Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Joy multzam pt lamuriri!!!

Fetele eu sunt azi oficial la prima mea zi de regim. Mi-am luat cantar si cantaresc alimentele si le socotesc...de mi se taie toata pofta de mancare. Dar cea mai super faza e ca pot sa imi fac eu meniul zilnic. Azi de ex am mancat dim: 100 gr branza telemea cu o rosie si o buc castravete de 100 gr.; Pranz: 200 gr pui,160 gr orez fiert si o salata verde. Si mai pot manca 2 cani de lapte batut si 2 banane. Asta pentru cina! Deci eu zic ca e suficient!! Daca si slabesc....e suuuuper!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

CRISTINAnegara bubu papa Nan de cand s-a nascut cu o mica incercare de Bebelac de vreo 5 zile ca am zi ca doar ii gratis si fac si eu o afacere. Dar ce sa mance mandra mea bebelac... vomita de la el si constipata nevoie mare asa ca am trecut inapoi pa nan.Iar bebelacul l-am luat o singura data prin ianuarie si apoi nu am prins, asta e

poate le vine mintea la cap la scumpii nostrii politicieni...

Cristina te rog sa-mi spui daca nu primesti pozele pe mail ca ma tot chinui cu ele. mi le trimite sistemul inapoi

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Cristina sper ca ai primit poza ca zilele astea merge netu' ca melcu!!!

Scuze pt. mesajul dublu dar...net-ul...!

14.11.2005

Mergi la inceput

Joy unde scrie "made in poland" pe baxul dee pampersi??? Ca pe asta nashpa pe care il am eu nu scrie nimic. Maine ma duc la Cora sa ma uit.

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Joy sa stii ca si eu tot scaunel Miniblu vreau sa-i iau piticutei mele ... mi se par superrrr! Eu am probat-o pe Daria si intr-un Polly si tare ii place, dar ne-am orientat catre Miniblu !

Negaracristina, mi-ai dat de gandit cu fontanela care pulseaza... oare asa sa fie ?! O sa intreb si eu dr-ita!

Pupici,

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
Poze Paste
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Hop si eu Mai rarut, asa cum mi-am propus, dar tot nu vreau sa intrerup de tot legatura cu voi. Mai ales ca incerc sa citesc toate postarile.
Noi suntem bine, mari si... zgariate (cum se vede si in poza din panoul de Mai). Inca amanam diversificarea din motive de... lene Rianna sta bine in sus, isi tine capul, ii place in fund, se ridica daca e pe spate si o tin de manute, deci facem progrese. Cam atat despre noi...
Monet, ce bine ca ai mai scris si la noi cateva randuri!! Sa-ti traiasca Maya (si Lia, bineinteles) si vrem sa vedem poze noi.
Mi-e dor de fetele care nu au mai postat de mult... Bb_Alinus, Buluci, Ina, Anamari............ hai, mai spuneti-ne si voi ceva de bebeii vostri (si nu numai).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Camelia, cand afli un raspuns despre fontanela scrie si pe forum, te rog. La Elise se simte cand tin mana, nu foarte tare dar se simte. Asa e si la voi?

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

bei, trebuie sa ma laud, ca mi-au murit laudatorii...
mi-a iesit checul!!!!
nici nu mai stiu a cata incercare e, da' de data asta mi-a iesit...
bine, ca arta el ca un cozonac, ca s-a umflat mai tare ca forma, asta e alta poveste... da e bun, copt, si nears.

acum partea a doua, cred ca am descoperit de ce uneori da eroare casuta mea de mail... si de ce se intorc... e o casuta mica, 10 mb, si daca e plina trimite mailurile inapoi... asa ca am o rugaminte, nu-mi mai trimiteti "funny mail"-uri, ca 5 de-alea imi umplu spatiul...
mihaela si dordia, au intrat si pozele voastre. incerc de-acum sa dau reply la mail cand primesc, ca sa stiti ca "sunt la locul lor"

mihaela, mei, va invidiez, asa ochi frumosi si albastri... ce-as vrea sa ne ramana si noua albastri, dar inca avem emotii!!! io pana nu o vad la un an cu ochii ca albastrelele nu cred ca-i raman..

gata, ma duc sa continui cura de slabire si sa mai devorez cateva feliutze de chec...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata,fetili!
Kiar,cu fontanela,o sa-ntreb dr.pediatru mai,ca si la noi mai pulseaza!
Am citit si eu in rev.Mami ca nu-i in regula,si ca-nseamna BOLI GRAVE!
Hai sa fim seriosi!
Acolo e tesut moale si cred ca e normal sa se vada asha!
parerea mea...
Azi s-a trezit bebu'meu la 6 AM!Uraaaaaa.
Da'stiti de ce?
C-a venit frate-miu'cu sotia,si de nu l-au "juganiiiiiiiiiiiiiiiit"...da'el statea cumintel,saracu'.
Aaaaa,si ieri i-am facut baita in cada,cu mine.Il tineam la 45 de grade,cumva pe burtik mea...da'nu prea cam prea i-a placut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

CRISTINUTZA nu ma speria cu ochisorii, io' sper sa-i ramana asa. Cand am aflat ca am fata m-am obisnuit cu ideea ca va semana cu tasu adica blonda cu ochi caprui dar ma tot rugam macar ochii sa-i aiba de la mine. Ai mei sunt verzi si cred ca si ai ei asa se vor face daca nu e super bine si albastrii. Oare se mai schimba si dupa 6 luni?

Interesanta treaba cu fontanela... trebuie verificata.

PUPICI

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput