Copilasi de mai-iunie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Laurina Esti asa de simpatica atunci cand povestesti! Te inteleg, chiar daca nu-s inca la serv, stiu cum e cand se aduna toate si copilul nu numai ca nu te-asculta, da' iti rupe si arcul de la nervometru cu crizele lui. Las'ca pana termini programul, te calmezi (daca te lasa colegii) si te imapci repede cu mihnunita.

Sa va spun ceva haios: Azi il prinsai pe Darius tragand palme in monitor (nu tare, da' oricum). Il intrebai: "de ce dai mami in calc?". Dupa o mica pauza de gandire, imi explica pe limba lui, ca Dl monitor a umblat cu cartile lui mami! cand ii spusai ca asa ceva nu se poate, zisa ca a monitorul nu e cuminte, ca i-a luat jucariile!
Nu ma asteptam sa minta asa de devreme. De fapt, nu minte neaparat, inventeaza povesti pur si simplu.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laurina [lol] [lol] M-am prapadit de ras. Scuze, saracuta de tine prin ce a trebuit sa treci. Sunt si eu trecuta prin astfel de crize.

Laureta Mei cred si eu ca iti place serviciul meu. Da sincer nu ti-ai dori sa fi pe aici cand avem predare si zbiara toata lumea. Si eu acum imi scot parleala de saptamana trecuta cand mai devreme se ora 22.00 nu am plecat de la servici.

Cius Saru'mana de informatii o sa-i arat sotului raspunsul. Simpatic Victoras cum mestereste. Si mie imi placea sa ma joc cu surubelnita la prize cand eram mica.

Irinelu Bia cand era constipata papam eu rosii crude si se rezolva. Acum depinde si de de burtica ei. Si m-a invatat sormea sa ii fac asa. Ii ghemuiam piciorusele si apasam cu ele usor pe burtica, apoi o masam usor si mai apasam odata, pana reusea sa faca kk. Chestia asa mergea perfect.

Berta [lol] [lol] Tare Darius, rad de una singura pe aici.

Ioana Ce schimbare radicala. Dar Rebeca cum e in timpul zilei? Adica rezista asa mult fara sa doarma? Ca Bia de ex. dupa 5 ore nu te mai intelegi cu ea.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

LA MULTI ANI MIHAITA!!!
LA MULTI ANI VICTOR!!!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti numai bucurii!!!

Dragele mele scuzati nervu':) meu de azi, m-am amuzat si eu citind balbaielile mele ca de nervi nici sa scriu nu mai puteam:))

Vanessa, instinctul de mama, bine ca ati fost la doctor si ati rezolvat. Sper sa fie frumos in excursie sa te poti relaxa.

Irinel eu stiu ca la copii alaptati exclusiv, este normal daca fac kk de cateva ori pe zi si normal si la cateva zile. Imi pare rau daca se chinuie micuta, metoda Nicoletei o mai aplicam si eu, cateodata functiona. Pupici pentru iubitica mica si pentru voi.

Cris, imi pare rau pentru problemele sotului, o sa vedeti dupa tomografie ce si cum, iar daca trebuie operatie tinem pumnii stransi sa fie totul bine.Sa ne tii la curent. Multa sanatate!

Simona, piloti de curse baieteii nostri, nu alta si pe deasupra sunt si mesteri repara tot:)

Laureta, o dulcica Inisuca mica, mica, te apuca asa un pic melancolia, nu? Eu direct la pozele cu Mihnea m-am dus.

Bertha, ce m-am mai amuzat, Darius este un scump si un vorbaret. Eu m-am trezit spunandu-i lui Mihnea 'frumusete rara' si pe urma i-am explicat ca un pe prieten de-al lui asa il alinta mamica lui:), dar sper ca nu te superi ca-mi mai dezmierd si eu minunea asa

Irinusha, ce petrecere mare, ce de copilasi acolo, care mai de care mai frumos si mai interesat de raliu:). Am vazut si tortul, vreauuu si euuuu:))!

