Copilasi de martie - aprilie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
ionela_r spune:
Oare nu mai vine caldura? M-am saturar de vantul acesta.
Pupici
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
Anca Micaela spune:
Andira, nastere usoara! Sa ai BB sanatos si voinic! 

Elibui, vrem vesti despre voi!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
dariaevelin spune:
andira draga mea,Doamne ! Cum a zburat timpul!
.Iti doresc nastere usoara,bb sanatos care sa mai stea ,macar putintel la mamica. Irinuca sa fie cuminte si intelegatoare cu Andreea.

connie vizionat baiat mare,frumos si mandru. Vad ca deja are prietena.
frumos ati aranjat si f frumosi suneti voi,ca familie 
zuzu sanatate lui Bubu,sa se vindece ochisorul rapid. Usurel cu treburile,chiar daca multe vor ramane nefacute...e incomparabil mai putina paguba decat obosirea ta si implicit repercursiuni asupra lu' Missy. Asteptam poza eco

Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
crangutalil spune:
Andira, si eu iti doresc o nastere cat mai usoara si un bb cuminte si mancacios,si multa putere ca sa te ocupi de amandoi copiii.Mare curaj ai avut sa faci copiii unul dupa altul, valabil si pt. celelate mamici cu bb-ei in burtica, va fi foarte greu dar si foarte frumos.Iar pt. pitici e super sa fie asa mica diferenta intre ei, se vor intelege super.Tinem pumnii si asteptam vesti.Pupici la toate mamicile si la toti nazdravanii...Cranguta, bb Thea si Codrut
connie1974 spune:
Multumesc pentru aprecierile la adresa lui Calin, si a mea, sunteti tare dragute. Mamacita, Adseana, Andruzza, Caramella, Daria, Cenia, pupici.
Sa va spun nooutati despre noi. La cateva zile dupa ce a implinit 1 an a inceput puiutul sa faca cativa pasi singur. De la bunica la mine. Asa ca sa o spunem p-aia dreapta, cred ca mai mult fortat ca nu voia decat la mine. Nu a putut sa puna nimeni mana pe el, bunici, sora-mea, prieteni ca s-apuca de un urlet de ziceai ca-l bate. Chiar nu-mi dau seama de ce e atat de salbaticut ca acasa sta cu bona, nu tipa decat asa rar, ca vrea una alta.
Noi ne-am propus sa ne odihnim, gata, am zis stau bunicile si mai iesim si noi. De unde. L-am lasat o data si cand ne-am intors dupa jumate de ora era cu ochii cat cepele de plans, nu stia bunica-sa ce sa-i mai arate si ce sa-i mai faca.
Ma gandesc ca de-acu il scot mai des afara, mai vede copii, se mai joaca si va fi mai sociabil.
Dar se da el pe brazda ca e inca mic.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
connie1974 spune:
Stie toate alea, a primit de la nana-sa o piramida cu inele si e innebunit dupa ea, baga inelele, o rastoarna singur iar le baga. I-am luat si un cub cu forme si a inceput sa le introduca in locasuri. Daca nu reuseste, imi intinde forma sa o introduc eu. Cred ca ies caninii ca e plin de saliva pe la gurita, gingia e umflata. Foarte tare ii plac jucariile cu butoane, stie sa apese si cand canta ridica mainile cu degetelul aratator si danseaza. E asa un scump. Pentru ca e baiat mare de-acu, a inceput sa mestereasca, unde il vede pe taica-su ca umbla sa repare ceva, gata si el.
Avem si un capitol la care suntem mai lenesi, la vorba. Nici ca vrea sa zica ceva. A zis demult mama, si atat a fost. Daca vrea ceva, scoate niste sunete de-ale lui si se uita acolo, sau intinde mana. Mai spune baba, doar cand are chef.
Nu am incercat inca sa-l pun pe olita, cred ca il mai las pe la vara.
Constanta si Calin
connie1974 spune:
De mancat nu prea i-am schimbat multe, vreau sa incerc sa-i dau mai putin lapte cu cereale dimineata si sa completez cu paine cu almette, sau cu unt.
De exemplu, dimineata a papat 200 de lapte cu doua masuri de cereale si o felie de paine cu almette, soldatei. Iar pentru ca a vazut la mine rosie, a vrut si i-am dat si lui. Azi la pranz mai are de ieri pireut de legume cu salau la gratar si ceiut dupa masa. Cerealele am incercat sa i le dau cu suc de portocale, dar s-a deranjat la burtica, asa ca le las cu lapte.
Mancarea e tot blenduita, dar mai mult din comoditate, ca i-am mai dat carnea taiata si a papat-o. Este innebunit dupa paine, ar manca numai paine, dar branza de vaci nu vrea sa o manance, decat almettele. Luasem sa-i dau branza Fagaras de la Milli, dar nici vorba de mancat. Si i-a mai placut Danonino cu caise, dar nu stiu daca sa-i mai dau, cred ca e mai bine sa-i dau cremoso cu borcanele, ma mai gandesc. A, i-am mai dat maslinute si i-au placut.
Cam asta e cu mancarea.
Bineinteles ca la Comanesti iar a facut rosu in gat, cu febra, si doftoriceli.
Acusi ne pregatim de D-ul de un an si vaccinul pe care l-am amanat ca nu eram in Iasi.
Vad ca se discuta de noua denumire a topicului, eu votez pentru "Prichindei".
Iar acu chiar ca vreau sa vad poze ca mi-e dor de voi.
Constanta si Calin
connie1974 spune:
Am luat la rand sa vad toate pozele.
Cenia, e tare dragalas puiul tau romantic. Cred ca le va da gata pe fete cand le va pune flori in par.
Daria, nu le-am vazut pana acum pe cele in care e Brien ba fluturas, ba pisicuta, dar e cuceritor de pe acum.
Caramella, nici pe mica ta campioana nu o vazusem pana acum cu medalie. Felicitari. Vad ca deja s-a pus pe comandat din Quelle.
Anca Micaela, nici tie nu stiu daca ti-am spus, dar ti-am admirat harnicuta care-l ajuta pe tataia.
Ionela, am vazut si pozele voastre de la desmotat. Dora e o scumpa, iar cu rochita cea roz o adevarata printesa.
Ligia, l-am admirat si pe micul tau pletos, pe care l-ati tuns dupa mot. Si ce suparata era dupa par!
Andruzza, cred ca ti-am mai spus ca ma dau gata ochii lui Rares, dar iti mai zic. Si ce tunsulici e. Iar la capitolul “bandane”, cred ca nu-l intrece nimeni.
Adseana, mereu ma uit cu drag la pozele Alexandrei, chiar daca pe unele le-am mai vazut. Acu insa nu le-am vazut pe cele cu Bianca, tare-s frumoase amandoua. Si ce frumos s-au jucat. Cum mai e Alexandra, i-ati dat de capat ca stiu ca tare v-ati mai chinuit? Acu vad ca e vesela, sper ca e bine.
Mamacita, samuraiul tau vesel ma binedispune intotdeauna cand il vad. Poza "Cu mamica mea" emana asa multa dragoste.
Nino, “Imi place despre Alexandru”.
Adriana, vad ca ai pus poze noi. Tortul foarte dragut, iar de Cezar ce sa mai spun, un scump. Si ce l-ati tuns! Vad ca s-a distrat si el cu Bia.
Ei, am vizionat poze, dar mai am. Dar e ora mesei. Trebuie sa-i dau dragalasului mancare si poate mai reusesc sa intru astazi. Sa-mi revin la norma, ca am cam lipsit.![]()
Constanta si Calin
caramella spune:
CONNIE thx 
CENIA ce matinal e David,nu stiu ce sfat sa-ti dau,Alicia nu s-a trezit niciodata asa de dimineata,minim ora 8 si maxim 12. Dar noi avem probleme cu trezirile nocturne si normal ca-i e somn dimineata.Azi noapte iar s-a trezit si am luat-o cu mine in pat unde cred ca 1 ora s-a tot foit,insa spre bucuria mea fara sa planga si in cele din urma a adormit.La 7 m-am trezit eu si am mutat-o in patut si i-am dat lapte,a dormit pana la 10,si eu la fel,yes.Am noroc ca sunt obisnuita sa ma trezesc si sa ma culc la loc fara probleme.
Acum ziua doarme o singura data 2-3 ore,ieri a facut o exceptie si a dormit 4 ore non stop,de m-am speriat.Totusi nu-i prea mult oare?
Cu mancarea face nazuri,nu mai vrea mancare bebeleasca de cateva zile.
Cereale cu fructe de abia mananca cateva linguri,azi a mancat jumatate castron branzica cu fructe si cereale,mai mult pacalita dupa care a ras 2 felii fara coaja cu unt,cascaval si sunca de pui,rupte bucatele.
Carnea daca o pun in mancare nu prea o mananca,adica nu mananca multa mancare si risc sa manance doar putina carne asa ca ii rup bucatele si asa o mananca.
Am uitat sa va zic ,acum 2 zile ne-am intalnit in parc cu Danuta si Mihai.E o dulceata de baietel Mihai si e cumintel pe langa zbenguita mea care nu sta locului mai deloc.
V-am pupat
Carmen si Alicia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
ninocikap spune:
Multumim in continuare fetelor pentru complimente.
si ma bucur ca pana si din poze ati reusit sa va dati seama ca nu exista loc unde sa nu se bage si sa nu umble el. efectiv nu sta cat e treaz.
Connie 1974 nici Alexandru nu vorbeste, bine vorbeste dar pe limba lui acolo.... nu vrea sa ne zica nimic clar sa pricepem si noi.....
dar inca mai speram...
la fel daca vrea ceva incepe si scoate diverse sunete..sau isi ia singur. ![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze