N-am curaj sa conduc......(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara spune:

...nici io...

Buna fetele!
Duminica trecuta am descoperit subiectul dar atunci nu puteam sa scriu ca era sotu' langa mine care ma besteleste mereu ca nu-s in stare sa conduc...

Mi-e atat de ciuda! Visez mereu noaptea ca sunt la volan si nu ma pot opri, nu mai stiu pedalele... De fapt chiar ca nu mai le stiu!

Sa va spun "povestea" mea... Am facut scoala acum 1 an jumate, cu un instructor care la inceput m-a facut sa ma cred grozava si la sfarsit mi-a zis ca nu-s in stare de nimik...

Nu am condus aproape niciodata de-atunci. De ce aproape? Pentru ca 2 km cu sotul tinand de volan nu cred ca se pun...

Instructorul era un nesimtit care s-a dat la mine dar pentru ca era cunostinta de-a sotului meu, care sot e tare gelos si impulsiv, am zis ca mai bine tac si nu-i zic nimic (sotului), l-am facut sa inteleaga ca e mai bine sa-si vada de treaba. In fine...

Am facut mai putin cu 10 ore - un "favor" de-al instructorului.

Acum am de gand sa ma pun pe picioare, sa mai iau niste ore - cele 10 pe care trebuia sa le fac de la bun inceput...

Ironia sortii e ca din familia mea toata lumea care are carnet si l-a luat la a doua incercare si toata lumea conduce numai eu nu.

Dar acum vreau sa ma pun pe treaba! Si nu sa ma duc la sofat cu sotul cel cicalitor ci cu un instructor care sa ma faca sa inteleg. Sper sa reusesc de data asta ca altfel chiar ca mi-l ridic in cap pe sot...

Ma inscriu deci in club!

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

si mie mi-e frica... dar aici in state e mai usor, masina are cutie de viteze automatica,asta e nemaipomenit. fac numai trasee scurte, pe care le cunosc bine.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sibel spune:

Buna seara doamnelor,

Ma uitam cu ingrijorare cum se inmultesc paginile la acest subiect, si m-am ingrozit cand am vazut ca apare si partea a doua

Sofez de 6 ani, si prin RO si prin alte tari - de multe ori am condus eu pentru ca alti barbati din grup au zis ca nu se baga..ca nu cunosc masina.. ca nu cunosc drumul.

Doua sfaturi am pentru voi:
1. nu-i mai luati pe sotii vostri cu voi - ca incepator e greu sa te concentrezi si la trafic si la tipetele pasagerului. Luati decizii singure. Sincer, eu as da jos instant orice pasager care incearca sa ma terorizeze in vreun fel, indiferent de gradul de rudenie
2. intrati putin si pe forumurile de masini, invatati cateva tips and tricks ce va pot fi folositoare in trafic. Nu uitati sa multumiti celor amabili cu voi in trafic, nu uitati sa cereti scuze daca faceti vreo boacana.

Si ca incurajare: ati avut curaj sa faceti unul sau mai multi copii si va e frica sa conduceti?? Sesizez o contradictie aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

De ieri am facut 300 de km fara boacane insa ma cert singura! Cand sunt in Bucuresti nu imi este frica sa merg cu 80 la h iar cand ies din Bucuresti nu merg cu mai mult de 90! Imi este groaza ca nu pot opri masina la timp, ca iese cineva de undeva si nu ma vede (omuletii verzi poate!)... uf, ma demoralizez dar macar merg sigur!

Nu va pot descrie ce depasiri in grup am vazut, facute la secunda! Normal ca merg incet!

Anca, am vazut un Tico, nu i-am luat oglinda pentru ca ma gandeam ca ma trezesc cu trei injuraturi, degeaba intreb daca este de pe DC ca ma ia de nebuna! Ai cumva numar rosu?

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Nu, tizutzo. E numar normal. Si e galben lamaie.
Dar hai sa facem o afacere. Daca-mi busesti oglinda, imi iei alta, dar daca busesti supozitorul, imi iei un BMW?

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Nu, tizutzo. E numar normal. Si e galben lamaie.
Dar hai sa facem o afacere. Daca-mi busesti oglinda, imi iei alta, dar daca busesti supozitorul, imi iei un BMW?

anca...SIGUR intr-o zi

Hi hi hi... acumk vrei prea multe. Nu de alta dar fac infart dupa ce o busesc si ramai si fara oglinda si fara BMW! In plus vreau sa te vad eu cum parchezi BMW-ul ca eu nici cu Tico nu reuseam! De fapt daca ma gandesc mai bine o busesc si iti iau un Hammer...galben ca sa nu il pierzi! Mai disperasem eu o data ca mi-au furat masina si era o duba langa ea care o acoperea!!!!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by ancamironiuc

De ieri am facut 300 de km fara boacane insa ma cert singura! Cand sunt in Bucuresti nu imi este frica sa merg cu 80 la h iar cand ies din Bucuresti nu merg cu mai mult de 90!
ANCA si EMA EMANUEL

80??? pai limita nu e 50? Mie instructorul mi-a zis ca e mai periculos in Bucuresti, decat la drum lung.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Astazi se face o sapt de cand a fost lovita masina si nu am nici un semn de la politie. Ce sa fac?? Sa-i sun eu?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

quote:

Cand sunt in Bucuresti nu imi este frica sa merg cu 80 la h iar cand ies din Bucuresti nu merg cu mai mult de 90!
ANCA si EMA EMANUEL

Cu 80 km.., poate doar noaptea si in weekend...ca in dimineata asta...mai mult de 30km nu am putut sa merg, am facut o ora si jum. pana la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:

In plus vreau sa te vad eu cum parchezi BMW-ul ca eu nici cu Tico nu reuseam! De fapt daca ma gandesc mai bine o busesc si iti iau un Hammer...galben ca sa nu il pierzi!

ANCA si EMA EMANUEL

Anca, Hammerul e tren, mami drag. Noi vorbeam aici de masini.
Parcat, zici? Sigur l-as lasa in mijlocul strazii. Azi am stat sa parchez supozitorul 7 min iar parcarea era goala. Cum de mi-a luat atata timp? Habar nu am. Sunt un miracol . Sau ba nu. Cred ca sunt VARZA!

Cristina, suna-i sau du-te pana la ei. De ce dureaza asa mult???
Bafta!

Aissa, ce vesti ne mai dai?

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput