Copilasi de mai-iunie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ei, mamici dragi, asteptam cu nerabdare sa va povestesc cum a fost petrecerea Rebecai, in schimb va spun ca Rebecutza a cazut astazi si si-a spart o bucatica de frunte in doua locuri. Nu a ajuns la os, am fost La Alexandrescu, i-au cusut buba si acum asteptam si monitorizam copilasul. Mi s-a rupt sufletul cand am vazut-o plina de sange si speriata. Draga mea... Tare nasol este cand se intampla ceva rau cu copilasul...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Buna fetelor,

vreau in primul rand sa va multumesc pentru urarile facute Larei pentru ziua ei :)
Aici sunt niste pozici de la petrecere
http://community.webshots.com/album/550274497MKurpt

Irinel, felicitari pentru fetita! Sa va traiasca si sa va aduca fericire in suflete! Nici nu am stiut ca ai nascut,de fapt am si fost in RO pt. trei sapt. nu am mai intrat pe aici...
irinel, cand era Lara mica-mica facea kk doar joia si duminica,era perfect normal,daca nu e kk tare nu e constipatie. E normal la copiii alaptati la san! Eu la vremea aia primeam o groaza de sfaturi gen "termometru""supozitor",etc, dar dr. mi-a zis clar ca e cat se poate de normal, laptele martern se digera in proportie mai mare decat cel de vaca si si lasa mai putin reziduuri. Nu am fortat-o niciodata si slava Domnului nici nu am avut probleme cu constipatia vreodata, dupa diversificare s-a reglat si facea de cateva ori pe zi,acum cam de doua ori.

Carmenbr, si eu sunt sibianca, un dr. foarte bun in SB este dr Ionush (se scrie Ionus). Vitamine nici eu nu am luat in sarcina,decat acid folic si mai incolo Ca si Mg ca aveam carcei noaptea. In rest...alimentatie sanatoasa si cam atat...

Laura

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ioana,imi pare tare rau pt. ce s-a intamplat cu Rebeca!
Sa ii treaca repede!!Distractie placuta!

Lauraa, superbe pozele, mai ales cele de la petrecere!Atatia copilasi frumosi si o atmosfera vesela si placuta!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetele
uite mai intru si eu pe aici un picutz, e ceva vreme de cand nu am mai intrat cateva luni
noi suntem bine Dennis e un nazdravan si uite ca in 2-3 sapt facem si noi 2 anishori. Am fost in tzara o tura acum 3 sapt, doar eu si dennis dar am stat putin-cateva zile caci nu am avut zile libere. Problema familiei este ca Dennis sta la gradi de la 8 dimi la 5 dupa amiaza, dar s-a obisnuit asha tare, deja merge de un an.Insa a fost f. greu cu mucuztii anul asta, nu a avut nasucul niciodata uscat de cand merge la gradi, asta ce sa ii faci.Altfel a inceput sa vorbeasca, si amesteca suedeza cu romana, unele cuvinte le stie pe o limba unele pe alta.A fost haios in tzara ca nimeni nu intelegea ce spunea ea.Au trebuit ai mei sa invetze cum se zice in suedeza la mar etc...

Felicitari la fetele care au nascut si sa va traiasca!

va pupam
Gabi si Dennis

Gabitza cu Dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Buna fetelor!
Tocmai ne-am intors din parc - azi a fost o zi plina pt Andrei distractie in parc si dimineata si seara. Ne-am cam ciondanit pt ca vroiam jucariile altora (suna cunoscut,nu?) dar a fost ok.
V-as scie mai mult dar si eu sunt suparata cu serviciul. M-a anuntat sefa de personal ca daca vreau sa incep sa ma prezint la locatia unde am fost angajata (probabil ca operator calculator sau casiera) si nici gand sa pomeneasca sa revin la contabilitate, unde lucram cand am intrat in CIC.
O fi razbunare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Seara buna!

La multzi ani tuturor sarbatoritzilor zilelor trecute ! Sa avetzi parte de tot ce e mai bun in viatza, puiutzi!
Tuturor Irinelor la multzi ani si imi cer scuze ca vin atat de tarziu cu urarile, dar am fost cu gandul la voi!

La multzi ani, Radu Nicolae!

Nu am mai intrat , da' mi-a fost tare dor de voi... Clara a inceput sa zica o groaza de cuvinte: buba, "somn usor", "neatza", "ac" la iaurt, "cioco" ciocolata.... Nu mai doarme in patutz, doarme cu Cori in pat sau in patul ei, am facut camera fetelor La olitza insa...nu prea vrem....

Lauraa, sa itzi traiasca Lara... /S-a facut o adevarata domnisoara... Ce trece timpul...
Ioana, pupici tzie si Rebecai. Sa se vindece cat mai repede.
Diana, nastere usoara! Pupici tzie si lui Vlad si asteptam vesti. Itzi tzin pumnii!
Vanessa, regret ce am auzit si sunt alaturi de tine. Pupici tzie si voinicilor!
Irinusha, am intzeles ca ai avut probleme... Nu am apucat sa citesc... Da' sper sa se fi rezolvat... Pupici tzie si lui Crisu.
Simona, va sarut pe totzi... Ce mai fac mandrii tai... Victor vad ca e bine si se face mai voinic pe zi ce trece. Roxy, ce mai face?!

Va sarut si avetzi grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor, va pup pe toate si va multumesc de urari!

Azi l-am sarbatorit pe Vladut in avans sa fim siguri ca apuc pana sa nasc. A fost o adevarata gradinita, copii s-au distrat de minune si parintii la fel (sotul mai ales s-a obosit rau , si sper sa nu nasc azi ca vorba lui voi conduce eu pana la Timisoara, intre doua contractii mai apas pe acceleratie ).

Va pup pe toate, pup toti sarbatoritii si imi cer scuze ca nu va iau pe rand dar zau ca pic de somn. Am sa incerc sa pun poze pana nu nasc.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (38+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Cristian!
La Multi Ani Teodor Dominic !

Am venit si noi de la Galati a seara.Inisa sa distrat cu verisori ei si am stat si io intinsa toata ziua in sfarsit
Azi am inceput iarasi cresa,deja s a obisnuit (numai ca imi este tare dor de ea)
Fetele trebe sa iau rochie si pantofiiiii ce ma fac me leneeee sa umblu.Si lui Inisa vreau sa i iau ceva de imbracat pentru ziua ei.

acris multa sanantate sotului tau.Poate nu este asa rau ochiul.Bafta la tomograf

vanessa imi pare rau pentru prietena ta,multa putere familiei ei si mai ales baiatului

madutza uouuu Cuba,trebuie sa faci tot posibilul sa mergi

irinusha uf Crisuletzu saracutzul.Inisu meu mi a facut stomatita in Grecia.Avea afte,putine dar avea si tragea de buza.I am luat de acolo glicerina cu nistatita si imediat si a revenit.Nu stiu de la ce a facut eu am pus vina pe deshidratare ca nu prea bea apa.
Distractie placuta la Monaco.

anacami superb toboganul.

diana io tin pumni stransi pina la 18

bebe beca pupam printesa pe bubitza sa i treaca repede.Cum mai este?

lauraa faine pozele,ai o printzesa.Si tortul arata bestial imi place mult.

gabitza bun revenit asteptam poze cu piticul (care nu le ai mai pus)

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna fete dragi,

Vanessa, Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Adela. Nu am cuvinte mai multe. E destul de dureros....

Va multumesc pt. gandurile bune. Maine merge Cipri la Bucuresti, la un nou consult de specialitate, sa vedem daca e nevoie de tomografie.
Sunt f. speriata...mai ales dupa faza de aseara...
Am fost la botezul lui Matei (despre care v-am mai povestit eu) si i s-a facut rau dintr-o data...il intepa inima....nu stiu ce se intampla cu el...e f.ciudat (ca stare) in ultimul timp .
Si cel mai rau ma doare ca nu spune ce-l doare...tine asa in el...cica sa nu ma ingrijoreze...
In fine , sper sa fie bine maine. Tineti-ne pumnii .

Amy, se pare ca are o usoara raceala...m-a sunat mama de dim. si mi-a zis ca a facut febra (38.5), deci nu mare...si ca stranuta...nu poate sa inghita...offf....
Ieri, cand am dus-o n-avea nimic...si asa dintr-o data....
E drept ca am profitat de vremea super din week-end, dar sa raceasca asa repede????
A dus-o mama la circa din zona lor, ca o cunoaste pe dr. si i-a prescris antibiotic deja. I-a dat Cefalexin...
Off ce repede se reped dr. astia sa dea antibiotic ...si ce ma enerveaza ca mama e de acord...cica preventiv...

Diana, iubita, nastere usoara !!! Sa fiti sanatosi cu toti !!!!

Madutza, ma interesez cum e cu CM. Nu trebuie sa ratezi asa ocazie.

Anacami, super toboganul ! Pacat ca e prea mic

Ioana, pupici Rebecai sa treaca repede !!!

Irinel, ma bucur ca ai "rezolvat-o" pe Maria.

Irinusha, Ciuss, va pupic dulce atat pe voi cat si pe frumosii vostri strengari.

Va pupic si sper sa mai intru...
Saptamana asta sunt singura la birou si e criminal...colega e in CO.

M-am vaitat cam mult

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Irinusha Incepe sa iasa soarele din nou si pe strada voastra si Crisu bolnavior. In legatura cu lapticul nu am facut nimic, s-a intamplat de la sine. Acum mai sunt si exceptii de se scoala noaptea si cere lapte dar asta in cazul in care nu a mancat inainte de culcare.

Irinel Felicitari Mariei pentru kki.

Anacami Mey se mortal Sebi cu replicile lui, auzi la el " mai male", scumpul mic. Simte si el nevoia sa fie rasfatat si a prins un punct sensibil la tati. Mi s-a facut un dor de parcul Circului, mama-mama.

Vanesa Condoleante. Altceva nu prea stiu ce sa-ti spun pt ca nu pre stiu sa ma exprim in cuvinte. Dar sunt alaturi de tine.

Maduta O sa fir greu la inceput dar pana la urma o sa va obisnuiti amandoua cu programul. Mariucai

Ioana bubitele Rebecai sa se vindece repede.

Lauraa Bine ai revenit. E tare scumpa Lara.

Gabita Bine ai revetit. Cred ca e tare nostim Dennis cand vorbeste.

Mammy Bafta la seviciu. Pana la urma ce faci cu Andrei il duci la gradi?

Madisor Si mie mi-a fost dor de tine. Chiar ma gandeam la tine zilelea astea.

Diana pe burtica su lui Vladut si Nastere usoara.

Acris Sanatate sotului si tin pumnii sa nu fie nimic grav. Amaliei sa treaca repede receala.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput