Copilasi de mai-iunie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
madutza spune:
Este adevarat ce imi spuneti cu CO, dar eu mi-am luat CO pt. un an intreg in 2004 si mi-au spus de la personal de atunci ca nu mai beneficiez in continuarea anului cand ma intorc. Asta e problema!
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
Irinusha spune:
Salutare fetelor, pupici la piciti!
Am frunzarit ultimele 2 pagini si atat ... va scriu inainte de a citi din urma ca altfel iar nu apuc sa va scriu ... ce-ti mai e si cu timpul asta, of!
Noi suntem iar bine, dupa ce ieri a bolit Cris la mine in brate. A inceput totul de ziua lui. De fapt cu cateva zile inainte, cand de week-end am avut pe o prietena cu baietelul ei in vizita. Copilul era bolnavior ... si cu toate ca am stat dupa ei sa nu ia unul de altul canita de apa, etc., tot s-a intamplat "necazul", ca tocmai de ziua lui sa faca febra. As fi amanat totul daca o facea de diminieata, dar a inceput tocmai cand au venit primii invitati. Asa ca al nostru sarbatorit si-a petrecut ziua cu febra, smiorcait si prost-dispus. Oricum s-a lasat cu bataie, cearta pe jucarii si urlete ... chiar ma gandesc daca mai fac asa taraboi de ziua lui Cris ... poate doar cand o sa fie mai mare, sa te poti intelege cu "invitatii".
Toata febra s-a terminat cu o stomatita pe cinste ... asa mila mi-a fost de el ca plangea de durere ... vroia sa manance sau sa bea si nu putea ptr. ca il dureau aftele din gurita. Pe cand baietelul de la care a luat a trecut mult mai usor peste tot. Na, ghinion!
Mie mi-a placut insa party lui Cris ... m-am simtit bine in timpul cand n-am stat dupa copii ;) ... Am incercat un nou tort, de data asta unul cu mousse a chocolate (am scris bine?) si pere ... am ales ciocolata ptr. ca am o faza de ciocolata (cand oare nu o am ;)) si al meu copil oricum n-ar manca tort ... si a iesit super-delicios! ... 
Asa, sa continui ... cand am zis ca ne-am linistit, adica terminase si Cris cu stomatita, oaspetii din Romania (unchiul, matusa si o verisoara de a lui Boby) ne-au parasit si ei, a facut Cris guturai. N-am mai fost la dr. ca in afara ca-i curgea nasucul se simtea bine ... pana cand, vineri, nu mai putea sa respire bine. Asa ca hai iar la dr.... care nu era in cabinet, hai la altul ... sa ne spuna ca-i viral si sa-i dam doar sirop de tuse ziua si antitusiva noaptea ... Deci ieri am stat cu Crisulica in brate, ca asa boleste el cel mai bine ... n-a fost o noapte prea grea, dar nici buna n-a fost ... insa am trecut si pe asta, azi a fost Crisulica super-bine ... mai are mucozitati, dar cand tuseste se rup si respira f. bine. Le ia usor, dar trece si usor si repede peste ele.
Saptamana trecuta am ajus si la mult asteptatul consult la o clinica speciala din München, adica la sectia de imundeficite ... o mare dezamagire. Dr. mi s-a parut superficial, a ascultat cu jumatate de ureche povestirilor noastre, l-a consultat putin si i-a luat 3 eprubete de sange ... chestie care o putea face si pediatra lui ... In fine, acum asteptam rezultatele ... eu sper sa fie totul bine!
Crisulica a inceput sa-si dea drumul la limbuta :) ... spune acum Opa ("apa" de fapt, asa ca trebuie sa fim pe faza sa stim ce vrea ;)) si Oma ... va dati seama ca sunt bunicii in al noualea cer
... iar celelalte cuvintele noi sunt: apa, altu' (alta spune de mult), auto (masina ... de unde pana unde nu stim, ptr. ca noi vorbim doar pe romaneste cu el), "chis" (Cris ... de care suntem tare mandrii, pana acum spunea ceva ca "tao" de la "tu" cand era vorba de el ;)), nchis (inchis), dechis (deschis), Bobi (ta-su), ai (hai), coco (cocos sau gaina), pipi si caca (nicioadata la timp ;)) ... cam atat daca n-am uitat ceva :) Oricum sunt multe, mai ales ca sunt invatate in ultimele 2 saptamani ... mai imita si majoritatea animalelor si a zgomotelor ... si-i place mult sa spuna: O-O, boa, oa cand e ceva frumos, se minuneaza :)
E un cumintel scump ... si daca n-ar fi problemele cu mancarica si somnicul am spune ca avem un copil model :)
Saru-mana ptr. raspunsurile referitoare la lapticul de noapte ... Cris bea ca. 500-600 ml de lapte noaptea. Ii dau acum de capra amestecat cu Milupino ( e la Tetra Pak, deci lichid si imbogatit cu vitamine si fier) si e tare incantat. Cand se face iar bine incercam sa-l dezvatam ... dar ne e groaza. Oricum nu-mi inchipuiam sa mai bea atati copilasi noaptea.
