a jucat vreo 10 minute! Sta foarte aplecat in fata, insa se ridica singurel daca vrea si se sprijina in maini. Nu va inchipuiti ca nu cade in parti! Dar STA IN FUNDULET SINGUR!!! L-am lasat sa cada pe parti, nu l-am sustinut. Insa cand s-a lasat pe o parte l-am mangaiat si i-am vorbit, ca sa nu se sperie. A fost absolut ok. O sa mai experimentam cate putin dupa fiecare masa.
In alta ordine de idei: PE UNDE VA PLIMBATI AZI? Ca e tati cu noi si putem merge mai departe de casa, cu masinuta.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
Maaai, daca tot stau degeaba pe forum, ca nu raspunde nimeni, hai sa-ti zic parerea mea, Cristina:
As opta pentru varianta 1. De ce? Ca inseamna ca nu tradezi increderea niciuneia. Fiecare ti s-a destainuit, cu varianta proprie. Daca vorbesti cu cealalta spunandu-ti doar parerea, stiind deja mai mult decat fiecare in parte, s-ar putea sa te asculte, cateva zile sa se gandeasca, dupa care sa ia initiativa. Oricat de capoase si orgolioase ar fi!
Si asa iti faci si tu placuta datorie de prietena...
Sau, daca esti genul mai curajos, va intalniti toate si le zici in fata ce stii.
Bafta!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)