Copilasi de mai-iunie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
tnicoleta spune:
No, acum sa scriu si despre noi. N-am avut stare de scris in we dar v-am citit. Sambata dupamasa am luat-o pe Stefi la mine ca aveau ceva treaba parintii, pe Alex il trimisesera la tara. In general a fost cuminte si s-a jucat frumos cu Bia.
Duminica sotul a fost iar la peste si a venit acasa cu vreo 4-5 kg de carasel si m-a anuntat jovial ca a invitat-o pe maicasa la masa. Asa ca dai si curata pestele, mi-a luat vreo 2 ore, intre timp a venit si soacramea care n-a stat la masa pt ca era tarziu. Iam pus pestele curatat la pachet. Da i-am spus sotului ca asta e prima si ultima oara cand am curat pestele, data viitoare sa prestese.
E si cu toate astea nu am stat mereu cu ochii pe copii sa vad ce fac sau ce vorbesc, da aseara cand m-am asezat a venit Bia fuga din bucatari s-a urcat in bratele mele si mi-a spus ca se ascunde de babau. Io cred ca a speriat-o Stefi, pentru ca asta iarna o mai speriase cu babau ca sa nu se duca in camerele cu lumina stinsa (asta am vazut). Asa ca stiam ca ii este frica de intuneric si lasam liminile aprinse prin casa pt ea, dar acum s-a speriat chiar si cu ea aprinsa.
Asa ca am o intrebare. Cum sa fac sa dispara acest babau din mintea ei?
I-am spus de multe ori ca nu exista si ca eu si tati suntem langa ea. Ca ea e o fetita curajoasa si nu trebuie sa-i fie frica de babau. Si cate n-am incercat. da vad ca nu prea tine. A si m-am facut si ca il cet si il alung, dar cred ca asa i-am creat sentimentul ca el defapt exista.?
Hai ca v-am zapacit. Ma duc la munca.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Bebe Beca spune:
Buna, mamici dragi...
Rebeca este mai bine, i-am schimbat pansamentul astazi si am putut vedea si noi ce este acolo. Au cusut-o frumos tare, sper sa nu ramane cine stie ce cicatrice. Este cumintica, coopereaza, isi ia antibioticul fara scandal, nu duce mana la rana... Peste o saptamana i se vor scoate firele.
Petrecerea de sambata a fost reusita. Rebecutza a fost vesela, singura imbracata in izmene, nu a fost chip sa o imbracam cu hainele pregatite... A primit o multime de cadouri, noi i le vom da abia maine...
Laura, este bine sa mai primim vesti de la voi.
La fel si pentru Madisor.
Madutza, succes!
Diana, mai este atat de putin si veti fi patru...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Irinusha spune:
Salut fetelor, pupici la pitici!
Vanesa, condoleante! Imi pare rau de saracutul baietel ca trebuie sa creasca fara mama!
Nicoleta
:) Incepem si noi in noaptea asta cu dezobisnuitul de laptic ... de fapt Boby, ca eu nu cred ca as rezista. Sa vedem ce iese! La noi nu merge sa "vina de la sine" ... ca daca il astept pe fi-miu, o sa ma injure nevasta-sa ca trebuie sa-i dea biberon noaptea ;)
Cu "babau" nu cred ca poti sa o rezolvi asa de repede, nici macar cu explicatii. "Balaurii" astia fac pur si simplu parte din copilarie, copiii au imaginatia dezvoltata, ar inventa ei oricum unii ... Cred ca poti decat sa o faci sa se simta sigura, sa stie ca parintii ei o ocrotesc si ca babau-ul asta rau nu poate sa-i faca ceva. Pupici ciocarliei mici!
Cami, pupici, mai mamica suparici! Mi-ai placut! :)
Eu recunosc ca-l rasfat f. mult pe Cris, Boby se da mai dur, dar e chiar mai groaznic decat mine :) ... de Oma si Opa nici sa nu mai vorbim. Dar nici nu-mi pare rau! Chiar imi place ca se simte Cris iubit si ocrotit, ca stie ca la nevoie suntem alaturi de el ... incercam din rasputeri sa nu-i lipseasca nimic. Iar daca rasfeti copilul, nu inseamna ca nu-l si educi ... e pur si simplu alta poveste.
Sa stii ca am vazut (din pacate) un copilas ignorat de parinti ... recunosc ca se descurca mai bine decat Cris, ca-i mai independent ... insa rar l-am vazut razand.
Am mai vazut alt copilas la care mamica urla decand era bebelus, doar ptr. ca plangea sau ptr. ca nu statea cum il punea ea ... si daca face un pas se uita speriat la mama-sa, sa nu cumva sa deranjeze ...
Daca e sa aleg, il prefer pe Cris, asa rasfatat! Si am mai auzit de la mamici de baieti (care acum sunt mari barbati), ca timpul alintatului si al "iubilitului" -cum spunem noi - trece repede la baietei, maine-poimaine te poti astepta ca nu mai te iau in brate, ca nu mai vin la tine sa se cuibareasca in brate tale... eu una profit din plin acum! :)
Si mai e o chestie, tatii astia sunt tare mandrii de baietii lor! :) Lasa-l si pe sotul tau sa se dea mare cu mandrul lui ... :) oricum aveti un copil super reusit (am vazut pozele) si f. destept (mama, ce mai vorbeste, noi suntem f. departe :O)! Pupici dulci, sper ca nu-i cu suparare!
Madisor, chiar vroiam sa intreb fetele de tine! Pupici Clarei! Si noi mai suntem prietenii scutecului, or sa se invete ei! Pupici!
Ioana, saracuta Rebeca! Pupici ascultatoarei mici! Cred ca te-ai speriat zdravan! Am avut si noi o peripetie asemanatoare - dar nu asa de rea, ca n-a trebuit cusut - si eram toti speriati si terminati cand l-am vazut pe Cris plin de sange. Pupici din nou si speram ca nu raman semne!
Cris, multa sanatate sotului! Tinem pumnii sa fie totul bine! Pupici si Amaliei, sa treaca repede si usor raceala!
Fetelor, cred ca a sunat mai rau decat a fost ... Cris al meu si sufera cand e bolnavior ... deh, un rasfatat ;) Ne descurcam noi. Mai greu e noaptea, ca si noi suntem rai de somn, dar ziua e ok. Acum ne-am imbolnavit pe luna asta, deci speram ca am scapat ;) Am luat un flyer de la clinica din München, unde scria ca 8-12 infectii pe an sunt normale la un copil pana la 6 ani. Doar la infectii grave (m-a si ingrozit ce inteleg ei prin grav - din pacate nu stiu denumirea in romana) trebuie sa ne speriem, restul e normal. Asa ca ma consolez cu ideea ca va trece si perioada asta ... si ca seamana cu mine si cu Opa asa de bolnavicios.
Sunt si ai vostri copii niste incapatanati? Noi suntem la faza cand vrea sa faca totul singur .... daca uit cumva tipa "Chis"! si trebuie sa o luam de la capat. Mama, si e doar inceputul! Valeu!
Mama, iar m-am intins la vorbe ... sorry! Am profitat ca-mi dorm barbaqtii si va stau voua pe cap! :) Va pupic si pe curand sper! O zi faina!!!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Iaca si eu la raport. Pe scurt insa, caci lucrul ma cheama...
In acest weekend am schimbat prefixul (30 de ani de acum
) si ma asteptam sa cad intr-o depresie crunta
, dar am fost rasfatata atat de tare, incat am uitat de suparare
.
Avem si noi imagini noi pe link, daca vreti sa va uitati. Au fost facute in luna aprilie, cand am fost in vizita la ai mei, de Pastele catolic.
Va doresc o saptamana de vis. Pupici tuturor (mamici si puiuti).
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 13+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Laurina spune:
LA MULTI ANI RADU NICOLAE!!!!
LA MULTI ANI CRISTIAN!!!! Tutus 
LA MULTI ANI TEODOR DOMINIC!!!
SA FITI SANATOSI, SA AVETI NUMAI BUCURII IN VIATA!!!!
multi pupici
mephala30 spune:
La multi ani Vladut! 
La multi ani Rebeca Maria! 
Iulia, 'La multi ani!' 
Anacami, multumesc de grija,
, suntem bine, sanatosi si grasi. Am petrecut week. cu gratare, mici si bere si profit de zilele astea frumoase ca sa-l scot pe Iustin la plimbari, macar 2-3 ore. Cu carutul, bineinteles.
Tu te-ai acomodat la noul servici? Sebi ce mai face? 
Diana, mai sunt 2 zile si-ti vei tine fetita scumpa in brate! Nu-mi vine sa cred!!!
si curaj
Astept si pozele de la petrecere cu nerabdare.
Ioana, of, prin ce ati trecut! Pupici curajoasei mici!
Acris, sanatate Amaliei! Poate n-o fi raceala.
Dragelor, imi cer scuze ca ma opresc aici, trage Iustin de mine.
Va pup pe toate ca-mi sunteti dragi!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
acris spune:
LA MULTI ANI , REBECA !!!!
LA MULTI ANI, VLADUT !!!
Ioana, Diana, sa va traisca mandretile, sa fie sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti !!!
Hai sa va dau doua vesti:una buna si una mai rea.
Vestea buna este ca Ciprian, din fericire, nu are decat o simpla conjunctivita. 

Off, cum pot unii medici sa bage frica in oameni ???!!!!
Medicul din Bucuresti a si ras cand a vazut diagnosticul de la Targoviste.
Vestea mai putin buna este ca Amalia a facut toata noaptea febra (39-39.2). Nu stranuta, nu tuseste, nu-i curge nasul...dar arata ca o doare in gat....
Ce ziceti, fac bine daca o mai tin si azi pe antitermice??? nu vreau sa recurg la antibiotic...
va pupic si scuze ca (din nou) nu scriu fiecareia in parte.....
tot timpul pe fuga
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
Bebe Beca spune:
La multi ani, Vladut! Sa cresti mare, sanatos si voios! Mamica ta iti va aduce cel mai frumos cadou in cateva zile...

Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! Vladut
LA MULTI ANI! Rebeca
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
pd spune:
Cris, la fel a avut si Cristina acum vreo luna, facea febra mare noaptea, a avut chiar 40,1 si fara alte simptome. A vazut-o doctorul si nu i-a gasit decat putin rosu in gat si ne-a recomandat sa o tinem numai de antitermice, la 4 ore, alternativ Nurofen cu Calpol, chiar daca ziua nu are febra. Nu ne-a dat antibiotic, a zis ca circula o viroza care se manifesta asa. In vreo 4 zile i-a trecut. Multa sanatate Amaliei!
La multi ani Vladut!
La multi ani Rebeca!
La multi ani Iulia!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya