N-am curaj sa conduc......(2)
Raspunsuri - Pagina 9
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Astazi se face o sapt de cand a fost lovita masina si nu am nici un semn de la politie. Ce sa fac?? Sa-i sun eu?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Cristina, dar ce mai astepti de la politie? Asigurarea aluia?
Si permisul de ce i-l iau? Pentru ca a parasit locul accidentului?
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
Acum hai sa va spun si eu ce looser de looser sunt.
Duminica dimineata aveam examen. Sotul imi zice sa iau Matizul, daca ma simt in stare. Eu, nuuuuu! Nici nu concepeam sa plec singura, sa merg pe la Unirii catre Universitate. Nuuuu!
Cand sa plecam sotul decreteaza ca mergem cu masina de la servici ca Matizul nu prea are benzina. Pe drum vad ca era libeeeeeeer, de puteai sa mergi pe 3 benzi ca betivii . Asta se intampla pe la 8 si ceva dimineata. Mama ce m-am enervat ca nu eram cu Matizul. Ca eu doar Matiz sau pe Tico am curaj conduc, alceva nu.
Si la ora 11, tot liber era. Ce suparata sunt!
Cand va vad pe voi cum mergeti singure prin oras, mooor! Eu cand am sa am curajul asta?
Oricum ma tin aproape de club, poate-poate imi fac si eu curaj.
Tin pumnii soferitelor!
CristinaT spune:
andre_ea, o sa poti. Stai linistita, num ai sa nu lasi prea mult timp sa treaca.
Da, astept sa-l gasesca pe respectivul ca sa-mi pot repara masina pe asigurarea lui.
aissa spune:
Andreea esti chiar culmea. Pai daca era asa liber trebuia sa incerci, zau asa. Hai ca o sa te iau cu forta cand oi avea tupeu si eu si plecam duminica dimineata la plimbare.
Eu nu am noutati ca nu am mai incercat. Ma oftic ca nu am gasit mai repede liber la instructor dar asta e, mai stau o saptamana. Nu am avut nici cu cine sa merg undeva unde sa ma pot aseza linistita la volan.
Uneori imi vin spumele, stiu sigur ca ma voi descurca si ma oftic ca nu am curaj sa ma sui direct. Dar daca tot m-am programat nu ma mai sucesc acum.
Cristina si Ale (30.09.2004)
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
andre_ea, o sa poti. Stai linistita, num ai sa nu lasi prea mult timp sa treaca.
Da, astept sa-l gasesca pe respectivul ca sa-mi pot repara masina pe asigurarea lui.
Pai in septembrie se fac 2 ani de cand am permis. A trecut mult timp.
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by aissa
Andreea esti chiar culmea. Pai daca era asa liber trebuia sa incerci, zau asa.
Pai cu Matiz-ul nu as fi avut probleme. Dar cu o masina pe care n-o cunosc n-as mai fi ajuns la examen.
Iar la intoarcere, era liber, dar nu chiar asa ca dimineata.
aissa spune:
Bai duminica asta nu pot eu ca nu e "bona" acasa, dar duminca viitoare mergem impreuna, tu cu matizul si eu cu golanul? Hai stabilim aici cu martori? Plecam pe la 7-8 si dam o tura prin oras si inapoi acasa?
andre_ea spune:
Din pacate trebuie sa te refuz. Pana in iunie nu am masina la dispozitie. Acum o adusese sotu' acasa ca sa faca constatarea la politie. Dar in prima sau a doua duminica din iunie, ies pe shtrase!
jone spune:
salut din nou
azi iar am plecat cu masina.de 3 ori!
o data a fost doar ptr juma de km.
dar trag nadejde ca plecan mereu cu ea nu o sa mai patesc ca cineva e aici de pe subiect.in loc de frana sa apas acceleratia.
si am plekat in papuci.va dati seama???in papuci.
cred ca plimbatul asta pe distante scurte si din ce in ce mai lungute o sa imi creasca increderea in sine.
celor care ma "bazaie" cand conduc le zic sa taca din gura ca sa ma pot concentra.si ii "invit" sa admire peisajul.
eu mai ridic din cand in cand capota si ma uit la motor asha ca sa ma aflu in treaba dar prinde bine ptr ca imi dau seama ca eu conduc masina si nu masina ma conduce pe mine.
si inca ceva...nu ma mai las intimidata in trafic.eu imi vad de drumul meu si de viteza legala...daca altii au chef sa ma depaseasca ...e treaba lor.
si acum un nou episod din serialul "parcarea"
va aduceti aminte ca am parcat o data de nu a avut loc sa se dea jos soacramea???
azi eram asha mandra ca am parcat fix pe langa gardul de piatra...dar nu am avut eu pe unde sa ma dau jos
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
CristinaT spune:
jone, ce tare esti