Copilasi de mai-iunie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
pd spune:
La multi ani Lara, Bianca, Ingrid si Sara!
La multi ani Madutza!(cu intarziere)
La multi ani tuturor piticilor care au implinit de curand 2 ani si nu i-am felicitat la timp!
Bine ai venit Strumfi2004! (tot cu intarziere)
Mie mi-a fugit de tot cheful de scris. Stau si ma gandesc ca mai am o luna si un pic si trebuie sa ma intorc la servici si am auzit ca e mare nebunie pe la mine pe acolo. Nu vreau la servici
Ioana, intrebai zilele trecut de Havrix. Noi i-am facut Cristinei la 1 an si 4 luni si saptamana trecuta i-am facut si rapel. N-a avut nici o reactie la el.
Diana, tinem pumnii sa ai o nastere usoara!
Cristina e o mica maimutica, s-a apucat de catarat in copaci. A gasit unul mai mic, asa pe masura ei, si s-a urcat in el. Tot zilele trecut a zis cea mai lunga si cea mai corecta propozitie de pana acum: Usa e inchisa cu cheia.
Trebuie sa ne apucam sa renovam prin casa si sper sa reusim pana ma intorc la servici, dar deocamdata prospectam piata de materiale de constructii.
Cam atat de la noi. Noapte buna!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
tnicoleta spune:
Simona Uite si reteta de plachie
Ingrediente: Un crap de peste 1 kg, 150 ml ulei, 7-8 cepe mari, 50 gr pasta de rosii sau ketchup, 1/2 capatana usturoi, 3 rosii, 50 ml vin, 2 foi dafin, piper, cimbru, sare, o cana de zeama de peste.
Se taie pestele in bucati potrivite si se rumenesc usor in ulei fierbinte pe ambele parti. In acelasi ulei se caleste ceapa pana capata o culoare aurie. Se adauga usturoiul taiat, apoi se stinse cu pasta de rosii dezlegata cu zeama de peste. Se pune sare, piperi, foi de dafin si cimbru dupa gust.Se toarna sosul intr-o tava, se pun bucatile de peste si se acopera cu felii de de rosii, se mai pune sare si putin otet dupa gust si se da la cuptor timp de o ora. Se serveste cu vin negru, natural si tare.
No a dudat ceva de cand mi-ai cerut-o da trebuia sa scriu de acasa pt. ca trebuia sa o copiez.
Si te rog, mai precis te roaga sotul meu, daca poti sa-i dai adresa forumului de avionase. Ca m-am apucat sa-i spun de ele si nu mai scap ca vrea o radio comanda cu receptor (pentru un vaporas). Sau il intrebi pe sot de unde ar putea sa cumpere si cat il costa.
Alus Va doresc un concediu placut. Bine ca ai descoperit ca nu ai costum si ai timp sa cauti.
Mammy Bine ca ii place lui Andrei la locurile de joaca si se duce singur.
Laurina Ma bucur sa aud ca e MIhnea bine.
vorvaretului. Si Bia a inceput sa isi corecte unele cuvinte. Acum nu mai zice "caulu" la carut ci "calutzu".
Anacami Oau, vati gandit la toate cu casa de la tara. Foarte bine ca veti avea unde sa va relaxati la sfarsit de saptamana. Unde este tara voastra. Si scuze daca ai spus si nu am retinut eu. Succes cu alegera topoganului.
Paloma
maimutica vorbareata. EI lasa ca te vei obisnui la serviciu.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
vanessa ionescu spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor mamici si copilasi!
Eu nu prea mai apuc sa intru nici macar sa va citesc. nu stiu ce se intampla cu timpul
aseara am ajuns cu Catalin la spital. i s-a parut lui Cipi ca are ceva intr=o nara si a incercat sa scoata cu pompita si cu betisorul dar nu reusea. Dupa un timp a zis ca poate doar i se pare. Dar eu nebuna, nu si nu, sa mergem la spital mai ales ca avem prieteni la orl. si uite asa am ajuns si bine am facut ca avea in fundul anrei drepte o bucatica de servetel. Am crezut ca innebunesc. Cu Andu nu am avut chestii deastea. Dar astalalt e ingrozitor.
Mama a terminat ieri si razele. Acum.... asteptam.
Diana, Tinem pumnii. Eu am nascut de 2 ori prin cezariana. Prima data de nevoie. A doua oara programata. Era dr de garda si incepuse sa mi se vada dopul. Daca ma lasa de capul meu cred ca mai stateam 2 zile acasa dar nu avea rost si nu mai suportam oricum. Nu stiu cum e sa nasti normal dar cel putin a doua oara a fost foarte bine asa.
Si Cata vorbeste de rupe. A inceput cu intrebari. Si cand vrea sa stie ceva arata cu degetelul si intreaba:"ce e asta? ce e asta?.. aici"
ma duc ca se scoala. maine plec la Vulcanii noroiosi in excursie cu clasa a II a . Sper sa fie vreme buna.
va pup pe toate
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
bertha spune:
Salutare!
Wow, fetelor, ce harnicute ati fost, am citit cu mare drag despre copilasii nostri cei frumosi, destepti, vorbareti...stiti voi...toate caliatile, manca-i-ar mama!

La noi a fost a 3-a noapte consecutiva in care Darius nu s-a trezit sa bea lapte. Nu am facut nimic, pur si simplu, a dormit bustean! Ceea ce a fost uimitor pt mine, a fost faptul ca azi-dimineata a fost prima data cand pampersul a fost uscat-uscat!
Si, mai mult, s-a trezit, s-a tavalit putin prin pat, apoi mi-a zis: "mami, ado ita", adica, sa-i aduc olita![O] V-am mai spus ca el nu spune decat cand face kk, la pipi il pun eu preventiv, rareori are el initiativa. A facut un pipi cat juma' de oala!
Daca tot s-a nimerit asa, o sa incerc sa-l dezvat de baut noaptea, deseara vreau sa nu-i mai pregatesc biberonul, sper sa nu umblu nauca pe la 3 dimineata prin bucatarie dupa lapte!![]()
Diana, vai ce repede trece timpul! Si eu mi-am progrmat cezariana, desi n-as fi vrut, dar placenta dadea semne evidente de maturitate si dr a zis ca nu mai trebuie asteptat. Chiar si cu cezariana, mi-ar fi placut sa se nasca atunci cand vroia el. Poate iti face Timea o surpriza si apare pe 16, sa ai 2 aniversati intr-o zi!
Vanessa, brrrrr, m-am speriat cand am citit de servetelul din nasuc!
Mi-a mai povestit o mamica in parc de baietelul ei, a racait tapetul de pe pereti si si l-a bagat in nas!
Dupa cateva ore, i-a spus calm mamei "Gabi are tapet in nas". Sa lesine femeia, nu alta!
Anacami, mor de ras cand citesc perlele lui Sebisor! Nepotu-meu zicea: "nu stresa copilu' ca vomita". Auzi la el, "tip, tip", "sunt suparat".
E bestial, pe cuvant de onoare!
Faza cu babele am spus-o la toata lumea!
Paloma, nici eu nu vreau la serv!

In we am facut experimente, sa vedem ce face Darius daca se trezeste si eu nu-s langa el. L-am lasat cu tati si am disparut. Sambata, cand s-a trezit, a inceput "mami, mami", tati "mami e la serv" si a inceput scandalul "nuuuuuuu, mami acoaaaaaaaaaa". Am aparut urgent. Duminica dimineata, am zis sa fiu tare. s-a trezit, iar "mami, mami", "e la serv", a plans putin, apoi s-a dat jos din pat si s-a dus la usa de la intrare, unde a inceput sa planga s-o descuie tati, sa plece si el la mami la serv!
Of, fetelor, mi se rupe inima de el!
Poate ziceti ca-s nebuna, nu zic, asa o fi, da' sufar rau de tot cand ma gandesc ce putin timp mai e.![]()
O di bua! (o zi buna, adica
)
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Vanesa Mey si eu m-am speriat cand am citit ce a patit Cata. Bine ca ati fost la spital si a curat nasucul.
nazdravanului si sa ai parte de o vreme frumoasa maine.
Berta Felicitari lui Darius pentru somnul lung de noapte si pisulica la olita. Si bine faci cu antrenamentul de dus la servici, incet incet o sa se obisnuiasca. Pana la urma cu cine o sa-l lasi? Una din bunici sau il duci la gradi?
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
bertha spune:
Nicoleta, cu inima f stransa il voi lasa cu socrul meu. Mama si soacra-mea inca lucreaza. Socrul meu e un om f bun, il iubeste la nebunie pe baiat, dar e cam...nepriceput, sa zic, suna urat, dar are bunavointa si sper sa se obisnuiasca repede cu "indatoririle" de paznic de baiat zburdalnic.
Eu as fi vrut bona sau gradi, dar bunicii nici nu vor sa auda, li se rupe sufletul de el mai rau decat mie, uneori.
poze
laureta spune:
La Multi Ani Mihaita!
A venit sotul din Budapesta si io is la serviciiiii,uf.
Inisu gateste cu mamaia in fiecare zi,o ajuta pune chestii la frigi,arunca gunoaile la cos
.Are mama o harnicutza.Si vorbesteee toata ziua mai mult chinezeste normal
.Cand vin de la servici stau de panda la usa sa aud ce zice si o aud cum vorbeste canta o intreaba pe mamaia
(imaginati cum stau io cu urechia lipita de usa ca babele
)
Si ploua afara si ploua zici ca vine toamna.Noi vrem sa mergem in week end la Galati s/o ducem inapoi si pe mamaie da vremea asta nu ma incanta delok.
bertha felicitari mai aveti un pic si scapati de lapticul noaptea.Si daca nu bea lichide noaptea nu va mai face delok pipi
.Mamaia noastra e mai constincioasa decat mami o pune pe Inisu cand se scoala imediat pe WC si ea face pipi.Si in timpul zilei o pune foarte des.Asa ca zielele astea Inisa a invatat foarte repede ce trebuie sa faca.
vanessa ai avut simtul de mama.Mie mi e frica de chetiile astea cu bagatul in nas sau inghitit obiecte
.Multa sanatate mamei tale.Prietena ta cum se mai simte?Am aflat si eu acum ceva timp despre o prietena foarte buna ca ar avea ceva la san.Nu am dormit noptiile cu gandul la ea si copilasii ei dulci.Si ma sinteam asa neputincioasa ca nu puteam s/o ajut cu ceva.Ea este o persoana extraordinara si o iubesc mult.Dar acum ma anuntat ca este bine si probabil nici nu a fost chiar acel diagnostic pe bune.
tnicoleta am scris si io retzteta pare delicioasa
paloma pupici la maimutzica ta
.Si bafta cu renovatul.
anacami am ras cu lacrimi cu "tip tip"

.Mey va manipuleaza piticu,smecheras foc s/a prins unde va este frica de el
alus pupici la frumoasa ta,arata asa bine 
mammmy si noi frecuentam kids planet.Fetele de acolo par de treaba dar nu fac fatza la cati copii sunt.Am luato si eu pe Inisa cu mana zgariata si se vedea clar ca erau unghii
.Ce am vazut acolo este ca de doua ori o femeia i/astrecurat sub mana babi fetei ca sa aibe grija de fetitza ei
,chestia asta nu mi a placut.
laurina ce le vorbeste Mihnea si iti mai si atrage si atentia daca nu intelegi eheeee
.Cresc pui nostri.Ma uitam la niste poze cand era Inisa bebelas zici ca nu este ea.Asa micaaaa.O sa incerc sa le pun si aici sa va amintesc de ea cand ea bebe.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
laureta spune:
Am gasit si pozele ca uitasem de tot de contul asta
Enjoy
http://community.webshots.com/album/158720934oVrdsi
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
bertha spune:
Laureta, cam multisor azi pe forum pt un om al muncii!
Ia vezi!
Ca te reclam imediat!

Da' chiar ca nu-mi vine sa cred ca acolo-i Inisa! Doamne, ce repede trece timpul! Cresc iubitii nostri, parca prea repede!
poze
alus spune:
La Multi Ani Mihaita! 
La noi mai nimic nou. Ieri lui Julia iam cumparat ceva superb. Am pus in album.Arata asa frumos in acest compleu. Ca o mica Cenusareasa
Am fost cu ea astazi cam 2 ore afara si acum a picat obosita. Era asa de obosita ca nici nu a protestat cand am spus ca mergem acasa. Singura sia adunat jucariile din nisipar si a luato in drum spre casa.Cam atat pe la noi.
Pupici
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia