Copilasi de mai 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Hai ma ca eu nu vin in Canada:)))
Pup la toata lumea. Imi pare rau ca nu am mai reusit sa scriu dar de citit va citesc constant.
Distractie faina fetelor din Canada, si celor ce au ajuns acolo :)))
Distractie si celor de aici care merg in concediu.
Noi suntem bine. Nu avem noutati. Toate sunt cum le stiti. Dorian peste saptamana sta la tara, in wk acasa, mergem in padure sau pe unde mai reusim sa iesim prin jur.
Eu visez la sfarsitul de august cand vom ajunge la mare. Abia astept sa il vad pe Dori cu labutele in apa.
La mine la lucru parca s-au mai linistit treburile asa ca sper sa ma mai relaxez.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna fetelor, am aparut si noi in sfarsit!
Nu am mai scris cam de mult, de fapt am fost foarte preocupata de curele de slabire si am intrat mai mult pe forumurile respective.
In plus e si perioada de concedii, vad ca multe fete sunt in vacanta. Si eu am fost plecata cateva zile, cu Alex intr-o statiune mica si draguta, Geoagiu-Bai, ne-am simtit foarte bine si ne pregatim de adevarata vacanta, la mare. Dar mai avem ceva de asteptat pana atunci, o sa plecam abia in septembrie in Tunisia. Abia astept sa ajung acolo desi mi-e o groaza de zborul cu avionul... Si acum dupa ce am citit experienta Danei, cu atat mai mult. Bine ca e vorba doar de 3,5 ore de zbor.
In rest, suntem bine, Alex abia asteapta sa mearga la gradi. De la 1 August o sa-l duc iarasi. Si o veste buna, am scapat definitiv de pampers, nu-i mai pun nici noaptea. Am crezut ca n-o sa vina niciodata ziua aceea, ma gandeam ca si la scoala o sa mearga tot cu pampers.
Pupici la toata lumea si vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Parpalak e vorba de alta plaja nu faleza Harbourfront, nu insule , nu plaja aia de zice Dana e alta cea mai mare plaja din Toronto e pe Queenn Est se numeste
"The Beaches"

Dana_d eu n-am visitat Fort Henry dar din ce povesteti tu pare foarte interesant asa ca cred ca-n long WE o zi mergem acolo sper sa-i placa lui Josh si asa tati cauta idei pt lonk WE ca-i si el liber

Parpalak Dana_d mergem in wekend la Chines Festival la Ontario Place?
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Iaca tare imi place mie de DanaMario. Cum e rost de un loc nou, Dana e pe faza. Dar si pe celelalte fete le iubesc:)
Parpa, nu m-a costat nik, ca nu am recunoscut. Nu ti-am zis ca alergam dupa sot sa il opresc sa recunoasca? De se uitam toti la noi ce tot vorbim in ro.
Dana_d distractie placuta in continuare. Ce stii de Ilinca? Lui Alexa ii place?
Hei fetele din ro, bine ati mai venit pe la noi. Ce ti-e si cu concediile astea lungi, nu mai prinzi nici un piciorus pe aici:)
Aalina, da pozele bre? Sau mi-a scapat mie linkul?
Al meu nu plange la gradi. Chiar pare sa-i placa programul scurt, cand merge cu bunicul, si cu autobuzul. Desi tot imi zice mereu nu "pii", da cine il baga in seama.

Hai numai bine.
Criss cum ati scapat de pampersul de noapte, ca eu i l-am scos doua nopti, era fleasca dimineata si apoi a racit:( Asa ca am renuntat.
Eu chiar il insor cu pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Aha Daiopri ma gandeam eu ca mai am ceva de facut :))) Uite acum imi pregatesc pozele si maine le voi pune pe site si iti dau si link-ul.
Noi in wk am vrea sa urcam pana la o cabana la munte. Eu chiar as vrea sa putem urca si pe ceva creste dar mergem cu niste prieteni care nu se incumeta. Asa ca sper sa ma bucur doar de aerul curat si de peisaj macar.
Copilul meu din cate am stat cu el la povesti e tare harnic si smulge iarba in gradina...E clar ca vom oscila ca formare profesionala intre agricultor si vechia pasiune: oier. Sa stiti ca inca nu si-a schimbat tinta cand e vorba de ce vrea el sa cumpere cu bani. Mereu raspunde "oi de la nenea Victor".

Va pup.

Mergi la inceput

Aalina bine ai revenit asteptam poze sa sti ca nu uit
Eu daca il intreb ce vrea sa cumpere cu bani imi raspunde BANI sau inghetata

Dana_d unde ai mai fost azi?

Daiopri da tu nu si lucrezi la servici?
Ai timp sa scrii mesaje !!!

Dana si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Aha, ei bine atunci nu mai scriu:)
Pai am zis eu o data la un alt subiect, ca daca nu era DC cred ca ajungeam manager:)
Pai ce sa ma mai mir ca poate raman fara servici, nu?
Ce sa fac mai DanaMario daca mi se pare interesant pe aici?
Da tu ai terminat ziua de lucru?:))

Mergi la inceput

Nu Daiopri si eu tot de la servici scriu trebuie sa recunosc :)
Cind nu-mi iese o functie sau o procedura (eu sint developer)
pina ma calmez citesc pe DC :))

Dana si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Daiopri, cu pampersul a fost mult mai simplu decat ma asteptam. Ziua deja nu-i mai puneam pampers si intr-o seara a adormit fara sa il fi pus. Am incercat sa-l trezesc dar a fost marait si a plans asa ca l-am lasat in pace. Am avut emotii, dar n-a facut pisu in pat. Si atunci am zis, asta e, odata si odata tot trebuia obisnuit. Si il instalez pe tron in fiecare seara inainte de culcare si uite ca avem mai bine de o luna fara incidente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! azi am fost la un Dim Sum la un restaurant cu adevarat chinezesc si vizitat de putini albi. Noroc ca prietenul suroroiimele e de origine chineza ca nu se vorbea acolo engleza si nici nu stiam ce mancaruri sunt alea. A fost o experienta valoroasa chiar daca nu pot sa spun ca am fost foarte impresionata de bucatele inghitite. Mi-au placut cateva dar nu foarte foarte cum se intampla cu altele din alte culturi.
Dupa asta trebuia sa ajungem la Ontario Sience Centre, dar nu am mai ajuns din cauza ca nu prea prindeam filmul si am lasat-o pe alta data. Am ajuns in schimb la un mall unde m-am simtit tare bine, i-am cumparat prima hainuta lui Ili si o rochita/bluzita de purtat la blugi lui Alexa.
Doina, m-am uitat si dupa The Sims, nici vorba sa dau 60 si ceva Cad pe el. Cu regrete dar nu-mi permit, ma multumesc cu al meu de acasa sau mai caut unul gata folosit.
Maine mergem singure in downtown. Plecam pe jos si ne intoarcem cu ce mai putem. Avem harti, avem bilete, avem instructajul facut, sper sa ne descurcam.
Revin cu impresii dupa.
Incerc sa pun niste poze dar sa vad daca nimeresc parola de la webshots.

Fetele mele

Mergi la inceput