Cu olita n-am facut progrese, ptr. ca bolnavior nu l-am mai chinuit si cu asta. Cand l-am mai pus a facut, face gura la inceput dar sta pana la urma .... de ceva vreme ne anunta si cand a facut caca, binenteles ca dupa ;) ... dar oricum!
Boby are din nou job (de la sfarsiul lui iunie) ... e de fapt cel vechi, deci vechea firma ... si chiar aici in Ingolstadt. Nu-i ce ne doream, dar e bine si asa ... cu un salariu, chiar de-i mai mic, poti cauta altfel job si sa fi "mofturos" ... deci alt pas inainte. Asa ca in iunie facem si concediu (ca am si muncit mult in ultima vreme ;)) ... iuhu! Ai mei inchiriasera de mult o casuta la Diano Marina (langa Imperia, regiunea Liguria), insa ptr. ca-i cam mic ptr. toti 5, noi o sa stam la nasii lui Cris, la Monaco. Si e bine, ca nu o sa le stam pe cap, el avand o casuta de vacanta la "tara" - cum spun ei - adica langa Monaco, intr-o zona superba plina de vile. Asa ca o sa facem "naveta" intre Diano Marina si Monaco, o sa fim si cu Crisulici, dar si ca 2 porumbei ... de abia astept! :)
Cam astea-s noutatile noastre ... oricum v-am zapacit de cap! Va pupic si incerc sa va mai citesc putin!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
Irinusha spune:
Irinel, ai primit deja sfaturi, dar na, sa ma bag si eu in s(z)eama :) Bb-ii trebuie sa invete sa faca kk, mie imi spunea dr. ca pot sa-l las si 5 zile fara sa faca (parca la cei alaptati sunt 7 zile). Cica trebuie sa invete sa se screme, poti s-o ajuti facand exercitii cu ea, ii impingi piciorusele in burtica, le intanzi, iar le indoi spre burtica ... asta de cateva ori, cel mai bine cand ii schimbi scutecul, poate merge asa. Ia spune mamica, e mai usor cu fetita?
Pupici mamicii mandre si puiutilor dragalasi!
Diana, nastere usoara si refacere rapida!!! Iar bb-lina sa fie sanatoasa si frumoasa!!! Ciudat cand stii cand trebuie sa nasti ... si mai bine cred. Mai stiu cum asteptam si nu se mai intampla minunea! Toate cele bune!
Nicoleta, cum ai reusit cu lapticul de noapte!? Te rog sa-mi dai si mi "reteta"!!!! Ca in curand incercam si noi!
Cris, multa sanatate sotului! Timem pumnii sa fie totul bine!
Vorbiti de kg pe aici? SA nu aud, eu am pus pe mine ca o purcica
, eu ca nici una, eram mai slabuta dupa Cris ... Sa trecem la alt subiect.
Laureta e o frumosa, si ca mami si Inisa :) ... dar chiar asa, era model chiar si dupa cateva zile de la nastere ... Cum reusesti copila frumoasa? 
Vreau si eu poze cu Mihnea Laurinei! Unde ati vazut?
Ptr. fetele care incep serviciul (si nu prea vor): Servici usor!!! Si dor putin de copilasi!
Eu incep sa ma rog aici sa nu primeasca Cris loc la gradinita ... ca daca primeste ma paste si pe mine si n-am chef deloc!
Strumfi, bine ai venit! Sa-ti traiasca puiutii! Sper sa te simti bine la noi!
Gata, ca v-am capiat destul! Va pupic si va doresc o duminica faina!!!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
Irinel spune:
Nu i-am pus ieri supozitor si azi s-a intamplat minunea...a facut caca 
sunt asa fericita!!! saru-mana pentru raspunsuri la toate. ieri eram convinsa sa fac ceva si, sotul a zis sa mai astept o zi doua sa nu invete lenesa, si am asteptat, cam cu teama... i-am facut zilele astea si masaj si gimnastica cu piciorusele, am pus-o pe burtica si nu stiu ce a mers da ma bucur ca a facut. si intr-adevar nu e tare, nu e constipata dupa definitie, doar ca probabil nu stie inca sa faca...
Vanessa
.
Carmenbr, sa va fie de bine iesirea la Las Vegas. si iarta-ma (inca o data) ca n-am putut vorbi cu tine. cred ca dormeam cand ai sunat, daca nu ma insel...
Irinusha ce bine ca trecut perioada nefasta si ai mai aparut pe la noi! Multa sanatate Crisuletului scump, inteleg ca e bine acum...