Paloma, te inteleg foarte bine, si pentru mine a fost cumplit in primele saptamani, dar incet, incet o sa te reobisnuiesti, intri intr-un ritm, o sa fie greu, dar ce sa facem, trebuie

De noi nu va mai spun nimic, pentru ca am spus tot in primul mesaj:))
Un weekend frumos si insorit!

Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetele multumesc din suflet de raspunsuri, stiam eu ca o sa imi dati ceva idei... Eu tot nehotarata, e ziua a 5-a de cand n-a facut si tot stau in dubiu ce sa fac. Ma gandesc ca poate crampitele de la burtica sunt data de colici nu ca ar fi constipata... ma mai incurajeaza exemple ca ale Berthei cu Darius da ma gandesc, daca ea ajunge sa fie dependenta de termometru si nu se regleaza nici cand trecem la solide?... O sa va spun ce am mai facut.

Nu am reusit sa citesc decat foarte putin...

Cris, sanatate multa, sa iasa bine tomografia, sa n-aiba sotul probleme! Pupic.

Laurina, o fi nimerit fiu-meu in vizita pe la tine? Ca asa face si el. DImineata da mai ales seara e teroare... aseara avea branza si in par si pe jos, pe degete si sub unghii nu mai zic...tipete, acum zice ca vrea ceva peste 2 secunde nu vrea, da tu ai desfacut deja banana sau branzica de la pachetel si tot asa... pupici, toate ne mai pierdem rabdarea si totusi suntem topite dupa ei cand ne mai racorim...

Bertha, Darius e un dulce, auzi ce ii trece prin capsor...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

A fost foarte frumos in excursie dar foarte obositor. eu nu sunt invatata sa stau atat de mult jos. si mi-a intepenit fundul in autocar. dar am avut vreme frumoasa si copii s-au distrat. Poate daca nu erau 2 bunici cam galagioase langa mine era si mai bine. Maine va poun poze ca au iesit tare frumoase cu toate ca, pe Andu nu l-am prea convins sa stea in ele.

Ma intreba una din voi de prietena mea... Adela este foarte foarte rau. nu intru in amanunte ca va deprim si pe voi. Eu nu am dormit aproape toata noaptea dupa ce am vorbit aseara cu o matusa de a ei. E inerta in precoma (asa spun dr). Cu metastaze peste tot pana si la ochi. Are 44 de ani si un baiat de 15-16 ani. si e divortata. Eu ii datorez foarte mult. Pregatirea mea profesionala i-o datorez in cea mai mare parte incepand cu anii de scola (facultate) cand am avut-o asistenta la comercial, stagiatura cand i-am fost stagiara si ulterior colaborator. Am amintiri cum rar exista despre cineva, legate de ea. Si aseara am realizat ca ne cunoastem de 13-14 ani si nu am o poza cu ea...

fug la nani ca m-a doborat ziua de azi. va pup.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Cius, de ce nu ai mama activat PM?! Ia pune mana si activeaza-l ca uite mai vreau sa te intreb cate ceva si disturb fetele.
Deci, prietena mea cea mai buna sta in Sibiu asa cum ti-am mai spus (daca nu ma insel). In decembrie anul trecut a pierdut o sarcina de 2 luni. Azi am vorbit cu ea si e deja gravida din nou in 13 saptamani. Din pacate ea nu are internet acasa, ca o puneam sa intre aici imediat. Asa ca am nevoie de ajutorul tau. La ce doctor ai fost tu cand ai fost graviduta cu Victor si daca ai incredere in el/ea?! Ca am ramas putin mirata ca mi-a spus ca ea nu ia vitamine prenatale, ca cica in Ro nu se dau asa devreme pastile, ci din luna a 6-7. Iar eu am ramas interzisa, ca aici iti dau pastile din prima zi cand afli ca esti gravida. Iar eu zic ca or sa o ajute, mai ales acum dupa ce are deja la activ o sarcina pierduta. Asa ca daca tu ai incredere in medicul tau, as vrea sa o trimit si pe ea. Te pup si astept vesti.

Laurina, si pe mine or sa ma astepte curand zile din astea, dupa ce pleaca tata si o sa duc copilul la daycare.

Irinusha, vazut sarbatoritul si tortul. Vrem si noi!!!

Anacami, tobogan ar visa si Eric, dar noi nu prea avem spatiu.

Nico, iti faci pacate cu mine cu plachia aia mama!!!

Cris, tinem pumnii sotului!!!

Bertha, da vorbeste Darius nu se incurca! Noi acum invatam sa repetam si ce iese...nu ma intreba!

Ioana, la noi daca Eric nu doarme ne suim toti pe pereti. Nu degeaba ii spunem "energizer bunny!"

Laureta, bafta la job. Rasfatato, auzi prajitura! si de la soacra! Norocoaso! Numai zic ca m-am uitat la pozele cu voi si cele din vacanta(unde m-am imbolnavit de cat de bine arati), dar cel mai tare a fost cand am vazut pozele Inisei la o saptamana si tu deja incapeai in fusta scurta. Sa mor nu alta, ca eu m-am facut cat .

In week-end pun si pozele din Vegas unde a fost ca-n povesti. Asa as mai fi stat...

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fete dragi!!!

Am lipsit o perioada pentru ca nu am avut o stare prea buna. Acum ma simt mult mai bine. De luni o sa incep serviciul si duminica seara o sa o mut pe Ana la mama. Greu...dar, ce sa facem? Cred ca o sa apar si mai rar, pentru ca o sa fac naveta la Bucuresti.

Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea! De asemeni as vrea sa le transmit toate gandurile bune tuturor sarbatoritilor din ultimul timp: Adrian Dominic, Petru Alexandru, Cosmin Alexandru , Ecaterina Lavinia , Lara Celine, Bianca, Ingrid, Mihaita, Victor , Radu Nicolae !!!

Vanessa, esti o femeie tare puternica te apreciez!!! Ai trecut si treci prin perioade tare grele, dar se zice ca Dumnezeu le da greutati celor pe care ii iubeste. Nu stiu daca te incalzeste ce ti-am spus, dar iti doresc multa putere in continuare. Dupa ploaie vine si soare, o sa vezi! Puypici!

Irinusha, frumoasa petrecere!!! Ne-am fi dorit sa fim acolo sa ii dam un lui Cris. A propos, ai primit mesajele mele? Nu sunt sigura ca e bun nr. pe care il am. Voi cred ca nu veniti anul asta in Romania, nu?

Bertha, chiar asa a zis mey Darius? Cred ca este un instinct de aparare de mint ei....chiar nu am citit despre asta, de ce or face asa?

Laurina, ai fost "foarte tare frate", ca sa parafrazez un clasic anonim in viatza . Doamne ce iti multumesc pt. mesajul cu nervul...nu ca ma bucur ca a murit capra vecinului, dar nici eu nu as fi scris mai bine sentimentele astea....

Acris, sa ne tii la curent cu ce se intampla cu sotul tau. Multa sanatate!

Alus, foarte scumpa Julia in costumas, cu basmalutza! E o frumusica si pare mai mare decat varsta ei....

Ioana, m-am stricat de ras la faza cu adormitul pe WC...Puii mici, ce blegutu sunt...Anei nu i se intampla asa ceva in veci...

Fetelor, voi ati auzit ceva de genul ca nu avem voie la medical dupa CIC? Eu nu am dreptul la concediu anul asta pt ca mi l-am luat tot inainte sa nasc. Eventual daca imi schimb locul de munca...Va intreb pt ca a castigat sotul o excursie in Cuba si tare nu vreau sa o ratez, mai ales ca e moca. Noi nu ne-am permite nici in vise asa ceva...

Stiu ca nu v-am raspuns la toate, dar macar am incercat. Acum sta farfuza pe capul meu sa se uite la poze pe calculator....

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Maduta zilele de concediu se dau in functie de lunile pe care le-ai lucrat pe an. Se impart zilele la numarul de luni si se scad lunile pe care nu le-ai lucrat.
Mai exact: 22 zile de CO / la 12 luni = aproximativ 2 zile de CO pe luna. Daca lucrezi 7 luni ai 7 ori 2 = 14 zile lucratore de CO.
No, ai inteles? Asta e din ce stiu eu. Adica asa am facut calculul cand am stat eu cu Bia acasa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
La multi ani puiutilor sarbatoriti in ultimele 3 zile!

