Miresele anului 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Neatza fetele ce faceti eu beau o cafeluta ca fara ea as dormi pe strada de-a binelea cum era sa adorm luni la facultate.

Clau bine ai venit si da-ne detalii ce a facut pana acuma,daca ai rochita deja si multe altele,si ce nelamuriri ai ca noi ne ajutam intre noi cu sfaturi una alta.
va pup fetele si succes la cumparaturi si pregatiri pt nunta.

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

eu ziceam de stalpissori din fier forjat, ii pun la intrarea,care au in capat un fel de bol,in care se pun lumanari,si sunt imbracati cu organza alba.pe noi 520euro.
nu se poate fara bijuterii la gat?decat niste cercei?
ce bine-i sa mai stai, sa mai lenevesti.
macar cateva zile.

http://community.webshots.com/album/549045803fMgzBA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by pepenash

Edit: Sunt o uituca! Emily, cumva mergeti in luna de miere in Tenerife? Si noi tot destinatia asta am ales-o pana la urma, dar nu am facut inca rezervarile si nici nu am contactat vreo agentie de turism. Spune-mi si mie, te rog frumos, cand e plecarea... ca noi avem nunta in aceeasi si, probabil, vom zbura cu acelasi avion

Pepenash over and out!

da, ai dreptate de facem luna de miere in Tenerife. daca te intereseaza oferte da-mi PM si ti le trimit pe alea pe care e avem noi! in privinta rezervarii eu zic sa te grabesti, noi am data ieri avansul de aproape 30% din valoare si avem si rezervarea ferma! ar fi frumos sa zburam cu acelasi avion dar si mai frumos ar fi sa stam la acelasi hotel sau poate la hoteluri apropiate! daca vrei sa stii ce hotel am ales noi iti spun pe PM!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

pe noi ne-au costat aranjamentele aproape 650 e (cocarde naturale pentru toti -cam 130 invitati, lumanari, bratari pentru 3 d-re, buchetul miresei din orhidee si trandafiri roz - apropo sa nu-l faceti pe suport ca e fff greu si ies florile din el, aranjament pt masina care s-a pus mai apoi pe masa, 12 stalpisori pe fier forjat, aranjamente flori naturale pe mese, aranjamante lumanari,un jumbo si cateva baloane ca nu am vrut prea multe, paharele mirilor cu inscriptie, o arcada de tul cu flori-nu prea multe, 2 inimi de tul cu flricele, lumanari cu petale in holul care unea hotelul cu restaurantul ...si cam atat). fata de ce-am platit tot am avut ceva de comentat la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by rok

buna dimineata miresici....sunt o Doamna acum (asa am auzit de la voi :))
multumesc din suflet pentru toate urarile voastre si sper ca la randul vostru sa aveti parte de o nunta la fel de frumoasa ca a noastra
nu stiu unde sa scriu un feedback despre nunta...a fost absolut superb, ne-am distrat, mireasa a primit multe complimente :) , dar super obositor. Multumesc lui Doamne Doamne ca tb doar o nunta in viata ca la a doua nu as rezista :))
poze inca nu avem, le primim peste cateva zile si at poate ma invata cineva si pe mine sa le postez
va sarut pe toate si revin ...

rok, vezi ca exista un topic aici la super mirese care se numeste "povestea nuntii sau nunti de poveste" cred, sper! acolo ne poti povesti pe larg si detaliat povestea nuntii tale! asteptam poze cu nerabdare!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_1978 spune:

Fetelor am o intrebare la voi: verighetele le-ati facut din aur de 14 sau de 18? Eu sunt in dilema, ieri le-am comandat dar a ramas sa sunam pana vineri si sa anuntam din ce aur vrem sa le faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

mersi emily...stiam si eu caexista un subiect dar n-am cautat inca. am sa va povestesc acolo cum a fost si cum m-am simtit. iar pt poze va intreb cum in momentul in care le am :)
astept intrebari acum ca am experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_1978 spune:

Si inca ceva, nu stiu ce se intampla dar oricate mesaje as trimite tot la 25 raman. In stilul asta nu mai primesc eu stelute niciodat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

se spune ca aurul de 18K e mai moale ,iar cel de 14k mai dur(are procent mai mare de aliaj).cred ca pana la urma conteaza modelul. noi le-am ales ca ne-a placut f. mult modelul, nu ne-am gandit la chestia cu caratele.
a, o sa primesc un inel nou. cand am fost ceruta, in iulie, mi-am "ales" eu inelul, de care m-am plictisit.da' am aflat(iubi a fost sunat de aia de la magazin) ca s-a gasit nu stiu ce model, dar vineri e gata.de-abia astept

http://community.webshots.com/album/549045803fMgzBA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Si eu vreau pantofi cu bot rotund! Si-n Cluj nema, ioc, numai din aia cu varf ascutit ascutit si lung lung . Si azi am fost in pauza de masa la ceva magazin recomandat de o vecina, pantofi albi nu aveau deloc, iar sandalutzele aveau toate toc cui, ori eu pe asa ceva nu pot sa umblu. O sa mai ma uit sambata asta... tare ma mai streseaza subiectul incaltari, ca am numar tare mic la picior si cand e vorba de un pantof de zi cu zi tare greu il gasesc, apoi acum...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Eu am fost luni in Cluj, si la Benvenutti a zis ca dupa 20 mai aduce pantofi de mireasa cu botul rotund.

poze

Mergi la inceput