Noi azi ne ducem la ziua Biancutei (lu' Lili in caz ca nu stiti de cine vorbesc). Sper sa se poarte frumos fiu-meu...
Madutza la multi ani cu intarziere! Si multa bafta la noul loc de munca! nu se poate sa ratati vacanta!!!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
anacami spune:
Buna seara!
Ne-a cumparat tati tobogan, nu am mai avut rabdare si l-am instalat in apartament
; in curand o sa fie mutat la tara, unde o sa aiba si groapa de nisip (deci poate sa cada in orice pozitie
)
Cateva poze aici
DUpa ce s-a jucat extaziat cateva ore, stiti ce i-a spus sotului ?
- "Mai cumpala tati un togogan"
- "de ce?" (a intrebat tati)
- ete mic, mai male! 
Astazi am fost iar singuri pana mai tarziu (eu cu el);am plecat de pe la 11 de acasa, am fost si la McDonalds, am mancat McNuggets si apoi am mers la tobogan.Cand am ajuns acasa, a adormit singurel,dupa cateva minute...
Irinusha, si eu am vazut pozele! Foarte frumos! Felicitari pt. Crisulet cel istet si cumintel!Ai un baietel pe cinste, sa va traiasca si sa aiba multa fericire!
Despre kg nici eu nu prea vreau sa mai vorbesc,de la 56 asta vara, am ajuns la 62!!! Astazi as fi vrut sa imi fac niste analize, dar sunt cu CM, asa ca mai aman 1 saptamana.De cand am incercat sa iau anticonceotionale nu mai simt deloc bine, sunt balonata mai tot timpul si mi se umfla destul de des mainile si picioarele. Am incercat si vreo 2 diete, fara nici un rezultat.Stiti cumva ce analize ar trebui sa fac? hormonale, eco abdomen, etc?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
vanessa ionescu spune:
Sunt tare trista (in ton cu ultima perioada). Adela a murit azi de dimineata. Sunt trista dar parca linistita. Faptul ca si ea si-a gasit linistea cred ca ma linisteste si pe mine. Nu stiu de ce, dar parca, dupa ce am aflat m-am linistit brusc. Ma gandesc la ea acum parca mai impacata. Si ca o ultima "gluma" a sortii, or sa o aduca la capela de la coltul blocului meu. Inmormantarea va fi la Breaza (acolo e si mama ei). Dar maine o aduc aici, langa mine, la capela. Si sa mai zica cineva ca ziua de 13 nu e cu ghinion. Uneori..
Camelia, Catalin nu a fost cu noi. Era prea obositor o zi intreaga in autocar.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
madutza spune:
Vanessa, Dumnezeu s-o odihneasca pe Adela si sa ii fie alaturi fiului ei pe tot parcursul vietzii. Este greu fara mama la orice varsta! Sa ne rugam pentru sufletul Adelei si pentru familia indurerata
.
Cami, e super toboganul!!! Pacat ca nu e asa incantat Sebi de marimea lui ![]()
Irinusha, prin cate ai trecut mey cu Cris!!! Stii cum e cu problemele astea ca nu vin niciodata singure....Dar fruntea sus!!! O sa le rezolvati voi! Pentru inceput bine ca are Boby un nou job. Referitor la problemele lui Cris, nu ai vrea sa iti spun tratamentul care a pus-o pe picioare pe Ana. Eu sunt tare multumita si de 6 luni nu am mai avut probleme. Chiar daca raceste ii dau tratamentul combinat de mine si e ok. Am observat ca e cel mai important sa o iei din pripa, de la primele semne de raceala, cat de mici. Sa nu zici, lasa ca face anticorpi....Adica de la primele semne de raceala ii administrez tratament care este in mare naturist, in afara de paracetamol. In trei zile am pus-o pe picioare!
O duminica placuta va doresc. Noi cred ca mergem la zoo! Sa ma bucur de ultima zi cu fetitza mea, aproape ca imi dau lacrimile...Pupici!
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
cius22 spune:
LA MULTI ANI VICTOR!
LA MULTI ANI RADU NICOLAE!
Sa fiti sanatosi ,sa cresteti mari si cuminti si frumosi si sa fiti mereu iubiti ca acum!
Vanessa-Dumnezeu sa o odihneasca pe Adela si sufletul ei sa-l pazeasca mereu pe fiul sau si sa-ti fie si tie in continuare aproape!
Cami-vazut pozele! Mey,dar nu ii sta rau dilok la topogan in sufragerie,zau asa!...Cat despre Sebi,ce sa mai zic...poza 5 din 12,m-a topit definitiv...e o minune,nu alta- copilasul tau!
Irinusha-cu toate ca ai trecut prin atatea probleme,ti-ai pastrat tonul sugubat si optimismul...aceasta este o trasatura a oamenilor puternici! Felicitari si sper ca totul va fi bine ,in toate privintele,cat de curand!
lui Crisulet cel dulce!
Madutza-petrecere frumoasa cu Ana la zoo si ...bafta multa cu noul job!
Irinel-bine ca s-a rezolvat cu Maria!...vezi ce sfaturi bune ti-au dat fetele?...iti doresc sa poti sa te odihnesti atat cat ai nevoie ca cei 2 pui minunati sa aiba parte de mamica minunata care esti!
Cris-ma bucur ca ai revenit,dar nu ma bucur deloc de problemele pe care le ai...Ii doresc multa bafta sotului si tie multa putere sa-i poti fi alaturi.
si
Carmenbr-ti-am raspuns pe PM...
lui Eric!
Noi suntem bine si cuminti...atat.
la toata gashca!
Pun o poza de la plimbarica de ieri!(pe dropshots)
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
piatra lunii spune:
Buna fetele,
multumim de urari pr ziua lui Ingrid- am petrecut-o la bunicii ei de aici din Dk, a facut bunica si tort, si copiii s-au jucat gramada- Ingrid si cei 2 verisori ai ei.
IRINUSHA, multam de urari de Sf. Irina, m-am gandit si eu la tine si la IRINEL in ziua cu pricina :) Suna bine tort cu ciocolata si pere, poti sa-mi dai reteta? Si am vazut si eu pozele, si ati avut un party fain, asa pare. Pupici lui Cris.
VANESSA, imi pare tare rau de prietena ta.
LILI B, si Ingrid e cam la aceeasi greutate cu Bianca, stii ca ele mereu au fost cam la fel.
LA MULTI ANI tuturor copilasilor,ca luna asta si cealalalta tot sarbatoriti vor fi.
pupici,
(28 +) +
anacami spune:
Buna!
La multi ani Radu Nicolae!
Vanessa,Dumnezeu sa o odihneasca in pace; cu siguranta pt. ea este mai bine decat sa se lupte cu o boala atat de necrutatoare!
Ma rog ca baietelul ei sa aiba o viata usoara si fara greutati!
Sper sa aiba o familie si prieteni care sa-l ajute sa treaca mai usor peste durere!
Simona, bine de tine ca ai un baietel asa cuminte si ascultator! Gata, nu mai este pitic
, este mai mare decat el!Ce inaltime are?
Multumesc! Daca te referi la gropite, are una mai mare pe stanga- l-am pupat imediat dupa ce l-am nascut, chiar inainte sa-i taie cordonul.S-ar putea sa fie ceva adevarat in ce se spune ![]()
Madutza,sa fie intr-un ceas bun reinceperea serviciului. Te vei reobisnui repede!!Ce mai face Ana?Cu cine ai spus ca o lasi, cu mama ta?
Piatra Lunii, ma bucur ca ati petercut bine! Poti sa ne arati poze ?Cum te mai simti, te apropii din ce in ce mai mult de nasterea lui bb2!
Diana,nastere usoara! Peste cateva zile, saptamana viitoare, o sa-ti tii si papusica in brate!
Carmen, cum te mai simti? Ce mai face Iustin?
Noi am fost astazi la plimbare cu nasii! Stau in zona Lacul Tei, asa ca am fost in Parcul Circului.Mie imi place destul de mult, este tare frumusel- nu am apucat insa sa ne "plimbam" decat la intrarea lui (de fapt sa stam) ca era un parc de joaca cu masinute electrice,tobogane (de care nu se satura nici dupa ce ca are si acasa),casute,etc...a fost intr-o verva continua, bine insa de mine ca l-am supravegheat de la distanta!!!A alergat sotul dupa el, in timp ce eu vorbeam cu nasa.Au si ei un copilas de 3 ani si vreo 4 luni, dar nici vorba sa se joace impreuna- cand era intr-un loc, cand in altul..
De 3 zile sta aproape lipit de tati, mananca doar cu el, adoarme, se joaca. Sotul cica nu vrea la mine ca nu il bag in seama 

. Mai-mai sa ma cert cu el, i-am spus ca face asta ca il alinta prea mult: cine il plimba pe la 1-2 noaptea prin casa, sa se joace cu el? eu in nici un caz! stie ca la mine are unele interdictii, asa ca profita de tac'su. I-am zis ca daca tot a deschis discutia ar trebui sa stabilim clar cum sa ne comportam cu el, ca altfel devine un rafsatat si jumatate! Uff, mi-a facut niste nervi! Dupa ce ca il alinta-si stie ca nu ar trebui, mai are curajul sa imi spuna sa fac si eu la fel!
Nici la bunici nu prea mai vrea, doar la el non-stop!!
Va pupam si va dorim o zi placuta!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)