Madutza, uff! Nu stiu de cel medical, dar poate iti iei C.O.! Si eu stiu ca este proportional cu timpul lucrat; anul acesta poti sa iti iei C.O. corespunzator nr. de luni ramase pana in decembrie (7 luni). Poti sa iti iei anticipat considerand ca vei lucra pana in decembrie; daca pana atunci se intampla ceva si pleci-sa zicem- cred ca trebuie sa dai niste bani inapoi.
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu cei in masura sa-ti spuna exact cum sta treaba si sa nu te mai stresezi! Stiu ca s-au schimbat multe lucruri la compania la care lucrezi, cred ca o sa fie mai bine decat inainte-este destul de mare si cred ca respecta normele legale, nu se face dupa cum decide unul -altul...
Cazul meu: am plecat de curand la o alta companie. La vechea firma trebuia sa-mi iau vreo 5 zile de concediu- nu am mai avut cand sa le mai iau, dar mi-au dat bani atunci cand s-a facut lichidarea. La noua companie scrie ca pe anul acesta trebuie sa-mi iau 16 zile de concediu (daca lucrez pana la sfarsitul anului). Eu am C.O. de 21 zile (asa aveam si dincolo, asa am si aici).Bafta multa!!!
Waw, Cuba! Si eu visez sa ajung macar o data in America de Sud!
Sotul meu pleaca luna viitoare 2 saptamani in SUA, ma duceam si eu daca nu imi dadeam demisia (lucram la aceeasi firma) .

Vanessa, imi pare rau de prietena ta! Alte cuvinte ar fi de prisos. I-a placut lui Catalin excursia? A fost si prietena lui Andu?Cum ii mai merge relatia amoroasa ?

Carmen, noroc de "tara", ca altfel nici noi nu aveam unde sa il punem.Am vazut si unele mici-mici, dar intr-un ap. de bloc (ca la mine) nici asta nu ar mai avea loc!Inca nu l-am luat, am fost ieri in Metro si nu mai era modelul pe care il vreau; tocmai m-a sunat sotul sa imi spuna ca vine spre Bucuresti (a fost din nou la tara) si trece prin Cora (alt hypermarket). Se vand ca "painea cald" !
Ma bucur ca v-ati distrat, astept pozele de la las Vegas!

Irinel, m-ai facut sa imi amintesc de perioada cand era si Sebi asa mic; parca a fost acum o vesnicie!!! Si el se constipa destul de des in primele luni, desi ii dadeam doar san. Eu ii puneam putina lactoza in ceai sau apa si se regla imediat (cumparam cateva zeci de grame de la farmacie). Am vazut ca au si producatorii de lapte formula (ex.Humana; uite www.humana.de/en/products/lactose/products_lactose_en.html" target="_blank">aici). Altfel, ce mai face Maria? Tu cum te mai simti?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Nu mai stiu cine intreba de Havrix (parca Ioana)! Noi am facut prima doza de Havrix Junior la aproape 1,2 ani, iar rapel (se face cam la 6 luni dupa prima) la 1,8 ani.

De fapt, dupa 1 an, schema noastra de vaccinare a fost dupa cum urmeaza:

1 an si 2 saptamani: Priorix
1,2 ani: Havrix junior prima doza
1,4 ani: Varilrix
1,8 ani: Havrix junior doza II (sau rapel)

O sa ii mai facem si ActHib (sau ceva de genul asa), dar inca nu stiu cand (se poate si acum, dar il mai las putin...)

Laurina, credeam ca numai al meu este asa "tipator".Cand statea doar cu tine, tot asa facea? Pupici ochiosului tau!!
Cu nervii (sau cum foarte nostim zicea Bertha "nervometru") stiu si eu cum este; si eu ma stiam o persoana calma
Bertha,nici nu stim ce conexiuni pot face in creierasele lor!
O fi observat el ceva la PC, ex. pagini care dispar - spre deosebire de cele din carti care raman permanent

Acris,uff si la tine! Multa sanatate, sa dea Domunul sa nu se adevereasca prognosticul!
Laureta,pupici din partea noastra! Se pare ca te-ai acomodat f. bine la serviciu!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput