N-am curaj sa conduc......(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Jone esti tare mai! Apropo de ridicat capota....noi am observat ca nu se aprinde lumina la plafoniera si in portbagaj. A umblat sotul meu (atehnic prin definitie) la plafoniera si a vazut ca e un singur bec care insa nu era ars. L-am intrebat si pe un coleg al lui care era de fata care poate fi cauza si cica sa stau pana merg la revizie la nu stiu cate mii de km. Cum nu sunt genul sa nu caut rezolvari am luat cartea, am luat la puricat un forum auto si am coborat apoi sa le arat care e buba: am deschis panoul de sigurante, am ochit conform schemei ca siguranta de la iluminatul interior este lipsa si i-am dat sotului meu schema sa imi zica daca el vede ce e in neregula. El cica: pai ce stiu eu, ce eu ma pricep la din astea? Asa ca va dati seama ce ma asteapta cu el....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Cristina, limita este 50 dar de regula nu se poate cu mai mult de 20 la ce aglomeratie este, asa ca atunci cand pot merg repede, bine numai pe trasee cunoscute. sunt si yone mai libere gen B.dul Aviatorilor, Calea Victoriei...la ore acceptabile..oricum am o bafta la radare! La drum lung mi-e frica cu viteza pentru ca am avut accidentele tocmai in afara orasului si acolo toti au super viteza asa ca impactul este inforator!!!! Am ramas cu o fricaaaaa!

Jone este buna metoda cu plimbarile scurte...eu m-am plimbat cu Tico, cand am luat permisul, 20 de minute pe stradute..insa cu frana de manat trasa...si dupa ce am facut podul Grant la ora 16! Sa stii ca este o metoda buna...incearca si in weekend cand este pustiu.

Aissa, sotii nostri ar trbui sa se cunoasca! Al meu are sanse sa schimbe un bec in 2 ore si nici nu se lasa ajutat...doar STIE EL CE FACE ACOLO! Repara el ce repara si ajunge la concluzia ca este stricat, sau trebuie aruncat!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

dragelor,

eu deja am la activ trei sedinte de ore suplimentare (va spusesem ca n-am mai condus de cativa ani) si ma simt din ce in ce mai sigura. nu stiu insa daca se va intampla asta si cand nu va mai fi instructorul langa mine. mai am doua sedinte si apoi....pe cont propriu....ca sa zic asa...
Fac ore pe un Matiz, iar eu am un Chevrolet Spark care este numai al meu si abia astept sa ma pot folosi de el. Mi-e teama, dar...am incredere si sper ca o sa fac fata. Sotul ma ajuta. dar se mai si enerveaza ca bag masina prin gropi. Deh,....eu o platesc (e luata in leasing) iar el s-o repare!!!

pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Fetelor eu ar trebui sa postez la nu am avut curajul sa conduc!

In urma unui accident groaznic mi-am pierdut pe cineva drag... si ani de zile nu m-am suit in masina decat cu hapuri. In urma cu aproape zece ani ma pregateam sa imigrez si la insistentele mamei mi-am luat carnetul din prima... doar ca intr-o masina fara dubla comanda n-am indraznit sa ma urc pana in US. Si-n US m-am descurcatsase luni fara masina. Cand a aparut bebe 1 a trebuit sa fac mici drumuri si eu, dar atat minimul. Pe cevagen autostrada niciodata.... mi-era fricaaaaaaaaaaa.

Si toti radeau de mine, mai putin 'otul care fara sa clipeasca era capabil sa spuna ce buna soferita is si ca stiu sa merg, dar in general prefer sa ma uit la peisaj
Eh azi am mers pe autostrada 50-60 de km! Ufff n-a fost grozav, dar a fost ok.

Va doresc multa, multa bafta si multa incredere in voi!

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mai ce subiect cool!!! Acu' l-am decoperit!
La fix. Am permis din 2000 si din 2001 nu am mai condus decat foarte rar. Am avut 2 masini dar am renuntat la ele pentru ca nu ma simteam capabila sa conduc. Marile mele probleme:
- un accident in 98' ne-am rasturnat cu masina, am scapat cu viata dar cu nervii capului zduncinati Am facut terapie dupa si mi-am luat carnet ca sa scap de angoase
- si anul acela cand am condus a fost bine doar cand conduceam singura. Cu sotu' era super nashpa intrucat ma ciacalea si ma certa incontinuu.

M-am hotarata sa iau niste lectii ca in curand imi bine masina (a doua pe care am avut-o si pe care o recuperez de pe und eam dat-o). Daca imi poate recomanda cineva un instructor care face minuni poate sa-mi scrie pe PM

Anca Wish felicitari pentru subiect! Tu ce mai faci cu condusu'?

AB imi pare rau ca ai avut asa o experienta trista. Te inteleg. Dar succes!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ana-Maria, draga mea, vad ca ne intalnim pe la alte subiecte, ca la mamici, vad ca nu prea am sanse.

Subiectul e intr-adevar super, dar nu pot sa ma mandresc io cu el. "mamica" lui e Iliuta.

La mine merge mai bine, doar ca azi am trait senzatii tari. Pe Fainari, unde straduta e ft ingusta si sunt parcate masini pe ambele sensuri, a iesit un nene de o straduta laturalnica fara sa se asigure.
Mi-a stat inima. Intram in el. Am pus frana, am tras de volan, a murit mototrul...offf...nashpa tare.

Am scapat, dar mi-au tremurat picioarele rau.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Anca sigur vei mai scrie si prin alte parti. Eu am redevenit aspiranta si am nebunia sa incerc din nou. Am uitat putin prin ce am trecut.....
Oricum e bine ca ai inceput sa conduci, eu simt acum nevoia de masina foarte tare datorita copilului, pe care trebuie sa-l duc de colo colo si m-am saturat sa astept dupa altii sau sa iau taxi-uri care miros urat sau in care sopferu fumeaza si deschide fereastra in pofida prezentei copilului. De asemenea mi s-a intamplat sa nu ma ia cu carutzu'. Asa ca bine faci ca o iei din timp...

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Ieri am facut ultima sedinta din cele 10 ore suplimentare de sofat, asa ca....teoretic...ar trebui sa nu mai am probleme in a pleca singura cu masina, dar......
Oricum, de azi sunt plecata 2 saptamani in concediu, voi conduce si eu, asa ca sper sa ma intorc mai curajoasa decat sunt acum.

Sparkutul meu asteapta cuminte sa plecam dupa amiaza, in Bucuresti va conduce sotul, dar in afara, vreau sa-mi iau eu inima in dinti si sa conduc cat mai mult.
Instructorul mi-a zis ca nu sunt un pericol public si ca-mi pot pune chiar si lamaia in geam, desi am permis de vreo 8 ani. Asta apropo de o discutie mai veche privitoare la lamiie.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Macar "mamica" unui subiect sa fiu......................, desi nu ma pot mandri deloc cu el pentru ca sunt cam lasa......n-am curaj sa conduc....

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Iliuta, nu fi mahnita. Ai sa ai. Vei vedea. Ai sa gonesti cu 100 km /ora, ascultand muzica la maxim si vorbind la telefon.

io mamica subiectului!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput