Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 31
Carmen_Marieta spune:
salutare fetele!!! eu noutati nu mai am momentan..
Madutza la mirese nu se contorizeaza, de asta ramai cu 25 mesaje...
preda_vicky spune:
sa scriu, ca abia am timp sa va citesc, dar sa mai si scriu. Cum stau cu pregatirile? Pai, datorita soacrei, care e o dulce (si asa sper sa ramana, o pt. ea), si se agita de zor pt. toate, avem bautura pt. restaurant, avem invitatiile (si o parte deja distribuite, avand in vedere ca ei au cei mai multi invitati), am inelul de logodna, avem verighetele (aur 14 k, am inteles ca e mai rezistent cel de 18 k), acum insa urmeaza sa cumparam tinutele pt. sfat si cele pt. nunta. Si sunt in mare impas, nu reusesc sa ma hotarasc la rochia de mireasa. Pana la nunta sper sa reusesc, totusi. Ca mirele trebuie sa-si ia si el costum, nu? Astept idei de magazine si preturi de la miresicile care deja au rezolvat ac. problema.
Miresica de 23 iulie!
krelia spune:
Io nu reusesc sa-ti trimit PM....
ti-ai incarcat pozele in yahoo.photos.com? le-ai dat save??
ce facusi??
quote:
Originally posted by dana_micu
PROBA
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
elara spune:
Eu iti sugerez sa o intrebi pe Rallu (eventual chiar pe PM ca pe forum nu prea am mai vazut-o asa des de cand a inceput munca). Eu stiu ca ea gasise niste carton la preturi foarte rezonabile (56 mii coala) cand sia- facut cardurile de masa.
Nu stiu daca vei gasi si tu ce iti doresti, dar merita sa incerci. Succes.
quote:
Originally posted by ginutza2002
Elyane parca am vazut ceva in Cora cu pietricele bordeaux, si dc nu ma insel si la you&me!
Si pe noi baloanele adica 2 stalpisori cu baloane si organza si si prinse cu organza si baloane ne costa 42 €, un balon cu heliu e 0.75, husele sunt 1 €... nu mai imi aduc aminte exact toate preturile, dar in total cu aranjamentul salii si cu husele pt scaun, plus florile pentru preziudiu ne costa in jur de 330 €.
Dupa mine cred ca e ok ca pret!
Acu mai caut iarasi in disperare ceara pt sigilii, iar mai nou si cartoane pt ca ce mi-a placut costa vreo 70.000 lei coala!!!!
Daca stie vreuna din voi pe unde sa ma mai duc plizzzzz help meeee!!!!
Gina&Cristi
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Alynutza spune:
Sabina, multumesc Chiar azi am fost pe la ei, dar m-am uitat lung, n-am vazut nimic sa-mi placa si... am plecat, n-am mai intrebat nimic.
Madutza, eu am inelul de logodna de 18k, dar verighetele le-am facut din aur de 14k pentru ca este mai rezistent. Inelul il am nici de un an si, desi nu il port acasa deloc (nu fac treaba cu el pe deget) deja s-a zgariat.
dyadya spune:
Buna fetelor! Eu mi-am facut un car de draci in dimineata asta incercand sa aflu de pe la administratiile financiare diverse detalii legate de o declaratie fiscala.Si unde-mi rezervasem dimineata pentru a merge acolo, am sfarsit prin a sta cateva ore pe telefoane si pe net(ca sa ma lamuresc singura, totusi)
Intre timp am tot sperat ca va reusi dana_micu sa puna pozele sa vaza si ochiul meu ceva frumos, dar uite ca n-am noroc si in curand plec la munci!
Dar mi-a atras atentia mesajul lui vicky: ai inel de logodna datorita soacrei???
quote:
Originally posted by preda_vicky
Pai, datorita soacrei, care e o dulce (si asa sper sa ramana, o pt. ea), si se agita de zor pt. toate, avem bautura pt. restaurant, avem invitatiile (si o parte deja distribuite, avand in vedere ca ei au cei mai multi invitati), am inelul de logodna,
Diverse pentru nunta
vrabiuta spune:
fetelor zdraganele la preturi convenabile, sute de culori si modele, am vazut la dragonul rosu.
spor la pregatiri!
cele mai frumoase
madutza_1978 spune:
Va multumesc pt. raspunsuri, cred ca m-am hotarat, o sa comand verighetele din aur de 14, desi viitorul meu sot imi tot da de exemplu inelul de logodna care este din aur de 18 si nu a patit nimic pana acum. Dar eu nu port inelul acasa, deci nu l-am supus la incercari prea grele.
Sa vedem la ce intelegere ajungem.
Va pup pe toate si va multumesc inco o data