Copilasi de martie - aprilie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
ninocikap spune:
Caramella si Alex al meu se trezeste dimineatza maxim 8.. desi ne fataim in continuare noaptea cu treziri... dormim cam o ora jumate maxim 2 la pranz (azi am dormit doar o ora .. ca atat a vrut...) si apoi seara pe la 21 si ceva culcarea... si noi ca si David al Ceniei ..nu prea ne place somnul....![]()
cenia cred ca ar trebui totusi sa incerci sa il treci la un singur somn pe zi... noi de cand am trecut..parca suntem un pic mai organizati..
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
cenia spune:
sALUT
Sa mai vedem ce am mai facut si noi: ne-am tuns,nu chiar profesionist dar avind in vedere ce urlete au fost.... a iesit binisor. Am zis caplecam la Suceava la rude si sa fim mumosi,dar vremea nu tine cu noi e frig, urit si planurile s-au schimbat intre timp.
Am pus pozici cu referire la subiectul mai sus enuntat.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=/6fadre2&.src=ph
in rest ne chinuim cu oala si nu vad nici un progres, macar sa semnalizeze ceva!
am vazut ca se aseaza jos cind incepe sa faca ceva si alerg repede dupa olita....dar.... teapa, nimic in pampers. il pun in speranta ca poate...poate. nimic! ma screm ca sa ii arat ce trebueii sa faca. se pare ca nu comunicam la subiectul asta!
progres vizibil e cu scaunelul de masina: nu mai plinge. in curind vine si masina lui mami si atunci sa vedem daca va sta singur!
o veste buna pentru familia mea: vine tati mai devreme din tari straine!ura
cam slaba activitatea astazi, toata lumea e cu familia si nu are timp de internet... numai noi bintuim pe aici!
paa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=5b84re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/my_photos
rrox3 spune:
Andira Nastere usoara! Andreea sa vina repede si usor pe lume, sa fie sanatoasa tun si frumoasa ca surioara ei
Si poate mai sta putin in burtica! Tin pumnii! 
Cenia un dragut tunsulica al tau! Si arata a baiat mare deja
Nino Ce mare si nazdravan e Alex! Si ce frumos zambeste din portbagaj
Multi
!
Noi aseara am ajuns pe la camera de garda cu Mariuca. A reusit sa darame o boxa peste ea si i-a strivit manuta dreapta, in zona cotului. S-a umflat si invinetit toata incheietura instantaneu. Radiografia a iesit OK, doar partile moi au fost strivite. I-au pus un bandaj udat zdravan cu rivanol sa-i tina cotul indoit si i l-au atarnat de gat sa-l imobilizeze. Ar trebui sa stea asa pana marti.
Bineinteles ca a durut-o zdravan si a urlat pe masura. Pe la miezul noptii am ajuns si noi acasa. Acum nu mai poate sa scrie, nu mai poate sa mearga maine la onomastica unei colege si era la un loc de joaca super si tot asa... Nu stiu ce se intampla, pana acum nu a patit nimic grav si acum nu se mai opreste, lovitura dupa lovitura... sper ca am incheiat saptamana vanata... Si ambele accidente in casa!!! Am uitat sa va zic, si piciorul e vanat tot in zona unde si-a intins ligamentul respectiv, dupa o zi, doua a aparut ditai pleasca de vanataie
Parca e venita de la batalie...Uff...
Sa va zic si de Ioana. De doua, trei zile a invatat sa coboare singura din pat
Si a inceput sa vorbeasca, repeta tot felul de cuvinte dupa noi, corect. E tare simpatica
Maine vreau sa mergem cu amandoua la expozitia de pisici de la Palatul Copiilor. Sper sa nu fie super imbulzeala. Intreaga noastra familie e indragostita de pisici ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Cenia si eu zic sa-l treci la un singur somn pe zi. Noi asa am facut si e mai bine. Doarme doar o data, dar cam 3 ore. 
poze cu noi
cenia spune:
Fetelor! Cele care ati trecut deja la programul de un singur somn pe zi; as vrea sa stiu care e programul pe scurt, adica succesiunea meselor si somnului, inclusiv si biberonul de lapte(ca asa adoarme al meu cu biberonul).
la mine e cam asa:
6 dimineata biberon lapte
6:30-7 trezirea (daca nu s-a trezit imediat ce l-a terminat)
aprox 9: mic dejun mar cu biscuite sau piine cu unt
10: inca un biberon somn pina la 12,sau 13 depinde
14 sau 15 (uneori 13:30)prinz ciorba cu carnita, legume cu carnita
18 sau 19 brinza cu mar sau brinza topita cu piine
20 greu spre 21 biberon si somn
Cind am venit din spital nu stiu de ce dormea doar un singur somn, dar rezista pina la 13 cind il hraneam si dormea.
Asta e cel mai greu lucru, sa treaca peste crizele de nervi de pe la ora 10-11.
o sa incerc, uneori imi reuseste!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=5b84re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/my_photos
ligia13 spune:
connie1974, multumim ca ne-ai admirat. In oglinda pare ca inca nu-i e clar e ca tot el
.
Am reusit si eu sa vad si eu poze de la aniversarea voastra care din poze pare f reusita. Carte de matematica mai pe tava? Bietul copil...![]()
rrox3, deci Mariuca va da emotii. OfOf. Sanatate va doresc si cat mai putine vanatai, deloc daca se poate.
Bravo pt Ioana vorbareatza.
Am si eu niste intrebari pt voi:
1. Voi ati inceput sa dati miere la copilasi?
Ca eu i-am dat ieri si azi cate o feliutza de paine cu unt si miere si yam yam ce i-a placut!
2. Am vazut ca majoritatea i-ati schimbat laptele. La noi nu's cum s-a intimplat ca mai avem rezerva de lapte pt inca 3-4 luni cred. Ca ne-a adus cineva din Germania , mai aveam si noi cumparat.
Oare e ceva daca continui cu lapte din asta pana atunci.
Avem Beba din asta de pe piatza + Beba nemtesc cu Bifidus pt peste 8 luni
Cam liniste astazi. Toata lumea afost afara? Si noi am fost un pic pana la mama, si acum seara a cam stranutat.
Inca tuseste si e mucos.Tuseste rar, nici muci nu are f multi, dar nu i-a trecut. Of Of ce nu-mi place cand e bolnavior.
Poate am greit ca l-am scos. Dar afara nu astat, numai in masina.
Nici mie nu mi-a trecut, tusesc ca magarul.
Luni o sa mergem amandoi a doctor cred!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
rrox3 spune:
Ligia cred ca-i OK sa-i dai laptele Beba cu bifidus pana il termini, pe celalalt Beba de la noi eu nu i l-as mai da. E o formula de lapte de la nastere si e clar depasita dupa 1 an. Doneaza-l unui pitic
Mierea e OK dupa 1 an. Eu nu i-am dat inca Ioanei, o mai feresc de gustul dulce tare deocamdata. Multa sanatate!
Cenia la noi programul e cam asa:
- sculare ora 7-9, in medie 8 - 150 ml. lapte si biscuite sau painica (nu o vrea decat simpla)
-ora 12- branza cu mar si suc de portocala si cereale sau iaurt cu para si cereale
Somn dupa masa asta cam de 3 ore.
- ora 16 - carnita cu legume sau ou cu legume, suc de fructe
- ora 19 - banana, portocala, mar bucatele (ii plac la nebunie!)
- ora 20-21 - cereale cu lapte si fructe din borcanel Hipp
Intre timp bea apa si ceai.
Cam asta e. Inca avem meniu de bebe
Biberon nu mai folosim de la 1 an, bem totul din canite. 
poze cu noi
mamacita spune:
rrox,felicitari Ioanei cea vorbareata!
cenia,l-am vazut si pe David in pozele noi,chiar ca pare baietel in toata regula tuns,poznas si ganditor...
Intrebare:banana le-o mai curatati de samburi?![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
Azi am dovedit spirit de solidaritate cu Mariuca:a tras Alexut o lovitura la cap pe gresie...Ne plimbam,el are un echilibru fantastic,merge singur pe gresie fara sa se impiedice;de-asta mi-e ciuda,ca era cu mine de mana!Si s-a smuls sa fuga de taica-sau,manuta lui micuta mi-a alunecat realmente din mana,iar eu,cand am vazut ca se indrepta vertiginos spre podea,am plonjat ca la rugby.L-am prins,sustinandu-i spatele si gatul,dar capul tot a atins gresia,suficient cat sa planga,dar nu indeajuns cat sa capete cucui,din fericire.Insa eu,la acrobatia asta,mi-am invinetit si julit genunchiul meu de balerina![]()
ligia,sanatate ambilor!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ligia13 spune:
mamacita, multumim! Si sa-ti treaca repede piciorul de balerina![]()
rrox, mersi de raspuns. Daca nu gasesc un piticot sa-i dau laptele Beba o sa fac niste Rafaelo
Oricum din asta am numai 2 cutii. Nemtesc am 12
.
pe somnorosul de Raduc nu cred ca pot sa-l trec la o singura tura de somn. El e puturos mare.
Doarme noaptea 10 ore, de la 21 la 7 (aproape poti sa-ti reglezi ceasul dupa trezirea lui - ata pt ca de la 3,5 luni il trezeam la 7 ca sa-l ducem la bunica).Ziua doarme de la 10 la 13 (deci 3 ore) si mai doarme si dupa amiaza de pe la 4:30, 5,5:30 cate o ora, poate o ora jumate. Si la 9 seara tot pica de somn.
Oare doarme prea mult?
Pana de vreo luna si jumate dormea numai 1,5-2 ore dim si 1-1,5 seara. Dar acum doarme 3 ore dim, nici nu stiu ce sa ma cred.
Dar apropo de somn, plec si eu la nani. Noapte buna!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!