Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 32
elyanne spune:
quote:multumesc mult de tot... o sa ma uit cand merg data aviatoare....
Originally posted by ginutza2002
Elyane parca am vazut ceva in Cora cu pietricele bordeaux, si dc nu ma insel si la you&me!
Si pe noi baloanele adica 2 stalpisori cu baloane si organza si si prinse cu organza si baloane ne costa 42 €, un balon cu heliu e 0.75, husele sunt 1 €... nu mai imi aduc aminte exact toate preturile, dar in total cu aranjamentul salii si cu husele pt scaun, plus florile pentru preziudiu ne costa in jur de 330 €.
Dupa mine cred ca e ok ca pret!
Acu mai caut iarasi in disperare ceara pt sigilii, iar mai nou si cartoane pt ca ce mi-a placut costa vreo 70.000 lei coala!!!!
Daca stie vreuna din voi pe unde sa ma mai duc plizzzzz help meeee!!!!
Gina&Cristi
Cartoane la preturi acceptabile au cei de la Augusta Papier. Sunt in comuna Pantelimon, pe soseaua cernica, nr. 7. Au destule natii de cartoane si preturi destul de mici.
quote:multumesc. Poate ajung acolo sapt. viitoare. In ala nou? Ca am auzit ca exista unul nou...
Originally posted by vrabiuta
fetelor zdraganele la preturi convenabile, sute de culori si modele, am vazut la dragonul rosu.
spor la pregatiri!
cele mai frumoase
clau77 spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
Neatza fetele ce faceti eu beau o cafeluta ca fara ea as dormi pe strada de-a binelea cum era sa adorm luni la facultate.
Clau bine ai venit si da-ne detalii ce a facut pana acuma,daca ai rochita deja si multe altele,si ce nelamuriri ai ca noi ne ajutam intre noi cu sfaturi una alta.
va pup fetele si succes la cumparaturi si pregatiri pt nunta.
Nunta noastra:19 august
Mutumesc pentru primire fetelor
Bineinteles ca pana acum am facut rezervarea restaurantului, programarea la primarie si biserica. Pentru filmat, fotografiat si muzica vom plati 500 de Euro.
Am pana acum o jumatate de rochita.Glumesc.Am facut comanda cand a fost Targul de nunti la Cluj si am platit jumatate iar restul cand imi aduc rochia pe 15 iunie.Tot atunci o sa cumpar si diadema si cercei.Colier nu o sa am fiindca rochita are broderie.Daca vreti s-o vedeti accesati http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitaotoiu/album?.dir=f2b2re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos In ceea ce priveste voalul inca nu m-am decis daca o sa port De asemenea am cumparat costumul de mire, insa nu stiu unde o sa gasim pantofi de mire bej.
Azi dimineata am comandat invitatiile. Modelul il gasiti tot in albumul meu.
Ramane sa mai vorbim la florarie pentru buchete, lumanari, cocarde, aranjamente sala.As prefera ca acestea sa fie din crini, desi mie imi plac toate forile.Probabil o sa ma decid la fata locului. oricum nu vreau sa fie ceva scump caci nunta ne-o facem noi si deja ne-am cam "intins".
Mai vorbim fetelor ca acum sunt la serviciu si am muuuuuuuult de lucru.
krelia spune:
quote:
Originally posted by clau77
.Daca vreti s-o vedeti accesati aici
..ce ma regasesc in modeeelll..si ce-o regasesc si pe dyadya......SUPER TARE!!
altceva..e de prisos!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
voicu_bebi spune:
clau , eu ma asteptam sa iti vad rochita de miresica dar numai modele. hai cu rochita sa o vedem si noi. in rest tu ai facut mai multe pregatiri ca mine. off....am fost cam puturoasa si fara money....
Nunta noastra:19 august
M&M spune:
Madutza inelul meu de logodna e din aur de 14 k si e arata inca bine, desi l-am primit ACU 5 LUNI.
In ceea ce priveste verighetele le-am facut din aur de 18 karate . Sper sa nu fie nici o problema, numai ca cei de la Cellini faceau doar din aur de 18 k verighetele.
silda spune:
Boooo!
Eu, ca sa capat expeirenta, mai intru pe la voi. Deja o parte din chestii gen bautura, cate pahare de sampanie revin unei sticle, buchete etc le-am notat intr-un carnetzel...Poate par de moda veche, dar ursuletzul meu mai formateaza il computadore din cand in cand si imi este frica sa nu dispara si topicurile salvate de la voi. Asa ca mai bine scriu..
Am intrat sa va spun o mica discutie avuta ieri cu o cunostinta de-a mea ce are nunta anul acesta,mai in toamna . I-am spus ca vreau sa-mi fac rochitza la Monica Darie, iar ea mi-a zis sa ma uit atenta la ce materiale imi pune la dispozitie intrucat nu intotdeauna respecta cerintele tale. Ea initial la MD a incercat sa-si faca rochia, dar probabil ca ceva nu i-a convenit(mi-a zis ca la pret era comparabila cu cele de la marile firme). In final si-a luat rochia de la Pronovias din Spania, cu cateva sute de euro mai ieftina ca inn Romania. Voi ce stiti? Sunt mai ieftine rochiile(brand) in afara? De ce?
Clau77 Foarte dragutza rochitza ta(altfel zis si eu langa Krelia si Dya).De la D-l Deme? Sper sa nu te superi ca te intreb, cam cat costa o asemenea rochie? La expozitie era o rochitza mult mai uratzica si mult mai simpla a aceluiasi creator dar costa vreo 30 mil(si credeti-ma ca nu exagerez cand spun ce spun despre ea). La restul nu am mai intrebat preturile ca m-am gandit ca cele ca a ta Clau sunt vreo 50-60 mil, iar eu nu vreau sa dau pe rochie mai mult de 30 mil.(strict rochitza, fara voal, gentuza etc).
Cam atat...sper ca nu v-am plictisit.
Spor la pregatiri si ...astept poze de la"fetele cu experienta".
Pupici
elara spune:
Care atzi labatrzit pagina asa?
Glumeam...
Iaca si pantofiorii mei de miresica de care sunt ffff incantata de cum lucesc. Pielea are o culoare satinata, asa...usor sidefata...
Sper sa va placa.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Deh... pana sa apuc si eu sa postez deja trecusem in pagina urmatoare....
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Si pe mine? Nu nimeni nu ma vrea...
Poze vechi si noi
...si pe tine! cum sa nu te vrea nimeni?!
...doar ai rochita mumoasa rau de tot!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day