Copilasi de mai-iunie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
tnicoleta spune:
Lureta Ce scumpa era Inisa mitica. Si tu la fel. Si mai ai si timp sa asculti la usa?
Berta Pai eu zic ca bunicul are dreptul sa incerce. Cat priveste reactia bunicilor imi dau seama cum este ca am trecut si eu prin aceste momente. Soacramea chiar s-a suparat pe mine cand i-am spus ca vreau sa imi iau bona.
Alus Si Julia e frumusica si ii sta foarte bine cu rochita.
Ca veni vorba de munca, i-o n-am nici un chef. Am ajuns la 11.30, la 13.30 am fost in Carrefour sa iau papa si acum trebuie sa plec la banca sa iau o adeverinta sa o modific. Asa ca am muncit azi de m-am rupt.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
strumfi2004 spune:
LA MULTI ANI MIHAITA! SA CRESTI MARE SANATOS!
Bertha, Paloma, si pe mine ma ingrozeste gandul serviciului, desi noroc cu Stef, ca ma gandesc sa mai stau un an. cu toate astea, cand ii privesc si ma gandesc ca va trebui la un moment dat sa ma rup de langa ei, ma cuprinde nelinistea si inlatur gandul, atat cat mai este timp.
strumfii mei cam tusesc, mai intai Mariuca, i-a trecut cu siropele, acum parca ar incepe Stef, l-am trecut deja pe siropel, sa speram ca scapam cu atat. era un cor de tusitori mici la usa pediatrului. aveti grija cu piticii, se pare ca circula alta viroza, cel putin aici la noi - Pitesti.
va pupam pe toti si toate 
Gratiela,
Mariucai
si a lui Stefanut 
www.babiesonline.com/babies/m/mariaalexandra" target="_blank">Pagina Mariei
Pozici noi
"Dragostea este indelung rabdatoare; dragostea este binevoitoare; dragostea nu vrajmaseste, nu se lauda, nu se trufeste." I Corinteni, 13
Irinusha spune:
Salutare fetelor, pupici la pitici!!!
Se pare ca nu apuc sa va citesc deloc ... acum mai e si prietenul lui Cris, Christian, la noi si nu pot sa-i las singuri pe pitici :) ... cine stie cu ce muscaturi se mai lasa ...
Am pus pozele de la party aici ... daca aveti timp si chef. Sper sa revin zilele viitoare ... greu cu timpul asta!
Pupici din nou!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
cius22 spune:
LA MULTI ANI MIHAITA! 
Sa cresti mare,sanatos,sa fii iubit mereu ca acum si sa-ti bucuri parintii,tot ca acum!
Nico-draga de tine! Multumesc mult pentru reteta de plachie...notat si in week-end vom executa! o sa-ti spun daca am avut succes cu ea!
Iaca ce zice sotul meu: exista 2 variante:1) daca sotul tau vrea o jucarie cu radiocomanda-ieftina,gaseste la magazinele mari:Metro,Carrefour etc
2) daca vrea ceva mai serios,respectiv statia pentru vaporas(exista deja?vaporasul?...are servouri?)si aici exista 2 variante...daca vrea ceva mai ieftin,poate gasi la second-hand pe forum:
http://www.rhc.ro(pe acest forum,sotul meu are nick-ul Champ si daca sotul tau are nevoie de vre-un sfat,Dan s-a oferit sa il ajute-zice el,ca oricum il va ajuta oricine de pe acolo ca sunt saritori baietii) sau daca vrea o statie noua,gaseste la:
http://www.sierra.ro
(in caz ca forumul nu ma lasa sa public aceste adrese,sa imi dai adresa de mail sa ti le trimit)
Laura-vazut Inisa micaaaa-micaaaa...da' tot frumoasa tare era si atunci!...si tu la fel...mi-ai facut pofta si m-am uitat si io la poze cu piticul meu mic si nu-mi vine sa cred ca a fost odata asa...
Bertha-io zic sa stai linistita ca buni se va descurca de minune...o fi el mai "stangaci",da' cand e vorba de nepoti,se transforma radical!
Alus-foarte dulce Julia in noul ei costumas!Sa-l poarte sanatoasa si tu sa fii mandra de frumusica ta!
Cami-vaaai,ce de vorbeste Sebi si ce m-am mai amuzat de ce zice el...mareee smecheras...merita un topogan! AM ZIS!![]()
Vanessa-foarte bine ca ati rezolvat cu Cata repede...mama mea povesteste ca io ,cand eram cam ca el,mi-am bagat un bilet de autobuz in nas si ea s-a sesizat de-abia cand a inceput sa-mi curga puroi verde din nas(dupa multa vreme)...m-au dus la medic si au scos de acolo biletul putrezit...medicii au zis ca puteam face septicemie...Totul e bine cand se termina cu bine si ...felicitari sotului ca a fost atat de vigilent incat sa observe ca ar fi ceva in nasucul lui.
Succes si cu mama!
Petrecere frumoasa in excursie! Vreme buna va doresc!
Paloma-te inteleg ca nu vrei la servici...nu exista nici o alta varianta pentru tine?...Iar in ceea ce priveste vorbitul Cristinei am ramas masca...e doar cu o zi mai mare ca Victor dar parca ar fi cu un an...Mutulica al mieu,cred ca va fi ultimul din grupa asta care va zice si el ceva...![]()
Laurina-ma bucur ca Mihnunita este mai bine...mey,da' acu' imi dau seama ce seamana la "vorba" cu Mutulica...daca Mihnea zicea "kaghe" la minge,Victor zice "aga"...haiosi astia mici...pana azi zicea la avion "abavi" azi a zis" avavi"...si o alta asemanare:Victor este si el fan-volan...avem poze inca de la un an cu el "conducand de zor masina"
...se vede treaba ca avem baieti![]()
la toata gashca!
Cris-tu nu mai intri pe forum? unde ai disparut?
Scurt,despre Victor...zilele trecute l-a tot urmarit pe tati cum mestereste cu surubelnitele, si ...ce sa vezi?...a luat si el una si s-a dus direct la o usa, careia ii lipsea un surub si a bagat surubelnita acolo! adicatelea i-a zis lui tati" mey...ia vezi de repara aci!"![]()
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
Irinel spune:
Buna fetele!
am nevoie de sfaturi...
fie-mea nu face caca... dupa 3 zile i-am pus termometrul, a facut, acum iar sunt 3 zile, asta e a 4-a de cand n-a facut. nu as vrea sa devina dependenta de termometru sau supozitor da cand o vad ce agitata e mititica, plange, se inroseste... cred ca Erykai ii spusese doctorul ca la bebelusii alaptati la san exclusiv e ok pana la 7 zile, da mie imi pare tare mult si pare ca se chinuie mititica. la inceput am incercat cu ceai, a mers o data, pe urma n-a mai mers, asa ca nici nu i-am mai dat. danut facea macar o data pe zi, n-am avut problema asta...
la multi ani tuturor sarbatoritilor, asa rau imi pare ca nu v-am felicitat la timp...
pupici dulci
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
Bebe Beca spune:
Irinel, pitica mea a avut o perioada, pana pe la 2 luni si ceva, in care facea caca o data la 3-4 zile. Eu am lasat-o in pace si noua ni s-a spus ca un copil alaptat la san nu se constipa. Dupa aceea s-a reglat de la sine. Pupam copii mici si mamica.
De cateva zile, programul nostru s-a schimbat. Rebeca nu mai doarme deloc in cursul zilei si intre 19.30 si 20.00 o culc si doarme pana pe la 8 dimineata.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
bertha spune:
Irinel, si noi ama vut aceeasi problema. Si eu eram disperata, ca atunci nu aveam net si nimeni nu-mi explica nimic. Ulterior am aflat de o gramada de cazuri. Concret, Darius facea kk la 3-4 zile si rareori din proprie initiativa, sa zic asa, adica il stimulam eu cu termometrul. Se pare ca e mai putin daunator decat supozitoarele cu glicerina. Pana la 4 luni jumatate asa am tinut-o. Cum i-am dat prima data supa de legume, cum a facut kk singur. Nu mai puteam de fericire! La noi nu a mers nici ceaiul de musetel, nici sucul de morcovi pe care i l-am dat la 2 luni, la indicatia dr, care era sigura ca il va ajuta. Dupa o sapt in care i-am dat 2-3 lingurite/zi de suc de morcovi, am renuntat.
Concluzia e sa nu te sperii si sa o ajuti sa faca kk la 2-3 zile, eu cred ca nu are rost sa se chinuie, saracuta. Darius se incorda, gemea, se scremea, nu se linistea pana nu facea. Dupa diversificare, totul o sa reintre in normal. Va pupam!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
laureta spune:
La Multi Ani Victor!
Eu cica muncesc.Mi a bagat socra mea niste felii de praji la pachet acuma si va citesc si pe voi.
Irinelu cel mai bine este sa papi tu ceva ca sa iasa mai usor printesa.Sau supozitor cu glicerina.Mai este aici un sirop natural care se da si la bebelasi mici Lass Baby cu extract de smochina.
Uf puiu mic si colici si costipatia i doare burtica.
irinusha faina petrecere fain tort si faina masaaaaa

,m am uitat la poze cand eram nemancata mey salivam pe tastatura.Pupici lui Crisletzu 
cius ete la Victor mestereste de acuma
La munca Doreleee
tnicoleta fain orarul tau de munca place![]()
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
acris spune:
Buna dragele mele !
N-am mai scris ca am f. mult de lucru, dar v-am citit in fiecare zi.
Imi pare rau ca nu pot scrie fiecareia in parte 
Eu si Amalia suntem bine, insa sotul meu are ceva probleme. Mergem din medic in medic, se pare ca are nervul ocular stang "mort"
. Se pare ca trebuie sa ajungem la Sp.Militar Bucuresti pt. o tomografie pt. confirmare. Daca intr-adevar este asa, va fi nevoie de operatie
.
Inca sper sa nu fie adevarat acest diagnostic.
Off..revin..numai pot scrie.
Va pupic dulce-dulce de tot.
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
Laurina spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Subiectul zilei de azi este nervu'! El vine asa deodata, nu chiar din senin, si nu te lasa pana nu te consuma de tot. In general vine odata cu nervii copilul, cam asa ca azi... Si uite asa cand tu spui una , el nu numai ca nu face, dar si tipa, urla , tranteste, (eventual te bate), apoi plange cand ceva a indraznit sa nu functioneze cum a dorit ei si toate astea intr-o viteza... (ca doar te pregatesti pentru nervii de la birou, nu?!). Se accentueaza cand da din maini sa nu-l imbraci, cand tu te uiti disperat la ceas (of, iar intarzii azi:( ), atinge apogeul cand vrei sa iesi pe usa si se tranteste cupilu'pe jos cu nervi cu tot de ies vecinii pe hol(ia uite si pe asta nu e in stare sa-si stapaneasca plodul) si te tot abtii, dai peste un destept in trafic care vrea sa-ti arate ca barbatul este asul volanului, iar cand in sfarsit pasezi copilul te trezesti cu reprosuri ca la mine nu face asa... . Si uite asa am avut o dimineata insorita si plina de bucurii cu nervu brat la brat si nu stiu de ce, dar nu vrea deloc sa ma lase si pe mine in pace, pana nu ma vede 
Iertare...![]()